Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година

0 коментара0/5

Личната година е значима вибрация в Индивидуалната Нумерологична Прогноза. Тя дава точна характеристика за развитието на бизнес плана /работната сфера/, любовните отношения с партньора /емоционалния живот/ и здравния план - в рамките на 1 година.

Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година

Рожден ден.  На рождения си ден всеки човек сменя своята Лична година. Личната година променя своето числово изражение всяка година. От рожден ден до рожден ден - всеки един от нас се намира в конкретна Лична година. Вибрацията Лична година, в която се намираме може да е различна от вибрацията на календарната година.

Изчисляването на вибрацията "Лична година" е от съществено значение за точността на Нумерологичната Прогноза. Тълкуването на "Лична година" е в зависимост от Линия Хороскоп- за конкретен човек. Други важни компоненти при изготвяне на Индивидуална Нумерологична Прогноза са: Число на живота (Жизнен път), Личен месец, Личен ден, Периоди в живота, Цикли в живота.

Личната година е от цифра 1 до 11. Всяка цифра има конкретна специфика и действие.

Личната година може да има както негативен, така също и позитивен аспект на проявление върху нашия живот. Как ще се прояви действието на Личната година в живота ни- изцяло зависи от Индивидуалния Хороскоп на човека.

Обща характеристика:

Нумерологичен Хороскоп  за Лична година 1

Бизнес план: Лична година 1 в голям процент от случаите носи приоритети на своя притежател в бизнес план. Космичното предначертание на годината: Енергетиката на годината е силна, дава голяма активност на личността и шансове за професионален растеж; човек е борбен, амбициран и усилено търси поле за реализация. В лична година 1 личността е инициативна, целеустремена, действа енергично, стреми се към напредък и изява. При благоприятни аспекти в хороскопа на човек- годината може да донесе не само стабилност на индивида, но и  признание, известност, слава.  Но не винаги и на всяка цена Лична година 1 поставя ново начало в живота ни- относно професионален план! Това зависи от Личния Хороскоп на индивида.

Понякога годината дава еднообразие, рутина и преминаване през редица перипетии. Човек трудно постига своите цели и няма професионално удовлетворение- независимо от амбициите и стремежите, които са поставени. Липсват перспективи за промяна и за преструктуриране на работния план.

Нумерологичен Хороскоп за за Лична година 2

Бизнес план: В Лична година 2 човек е също така добре мотивиран, амбициозен, стриктен и последователен; има завишен енергиен потенциал, следва своите мечти, има много идеи, планове, стреми се да ги осъществи и е в състояние да постигне блестящи успехи; в състояние е да даде максимума от себе си- за напредък и просперитет. Има удовлетворение от професионалната си реализация.

Лична година 2 дава пълна мобилизация на личността и голяма  концентрация. В много случаи личността се усъвършенства и натрупва нови умения, знания. Годината действа бурно, екстремно на своя притежател, но изисква и огромно търпение.

Но Лична година 2 би могла да е свързана и с много проблеми, лутане, колебания- относно реализация, градивност и  професионално удовлетворение на личността. Появяват се външни фактори и обстоятелства, които възпрепятстват благоприятно произтичащите се събития, ситуации. Всичко това е в зависимост от Персоналния Хороскоп на човека.

Следва продължение...

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

30.06.2014/ Нели Колева


 

Още от "Загадъчно"

7 странни начина за предсказване на бъдещето

7 странни начина за предсказване на бъдещето

От древни времена хората са се опитвали да гадаят какво ще е бъдещето. И ако днес популярни методи за предсказване на бъдещето са картите таро, например, в миналото начините да „видите“ бъдещето са далеч по-странни.

Суперлуна на 28 септември - какво да очакваме

Супер луна на 28 септември - какво да очакваме

На 28 септември, рано сутринта, предстои да станем свидетели на Суперлуна. Освен това на тази дата ще наблюдаваме пълно лунно затъмнение. Комбинацията от тези две явления е по-позната като Кървава Суперлуна. Вижте дали и как ни влияе Суперлуната.

Кажи кога си родена, за да ти кажа каква си

Кажи кога си родена, за да ти кажа каква си

Дата на която сте родени може да разбули тайни страни на характера ви, за които не сте и подозирали, да ви подскаже какво ценят у вас близки и познати,както и какъв ще бъде житейският ви път...