Нели Колева: Любовта и виното през 2015-та

0 коментара0/5

Според Любовния Хороскоп, какво да очакваме в "Деня на влюбените”- 2015 година? Какво вещае Свети Валентин- празника на любовта и виното /Трифон Зарезан/, според нумерологията, цифрите /числата/?

Нели Колева: Любовта и виното през 2015-та

Датата 14.02.2015- дали предвещава любов, хармонични любовни взаимоотношения за всички любовни двойки- любовта в годината на овцата, по Китайския Хороскоп? Според католическата традиция, празнуват всички: брачни /любовни/ двойки, влюбени, търсещи нова любов, романтични приключения, искащи брак.

Вижте своя Хороскоп за Любов 2015- в астро-нумерологичен план. 

Каква e символиката и значението на цифрите /числата/ в датата 14.02.2015?

Нумерологично сборът от всички цифри в "Деня на влюбените” е числото 6: 1+4+2+2+1+5=15=6

Числата в нумерологията - Анализ. Датата 14.02.2015 има различно проявление /влияние/ за всеки от нас, в зависимост от Индивидуалната нумерологична прогноза. Всяка цифра /число/ от дата 14 за месец февруари- има своето значение и влияние, притежава собствена енергия, която влиза в хармония или дисонанс с датата на раждане /рождената дата/, касаеща конкретен човек, при изготвяне на прогнози за Индивидуален Хороскоп /Персонален Хороскоп/.

Числото 6 е общия сбор от цифрите в датата 14 февруари за 2015 година.

Древна практика в нумерологията дава обща характеристика на всяко число, цифра, но са изключително важни взаимовръзките, които прави числото /в случая 6/, с вибрациите: дата на раждане /рождената дата/, "Лична година”, Личен месец”, Личен ден”, Число на живота /жизнен път/, нумерологични цикли, името на човека, други характеристики- специфични за личността.

Астрологична, Нумерологична характеристика /аспект/ на числото 6:

Числото 6 в астрологията. 6 е денят на богинята Венера, символ на хармонията, любовта, красотата, влюбените двойки. Числото 6 управлява емоциите, чувствата, дава духовна сила, извисяване на личността, но се свързва и с греха, изкушението, материалното благополучие, колебанията, непостоянството. От астрологична гледна точка числото 6 управлява родените на: 6, 15, 24- дата, независимо кой месец от годината, също така имащите "число на живота” или "името”- вибрация 6.

В астрологията ден събота /деня в датата/- се свързва с планетата сатурн, кармата /кармичните уроци/. Сатурн дава ограничения, носи завишени отговорности, не е ползотворен ден както за ново начало /нова връзка/, така също за опияняващи мигове, любовни ласки, употреба на силни питиета. Сатурн няма завишени приоритети към лукса, разкоша, удоволствията, изискващ ден- относно морал и почтеност в любовта, любовните отношения /общуването между партньорите/, любовен живот.    

Нумерологията и древен астро- нумерологичен метод /подход/ на работа предсказва- любов и любовна съвместимост- в деня на влюбените двойки.

Основни аспекти касаещи 14.02.2015 година. В нумерологично изражение датата /числото/ 14- има своя позитивен и негативен аспект на проявление.

14.02.2015 на този ден, има ли привличане, харесване, хармония в партньорството /брака/, дали сте съвместими в любовта с партньора, пасвате ли си любимия, подхождате ли си в любовта, един за друг ли сте двамата, дали имате любящи отношения- тогава, когато Хороскопът за Любовна Съвместимост /Хороскоп за Партньорство/- има благоприятни аспекти на действие.

14 февруари 2015 ден за любовни авантюри, мимолетно влюбване при любовни двойки искащи повече секс, удоволствия, финансови, бизнес /материални/ изгоди, брачни съпрузи с освободено и фриволно поведение, търсещи освободеност в брака- дата 14 поражда напрежение при двойки, имащи негативни аспекти, както в "Рожден Хороскоп” /Личен Хороскоп/, така също в Партньорски Хороскоп /Любовна Съвместимост/.

Нумеролог Нели Колева- "Обща тенденция” на числото 14, 2015 година.

Нумерологични изчисления изготвени /тълкувани/ на база: "Личен месец”.

Личен месец 1, 2- всички попадащи във вибрацията.

Брачни /любовни/ партньори, обвързани двойки - денят предполага хармония, разбирателство с партньора, мигове на щастие с любимия човек- особено ако половинката попада в "Личен месец” с вибрация /числата 2,3/.

За необвързаните дами- отдайте се на емоцията с приятели /хора с позитивна енергия/- тенденциите са за приятни изживявания.

Личен месец 3.

