Нели Колева: Нумерология на Лична година 5

0 коментара0/5

Всеки човек по време на своя житейски път преминава по няколко пъти през едни и същи Лични години като вибрации, цифри. Личните години се редуват от числото 1 до 11.

Нели Колева: Нумерология на Лична година 5

След 9 годишен период от време, ние отново се намира в същата Лична година (като вибрация). Означава ли това, че след 9 години можем да очакваме събития и ситуации подобни на тези, които сме преминали и преживели  преди 9 години?Категорично Не! 

Личната година в която попадаме (след 9 годишен цикъл) не може да има едно и също проявление върху всички случващи се събития и ситуации в нашия живот- които да са напълно сродни и идентични на тези от преди 9 години. Можем да очакваме събития в живота си, които са коренно противоположни на случилите се от преди 9 години /попадайки отново в Лична година със същата вибрация, цифра/.

Това се дължи на факта, че Личния Хороскоп на всеки човек има развитие, той е динамичен и променлив - в зависимост от параметрите, които го определят към даден момент. Персоналния Хороскоп на всеки от нас не е статичен. Всяка Лична година от 1 до 11 има своя позитивен и негативен аспект на проявление

Добави описание

Лична година 5 през 2014 година- за всички, които попадат в тази вибрация:

Лична година 5 има сродни характеристики с Лична година 4 относно преобразувания и трансформации, които съпътстват личността.

Приоритети на Лична година 5

 • Лична година 5  много често е променлива: може да е доста динамична; понякога човек може да се чувства видимо по- освободен и с изразено фриволно поведение. Принципно Лична година 5 не дава голямо вътрешно напрежение на своя притежател.
 • В съпоставка с Лична година 4, попадайки в година 5- човек много по- лесно и бързо може да намери своето ново работно място, ако от предишно време е бил без работа или е искал да направи отдавна промяна.

В любовен план:

 • Лична година 5 в голям % от случаите не ощетява своя притежател.
 • Лична година 5 ни дава прекрасни шансове за: флирт, влюбвания, дори поява на любим човек- за сериозна и ангажираща връзка.
 • В лична година 5 човек много по- лесно взима решения касаещи любовта и любовните отношения с партньора.
 • Лична година 5 не изключва възможността за трансформиране на любовните отношения в перспективни и желание за изграждане на  дом, съвместно живеене, брак.

Добави описание

Негативи на Лична година 5:

 • В зависимост от Личния /Персонален Хороскоп/ на човека- Лична година 5 може да е съпроводена с много заблуди, лутане, перипетии, през които преминава личността. Доста често любовните отношения могат да са неясни, объркани, водещи да разрив и срив в партньорството- като краен резултат.

Как ще се прояви Лична година 5 в живота ни  изцяло зависи от Личния Хороскоп.

Лична година 5 в професионален план:

 • Лична година 5 открива пред нас възможности за окрупняване на бизнеса и финансова стабилизация/процента е завишен/. Тази лична година ни дава доста по- големи шансове за напредък и просперитет.
 • Лична година 5 не дава на своя притежател голямо вътрешно безпокойство/относно реализация/. Година 5 ни предоставя великолепният шанс за по - добри финансови постъпления, в сравнение с лична година 4, независимо от предприетите промени в работната сфера.
 • Година 5 е низ от събития, свързани с редица трансформации. Като цялостна характеристика: Лична година 5 е стабилизираща и с добро финансово покритие. Хората трябва да са доста внимателни относно своите финанси, тъй като има вероятност лесно да бъдат похарчени.

При негативни аспекти в хороскопа:

 • В Лична година 5 човек може да се чувства доста нестабилен и да е податлив на депресивни състояния. Личността може да изпитва вътрешен дискомфорт.
 • Независимо от своето душевно състояние- хората са в състояние да предприемат глобални, радикални промени с цел независимост и професионално удовлетворение.
 • Лична година 5 може да не ни предостави перфектния шанс за намиране на подходяща работа, ако търсим такава.
 • През голяма част от времето на лична година 5- индивидът може да е изключително лабилен, неспокоен и изнервен.

Следва продължение… 

Как да се свържете с Нели Колева:

0888 74 21 78

02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 

www.nelly-koleva.com

 

21.05.2014/ Нели Колева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нели Колева: Нумерология на Лична година 5".

Още от "Загадъчно"

Какъв си според месеца на раждане: Март

Какъв си според месеца на раждане: Март

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец март. Какъв си според месеца на раждане: Март

Предсказанията на бенките

Предсказанията на бенките

Почти всички хора имат по телата си безвредни тъмни петна, т.нар. бенки. Те и останалите знаци по тялото са като таен код, по който може да се съди за различни явления и събития в нашия живот.

Личното ви число гуа

Личното ви число гуа

Според фън шуй за всеки човек има посоки на компаса, които са благоприятни или неблагоприятни. Може да разбере кои са те, като изчислите личното си число гуа (или още щастливо) въз основа на рождената си година.