Нели Колева: Петък 13-ти през 2013г. и още нещо

0 коментара0/5

От древни времена при хората съществува постоянно противоречие свързано с посланието, което носи числото 13 : дали е по- силно изразен позитивния или негативния му аспект?

Нели Колева: Петък 13-ти през 2013г. и още нещо

При голям брой хора числото 13 се свързва с лош късмет макар, че 13  е свещено число. Особено силни и големи вълнения  граничещи с паника и страх има при хората, когато числото 13 съвпада с ден от седмицата- петък. При този съвпад- числото 13 при много от нас буди не само размисли, а и много притеснения.

В някои религии числото 13 е олицетворение на разрушения, смърт, нещастни случаи, сатаната, в други— числото 13 е символ на слава, могъщество, сила.

Човек подсъзнателно се притеснява, без да знае от какво точно е провокирано притеснението. В някои хотели липсва етаж, стая с номер 13, някои летища нямат 13 писта. На този ден някои ресторанти са празни, други хора отлагат полети, пътувания, трети не излизат от дома си.

Понякога негативният аспект на числото 13 се свързва с факта, че то не се дели на нито едно число. Докато числото 12, което е преди него, се дели на много числа. Освен това има 12 апостола, 12 месеца в годината, 12 астрологични знаци в астрологията, в таро картите - 13 е картата на смъртта - символ на нов цикъл, безсмъртие и други.

Добави описание

Но дали само на 13 дата се  случват изключително негативни ситуации и събития? Има ли повече бедствия, катастрофи, нерешими ситуации на този ден?

Определено някъде при някои хора се случват и негативни събития през този ден. Всичко е свързано с кармата (групова и индивидуална), кармичните процеси, касаещи конкретния човек и засягащи неговия дом, бит, социална среда, близкото обкръжение, контактите, приятелите. 

За едни числото 13 всява смут и страх, дава напрежение и би могло да има негативен отпечатък в съдбата им, при други хора числото 13 може да носи определено позитиви.

Броя на повтарящите се дати петък 13 в рамките на  годината, която и да е тя, няма отношение към благополучието на народа или несполуките на определени хора.

Числото 13 (петък) има отношение към 2013 година и неговия по- негативен аспект ще бъде през месец декември. Свързано е с по-голямо напрежение, разрешаване на конфликтни ситуации, раздразнителност, поемане на по- големи отговорности, както и затруднения в общуването- при определени групи  хора.

Добави описание

И още нещо за числото 13:
Още от времето на Питагор числата над 10 в нумерологията се редуцират до едноцифренни. В нумерологията числото 13, аналогично на останали числа, има своя позитивен и негативен аспект. Числото 13 е символ на трансформацията - понякога значима и глобална, а друг път се свързва с преструктуриране.

Числото 13 се редуцира до 4 (като сбор на 1 и 3), което символизира устойчивост на духа, твърдост, праволинейност.

При позитивен аспект дава: амбиция, стремеж към преуспяване, реализация, успеваемост в професионалната кариера, дисциплина, в някои случаи граничеща с властване. 

При негативен аспект дава: постоянно чувство на неудовлетворение, песимизъм, незачитане на собствените постижения,  податливост на чуждо влияние, нерешителност (в други случаи склонност към спорове и конфликти).

Ако сте изнервени, изпитвате вътрешен дискомфорт и притеснения свързани с ден 13, петък, опитайте се да мислите позитивно!

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

13.09.2013/ Нели Колева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нели Колева: Петък 13-ти през 2013г. и още нещо".

Още от "Загадъчно"

Легендата Мойсей

Легендата Мойсей

Историята на евреите, наричани юдеи и синове на Израил, е вероятно една от най-вълнуващите в света. Никой друг народ не може да твърди, че е оказал подобно влияние върху всички държави на тази земя.

Атлантида

Атлантида

Дали е съществувала Атлантида? Дали сме в ерата на петото слънце? Как са изглеждали атлантите? Коя е последната новина около този мит?