Тъй като е възможна дистанция, хладина в любовта, партньорството- ще се наложи да проявите повече разбиране за хармонизиране, укрепване на любовните отношения, брака. Денят е прекрасен да планувате романтични изживявания, да затоплите брачния съюз. Особено предпазливи да са дамите, чиято половинка, любовта на живота попада в "Личен месец”, вибрация /числото 8/- вероятност от напрежение, конфликтни ситуации, взаимно нараняване на партньорите.

Личен месец 4.

Относно дома, бита, семейството- ако искате да заздравите връзката с половинката, брачните взаимоотношения, ако имате проблеми с партньора- възползвайте се максимално от 14.02. Денят ще ви ощастливи в тази посока- ще ви се даде "космичен шанс”- да заздравите брака, любовта, да продължите щастливи напред. Денят не дава приоритети свързани с изборът на дата за брак, вземане на важно решение, касаещо встъпване в брак.

За необвързаните- търсещи нова любов, запознанство, флирт, мимолетно влюбване- възползвайте се максимално, бъдете активни, не се затваряйте в себе си.

Личен месец 5.

Представителите на нежния пол, намиращи се във вибрация /числото 5/- проявете инициатива, организирайте деня така, за да доставите максимално удоволствие на своя любим, да се чувствате комфортно двамата- най- вече, ако партньора се намира в "Личен месец”, вибрация /числото 7/.

Личен месец 6.

Влюбени, брачни партньори, любовни двойки- направете си незабравимо изживяване с любовта на живота- като посетите екзотично място, заредете се с позитивни емоции, преживейте опияняващи и незабравими мигове, отчетливо за двойка, чийто партньор попада в "Личен месец”, вибрация /числото 9/.

Личен месец 7.

Всички имащи партньор до себе си, обвързани дами /без значение дали сте в брачен договор/ с любимия, денят благоприятства вашите добри намерения да се реализират по начин, който вие желаете. Само не проявявайте прекалено надмощие, старайте се да не доминирате, не подценявайте мнението на партньора- завишен е % при любовни двойки имащи любим човек с "Лична година”, числата 1, 6/!

Личен месец 8.

Мили дами, ако любовният партньор до вас попада в "Личен месец”, вибрация /числото 4/, не разчитайте денят да е от най- щастливите в живота ви. Нумерологията съветва- да бъдете примерени в изказа си, желанията, претенциите към партньора. Ако имате желание все пак да подобрите семейния /любовен/ микроклимат- синхронизирайте с половинката кое е приоритетно за двамата, придържайте се към посланията, които носят числата /цифрите/.

Личен месец 9.

Ако сте сами, чувствате се пренебрегнати от половинката, изживявате душевна драма относно любовта- денят спомага да сте харесвани, желани, дава тенденция за флирт, любовно обяснение, поява на нова любов, много нови запознанства. Възползвайте се максимално, като се доверите на космичните знаци! 

Личен месец 11.

Вибрация /числото 11/- има особено тълкуване при различни мистични учения, езотериката /окултните науки/.

Освободете се от предразсъдъци, задръжки, не бъдете консервативни- древна нумерологична методика препоръчва да дадете воля на чувствата, емоциите, душевния порив, може да следвате българската традиция и отпразнувате поне "Трифон Зарезан”- с хубава романтична вечеря!

Можем ли да изберем подходящо време за любов, брак, бракосъчетание, встъпване в брак, коя дата ни носи късмет в живота- отговор дава нумерологията, астрологията- да, в зависимост от Хороскопът за Съвместимост по датата на раждане /Хороскоп за Любов/.

Не подценявайте нумерологичните изчисления, базиращи се на вибрациите, символиката, значението, тълкуването на числата /цифрите/ от: деня, месеца, годината на вашето раждане- "числата на вашата съдба”, цифрите от датата на раждане /рождената дата/. Някои двойки вероятно ще заложат на българските традиции- и ще празнуват Трифон Зарезан? Направете своя избор сами!

За всички влюбени двойки- Посрещнете празника Свети Валентин!

 

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 

13.02.2015/ Нели Колева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нели Колева: Любовта и виното през 2015-та".

Още от "Загадъчно"

Нумерологична прогноза за Аштън Къчър и Деми Мур

Нумерологична прогноза за Аштън Къчър и Деми Мур

Нели Колева за благоприятния аспект по число на живота за Аштън Къчър и Деми Мур. Дори и да има съвместимост по жизнен път между партньорите, любовта може да не е трайна и дълга.

Суеверия от цял свят с храни и напитки

Суеверия от цял свят с храни и напитки

Също както животните и природните явления са станали причина за възникване на популярни суеверия и методи за гадаене на бъдещето, така и някои продукти от кухнята се ползват с такова внимание. Вижте интересни суеверия с храни и напитки от цял свят.