Нели Колева: Нумерология на Лична година 5

0 коментара0/5

Всеки човек по време на своя житейски път преминава по няколко пъти през едни и същи Лични години като вибрации, цифри. Личните години се редуват от числото 1 до 11.

Нели Колева: Нумерология на Лична година 5

След 9 годишен период от време, ние отново се намира в същата Лична година (като вибрация). Означава ли това, че след 9 години можем да очакваме събития и ситуации подобни на тези, които сме преминали и преживели  преди 9 години?Категорично Не! 

Личната година в която попадаме (след 9 годишен цикъл) не може да има едно и също проявление върху всички случващи се събития и ситуации в нашия живот- които да са напълно сродни и идентични на тези от преди 9 години. Можем да очакваме събития в живота си, които са коренно противоположни на случилите се от преди 9 години /попадайки отново в Лична година със същата вибрация, цифра/.

Това се дължи на факта, че Личния Хороскоп на всеки човек има развитие, той е динамичен и променлив - в зависимост от параметрите, които го определят към даден момент. Персоналния Хороскоп на всеки от нас не е статичен. Всяка Лична година от 1 до 11 има своя позитивен и негативен аспект на проявление

Добави описание

Лична година 5 през 2014 година- за всички, които попадат в тази вибрация:

Лична година 5 има сродни характеристики с Лична година 4 относно преобразувания и трансформации, които съпътстват личността.

Приоритети на Лична година 5

 • Лична година 5  много често е променлива: може да е доста динамична; понякога човек може да се чувства видимо по- освободен и с изразено фриволно поведение. Принципно Лична година 5 не дава голямо вътрешно напрежение на своя притежател.
 • В съпоставка с Лична година 4, попадайки в година 5- човек много по- лесно и бързо може да намери своето ново работно място, ако от предишно време е бил без работа или е искал да направи отдавна промяна.

В любовен план:

 • Лична година 5 в голям % от случаите не ощетява своя притежател.
 • Лична година 5 ни дава прекрасни шансове за: флирт, влюбвания, дори поява на любим човек- за сериозна и ангажираща връзка.
 • В лична година 5 човек много по- лесно взима решения касаещи любовта и любовните отношения с партньора.
 • Лична година 5 не изключва възможността за трансформиране на любовните отношения в перспективни и желание за изграждане на  дом, съвместно живеене, брак.

Добави описание

Негативи на Лична година 5:

 • В зависимост от Личния /Персонален Хороскоп/ на човека- Лична година 5 може да е съпроводена с много заблуди, лутане, перипетии, през които преминава личността. Доста често любовните отношения могат да са неясни, объркани, водещи да разрив и срив в партньорството- като краен резултат.

Как ще се прояви Лична година 5 в живота ни  изцяло зависи от Личния Хороскоп.

Лична година 5 в професионален план:

 • Лична година 5 открива пред нас възможности за окрупняване на бизнеса и финансова стабилизация/процента е завишен/. Тази лична година ни дава доста по- големи шансове за напредък и просперитет.
 • Лична година 5 не дава на своя притежател голямо вътрешно безпокойство/относно реализация/. Година 5 ни предоставя великолепният шанс за по - добри финансови постъпления, в сравнение с лична година 4, независимо от предприетите промени в работната сфера.
 • Година 5 е низ от събития, свързани с редица трансформации. Като цялостна характеристика: Лична година 5 е стабилизираща и с добро финансово покритие. Хората трябва да са доста внимателни относно своите финанси, тъй като има вероятност лесно да бъдат похарчени.

При негативни аспекти в хороскопа:

 • В Лична година 5 човек може да се чувства доста нестабилен и да е податлив на депресивни състояния. Личността може да изпитва вътрешен дискомфорт.
 • Независимо от своето душевно състояние- хората са в състояние да предприемат глобални, радикални промени с цел независимост и професионално удовлетворение.
 • Лична година 5 може да не ни предостави перфектния шанс за намиране на подходяща работа, ако търсим такава.
 • През голяма част от времето на лична година 5- индивидът може да е изключително лабилен, неспокоен и изнервен.

Следва продължение… 

Как да се свържете с Нели Колева:

0888 74 21 78

02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 

www.nelly-koleva.com

 

21.05.2014/ Нели Колева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нели Колева: Нумерология на Лична година 5".

Още от "Загадъчно"

Злото се връща

Злото се връща

Връща ли се вредата и причиняването на зло със също толкова голяма сила върху този, пожелал го другиму?

Лилит

Лилит

Лилит e символ на протеста, гнева и неопитомената сексуалност на жената.

Суеверия от цял свят с храни и напитки

Суеверия от цял свят с храни и напитки

Също както животните и природните явления са станали причина за възникване на популярни суеверия и методи за гадаене на бъдещето, така и някои продукти от кухнята се ползват с такова внимание. Вижте интересни суеверия с храни и напитки от цял свят.