Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година – II част

0 коментара0/5

Изчисляване на Лична година. Изчисляването и правилното тълкуване на вибрацията Лична година е от съществено значение за точността на Нумерологичната Прогноза.

Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година – II част

Лична година е значима компонента при изготвянето на Нумерологичен хороскоп. Други важни компоненти за Индивидуална Прогноза са: Число на живота (Жизнен път), Личен месец. Личен ден, Периоди в живота, Цикли в живота.

Как се изчислява Лична година?

Събираме цифрите на деня и месеца, в който сме родени, и към получения сбор добавяме цифрата на редуцираната календарна година, ако нашата рождена дата е минала/2014=7/. В противен случай - ако нашата рождена дата не е минала, добавяме редуцираната предишна календарна година/2013=6/.

Пример: Ако Вашата рождена дата е: 03.08.1976 година
Вашата Лична година се изчислява така: 3+8+6(2013)=8 - до рождения Ви ден на 2014 година;
От 03.08.на 2014 година- Вашата Лична година е: 3+8+7=9. Нейната продължителност е до рождения Ви ден през 2015 година.

Нумерологичен Хороскоп за Лична година 3

Бизнес план: Лична година 3 е година на усъвършенстване, стабилизация и удовлетвореност в кариерата.

Лична година 3 e активна, съзидателна и градивна. Свързана със самостоятелност и изграждане на нов стереотип на работа. Годината дава уникални шансове за просперитет и разгръщане потенциала на личността. При голям процент от хората- усилията са възнаградени от съдбата; прекалено самостоятелни, амбициозни и прецизни към себе си.

Имат високи критерии; последователно и отговорно се подхожда към професионалните задължения. Трудят се методично и последователно; личността е устойчива и дисциплинирана; има професионално удовлетворение; реализира се перфектно на професионалното поприще; има добри съдбовни дадености за преуспяване, напредък и престиж.

В Лична година 3 индивида полага неимоверно големи усилия в стремежа си да бъде признат и за да се утвърди в бизнес план. Енергетиката на година 3 дава издръжливост и устойчивост на духа. Но, лична година 3 има и своя негативен аспект на проявление- процента при хората е доста занижен.

Нумерологичен Хороскоп за Лична година 4

Бизнес план: Лична година 4  е променлива и динамична; много често действа екстремно и трансформиращо на своя притежател. Годината поражда голяма вътрешно напрежение и безпокойство. Доста често промените идват ненадейно и човек не е подготвен за тях.

Лична година 4 трудно дава разширение на дейността и обикновено личността не е професионално удовлетворена. В година 4 хората стават раздразнителни, нервни и припрени. Без да се осъзнава- година 4 дава съдбовен шанс за придобиване на нови и различни опитности в бизнес план- макар и понякога да не се вижда ефекта от постигнатото на момента.

Но Лична година 4 няма потенциала и енергията на година 3, за да може човек да покаже максимума на което е способен. Годината изисква голямо трудолюбие и усърдие, относно справяне с професионалните ангажименти, но обикновено човек негодува и се съпротивлява, тъй като няма достатъчно поле за изява, за престиж и бърз напредък. В Лична година 4 личността не е достатъчно мотивирана и амбицирана. За перфектна реализация- процента е видимо занижен.

Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година – I част>>>

Следва продължение...

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

07.07.2014/ Нели Колева

 

Още от "Загадъчно"

Злото се връща

Злото се връща

Връща ли се вредата и причиняването на зло със също толкова голяма сила върху този, пожелал го другиму?

Кой ни пази?

Кой ни пази?

„Пияните и лудите Господ ги пази!“ Чували ли сте тази реплика? Обикновено тя се свързва с факта, че когато човек е в несъстояние да се грижи за себе си, сякаш някоя невидима сила го предпазва от опасности, които го грозят.

Звездата на Давид

Звездата на Давид

Звездата на Давид е древен символ с много имена и различна символика. Най-често звездата на Давид се свързва с еврейкста култура и юдаизма.