Нели Колева: Нумерология на Лична година 7

От 0 коментара0/5

Лична година 7 носи голям енергиен потенциал на своя притежател, възможност да реализира цели, идеи и да получи пълна професионална удовлетвореност.

Нумерология на Лична година 7
Нумерология на Лична година 7

Изчислите своята лична година>>>

Какво трябва да знаем за Лична година 7?

Лична година 7 коренно се различава от много други Лични години. Годината протича екстремно, бурно, събитията се случват бързо, човек няма много време да размишлява и действа импулсивно. При голям процент от хората Лична година 7 не е свързана с меланхолия, депресия или душевен дискомфорт.

Лична година 7 дава Космичен шанс на личността за поява на опияняваща и силна любовна емоция. Много често човек намира своята голяма любов и съществуват тенденции тя да прерасне в брак, съвместно живеене, създаване на дом, семейство /ако притежателя е сам/. 

Проявлението на Лична година 7 в 3-те сфери на живота (професионален, любовен и здравен аспект), какви събития предстоят да се случат в бизнес план и развитието на любовните отношения с партньора- изцяло зависи от Персоналния Хороскоп на индивида /Личния Нумерологичен Хороскоп/.

Изчисляването и прецизното тълкуване на Личната година е от  съществено значение за точността на Личния Нумерологичен Хороскоп

За всички, които през 2014 година се намират в Лична година 7:

Лична година 7 - Професионален план:

В лична година 7 човек е деен, инициативен, активен. Годината дава шансове за професионална реализация и финансова стабилност. Подобно на лична година 1, в лична година 7 човек е изключително борбен, организиран и принципен. Винаги си поставя високи цели и се стреми да ги реализира. Лична година 7 дава великолепни възможности за кардинални промени свързани с професионалната реализация на хората /процента е над 70%- за сбъдване на мечти от предишно време/.

 • Ако от предишно време човек е останал без работа, намирайки се  в Лична година 7 съществуват Космични предпоставки да попадне на точното място и да е удовлетворени от развитието на професионалната кариера. Шансове за намиране на подходящо работно място съществуват, човек е забързан, устремен и се стреми да даде максимума на своя потенциал.
 • Лична година 7 е удачна за квалификация, преквалификация, обучение. Доста често индивидът прави генерални трансформации в кариерата си. Хората са пробивни, прекалено амбициозни и  решителни, действат със замах. Година 7 дава шансове на човек и за задълбочени познания в областта си на развитие.
 • Лична година 7 рядко е свързана с депресивни състояния. Собствените финансите ги заработваме с много усилия, труд и последователност!

При негативен аспект в хороскопа:

 • При наличие на негативни аспекти в Личния хороскоп, бихме могли да очакваме събития и генерални промени в живота, които са свързани с неудовлетвореност, разминаване между мечти, желания, стремежи и действителни събития, които съпровождат личността /водещи до срив/.

Лична година 7 - Любов и емоция:

Лична година 7 може да носи много нови приятелства,  контакти и взаимоотношения с хора, от които човек се чувства емоционално щастлив!

 • В Лична година 7 голям процент хора имат съдбовен шанс за по- лесно намиране на своята половинка в живота. Личността не е лишена от поява на  опияняващи мигове и трепети, ненадейна среща с подходящ партньор и желание за изграждане на стабилни любовни отношения, брак, създаване на дом, семейство.
 • В Лична година 7 любовта е опияняваща и силна, но понякога може да е подвеждаща!
 • В Лична година 7– хората бързо вземат решения касаещи любовта с партньора, брака, съвместното живеене и събития касаещи личния живот.
 • Дали това е брака ни?- зависи от Личния хороскоп на 2-та души

Интересно за  Лична година 7:

 • Лична година 7 /ако човек е обвързан от предишно време/- отново дава предпоставки на своя притежател от към изживяване на опияняващи мигове и трепети, зараждане на партньорски отношения.
 • Процентът на разводите в Лична година 7 е занижен, макар че годината не лишава своя притежател от към повява на любовно опиянение, независимо дали сме обвързани с партньор.
 • Как се развиват отношенията между брачните партньори- при поява на връзка при единия, зависи изцяло от хороскопите на всички хора, които имат отношение към емоциите.
 • В Лична година 7 са възможни проблеми както от семейно битов, професионален, така  и емоционален характер- водещи до раздори, вътрешни противоречия, неудовлетвореност и душевен срив при човека, разминаване с любимия, но процента е занижен.
 • Лична година 7 не е свързана с униние, влизане в депресивни състояния на духа, меланхолия или размишления. Човек е активиран и мотивиран, бързо и лесно поема нови отговорности.

Преместване в друго населено място, имотни придобивки, инвестиране:

 • Много често лична година 7 носи перфектната възможност за имотни придобивки.
 • Тя не е подходяща за премествания и промяна на местоживеенето. Човек трудно се адаптира и му е нужно доста време докато свикне с новите условия на живот.
 • Лична година 7 е подходяща за: изяви свързани с чужбина. Дава голямо професионално и финансово удовлетворение на личността.
 • Лична година 7 е удачна за: големи покупки, смяна на жилище, имот.
 • Относно инвестиране - Лична година е благосклонна към това начинание!

Водене на съдебни дела, процедури:

 • Лична година 7 не е от благодатните години за водене на съдебни дела и процедури. Шанса за финализиране  на събитията и ситуациите е занижен.

Лична година 7 - цялостна характеристика:

Човек бързо се справя и реализира своите мечти, желания, проекти, начинания. При малък процент от хората има разминаване между  очакванията и действителните резултати. Лична година 7 може да се нарече година на късмета, и само при негативни аспекти в хороскопа е свързана с неудовлетвореност и разочарования /както в професионален, така и в емоционален, любовен, здравен план/.

Лична година 7 не лишава своя притежател от към бърза изява, просперитет, напредък.

17.03.2014/Нели Колева

Как да се свържете с Нели Колева:

- 0888 74 21 78

- 02 832 1289

www.horoscopedia.net 

www.nelly-koleva.com

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нели Колева: Нумерология на Лична година 7".

Още от "Загадъчно"

Избор на бельо според зодията

Избор на бельо според зодията

Какво бельо да изберете за романтични вечери и сексуални подвизи според зодията, която сте? В какви материи и модели се чувства една жена по-секси, ако имаме предвид астрологията? Избор на бельо според зодията.

Личното ви число гуа

Личното ви число гуа

Според фън шуй за всеки човек има посоки на компаса, които са благоприятни или неблагоприятни. Може да разбере кои са те, като изчислите личното си число гуа (или още щастливо) въз основа на рождената си година.

Ако искате, вярвайте, но съдбата е кодирана в рождената дата

Ако искате, вярвайте, но съдбата е кодирана в рождената дата

Има много звездни знаци и универсални кодове, които стоят извън астрологията, но въпреки това са свързани с нея. Всеки астрологичен знак си има управляваща планета, а тя трепти с вибрациите на определено число.