Нели Колева: Нумерология на Лична година 7

От 0 коментара0/5

Лична година 7 носи голям енергиен потенциал на своя притежател, възможност да реализира цели, идеи и да получи пълна професионална удовлетвореност.

Нумерология на Лична година 7
Нумерология на Лична година 7

Изчислите своята лична година>>>

Какво трябва да знаем за Лична година 7?

Лична година 7 коренно се различава от много други Лични години. Годината протича екстремно, бурно, събитията се случват бързо, човек няма много време да размишлява и действа импулсивно. При голям процент от хората Лична година 7 не е свързана с меланхолия, депресия или душевен дискомфорт.

Лична година 7 дава Космичен шанс на личността за поява на опияняваща и силна любовна емоция. Много често човек намира своята голяма любов и съществуват тенденции тя да прерасне в брак, съвместно живеене, създаване на дом, семейство /ако притежателя е сам/. 

Проявлението на Лична година 7 в 3-те сфери на живота (професионален, любовен и здравен аспект), какви събития предстоят да се случат в бизнес план и развитието на любовните отношения с партньора- изцяло зависи от Персоналния Хороскоп на индивида /Личния Нумерологичен Хороскоп/.

Изчисляването и прецизното тълкуване на Личната година е от  съществено значение за точността на Личния Нумерологичен Хороскоп

За всички, които през 2014 година се намират в Лична година 7:

Лична година 7 - Професионален план:

В лична година 7 човек е деен, инициативен, активен. Годината дава шансове за професионална реализация и финансова стабилност. Подобно на лична година 1, в лична година 7 човек е изключително борбен, организиран и принципен. Винаги си поставя високи цели и се стреми да ги реализира. Лична година 7 дава великолепни възможности за кардинални промени свързани с професионалната реализация на хората /процента е над 70%- за сбъдване на мечти от предишно време/.

 • Ако от предишно време човек е останал без работа, намирайки се  в Лична година 7 съществуват Космични предпоставки да попадне на точното място и да е удовлетворени от развитието на професионалната кариера. Шансове за намиране на подходящо работно място съществуват, човек е забързан, устремен и се стреми да даде максимума на своя потенциал.
 • Лична година 7 е удачна за квалификация, преквалификация, обучение. Доста често индивидът прави генерални трансформации в кариерата си. Хората са пробивни, прекалено амбициозни и  решителни, действат със замах. Година 7 дава шансове на човек и за задълбочени познания в областта си на развитие.
 • Лична година 7 рядко е свързана с депресивни състояния. Собствените финансите ги заработваме с много усилия, труд и последователност!

При негативен аспект в хороскопа:

 • При наличие на негативни аспекти в Личния хороскоп, бихме могли да очакваме събития и генерални промени в живота, които са свързани с неудовлетвореност, разминаване между мечти, желания, стремежи и действителни събития, които съпровождат личността /водещи до срив/.

Лична година 7 - Любов и емоция:

Лична година 7 може да носи много нови приятелства,  контакти и взаимоотношения с хора, от които човек се чувства емоционално щастлив!

 • В Лична година 7 голям процент хора имат съдбовен шанс за по- лесно намиране на своята половинка в живота. Личността не е лишена от поява на  опияняващи мигове и трепети, ненадейна среща с подходящ партньор и желание за изграждане на стабилни любовни отношения, брак, създаване на дом, семейство.
 • В Лична година 7 любовта е опияняваща и силна, но понякога може да е подвеждаща!
 • В Лична година 7– хората бързо вземат решения касаещи любовта с партньора, брака, съвместното живеене и събития касаещи личния живот.
 • Дали това е брака ни?- зависи от Личния хороскоп на 2-та души

Интересно за  Лична година 7:

 • Лична година 7 /ако човек е обвързан от предишно време/- отново дава предпоставки на своя притежател от към изживяване на опияняващи мигове и трепети, зараждане на партньорски отношения.
 • Процентът на разводите в Лична година 7 е занижен, макар че годината не лишава своя притежател от към повява на любовно опиянение, независимо дали сме обвързани с партньор.
 • Как се развиват отношенията между брачните партньори- при поява на връзка при единия, зависи изцяло от хороскопите на всички хора, които имат отношение към емоциите.
 • В Лична година 7 са възможни проблеми както от семейно битов, професионален, така  и емоционален характер- водещи до раздори, вътрешни противоречия, неудовлетвореност и душевен срив при човека, разминаване с любимия, но процента е занижен.
 • Лична година 7 не е свързана с униние, влизане в депресивни състояния на духа, меланхолия или размишления. Човек е активиран и мотивиран, бързо и лесно поема нови отговорности.

Преместване в друго населено място, имотни придобивки, инвестиране:

 • Много често лична година 7 носи перфектната възможност за имотни придобивки.
 • Тя не е подходяща за премествания и промяна на местоживеенето. Човек трудно се адаптира и му е нужно доста време докато свикне с новите условия на живот.
 • Лична година 7 е подходяща за: изяви свързани с чужбина. Дава голямо професионално и финансово удовлетворение на личността.
 • Лична година 7 е удачна за: големи покупки, смяна на жилище, имот.
 • Относно инвестиране - Лична година е благосклонна към това начинание!

Водене на съдебни дела, процедури:

 • Лична година 7 не е от благодатните години за водене на съдебни дела и процедури. Шанса за финализиране  на събитията и ситуациите е занижен.

Лична година 7 - цялостна характеристика:

Човек бързо се справя и реализира своите мечти, желания, проекти, начинания. При малък процент от хората има разминаване между  очакванията и действителните резултати. Лична година 7 може да се нарече година на късмета, и само при негативни аспекти в хороскопа е свързана с неудовлетвореност и разочарования /както в професионален, така и в емоционален, любовен, здравен план/.

Лична година 7 не лишава своя притежател от към бърза изява, просперитет, напредък.

17.03.2014/Нели Колева

Как да се свържете с Нели Колева:

- 0888 74 21 78

- 02 832 1289

www.horoscopedia.net 

www.nelly-koleva.com

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нели Колева: Нумерология на Лична година 7".

Още от "Загадъчно"

Телекинезата – може ли да се научим?

Телекинезата – може ли да се научим?

Изумително е колко много от способностите на съзнанието и от капацитета  на собствения си мозък не познаваме...

Вдъхновение и любовна магия (седмичен хороскоп 8-14 февруари)

Вдъхновение и любовна магия (седмичен хороскоп 8-14 февруари)

Богата на златни възможности за просперитет, на празнично настроение, на впечатляващи професионални постижения, на успешни сделки, на издигане в кариерата и, естествено, богата на романтика, на радост и светли надежди е седмицата от 8 до 14 февруари.

Лидерът в семейството според зодиака

Лидерът в семейството според зодиака

Ако се чудите защо с половинката си невинаги можете да стигнете до консенсус по глобални и най-дребни проблеми, вината си е само ваша: не сте знаели под кой звезден знак е роден(а).