Нели Колева: Лична година 7, число на живота 7, родените на 7 дата

0 коментара0/5

Числото 7 е предела на нашите психически възприятия за света Числото 7 е символ на вътрешна потребност на индивида в стремежа към намиране на смисъл на живота

Нели Колева: Лична година 7, число на живота 7, родените на 7 дата

Какви са приликите и разликите?
Числото 7 има сложна и многопластова символика. Числото 7 крие много загадки. Числото 7 е предела на нашите психически възприятия за света Числото 7 е символ на вътрешна потребност на индивида в стремежа към намиране на смисъл на живота.

В общ план числото 7 символизира проницателност, мъдрост, способност да разбира другите хора, притежава голяма вътрешна сила и енергиен заряд. Много често числото 7 е подвластно на гениални идеи. При позитивни показатели в личния, персонален  хороскоп- може да бъде перфектния специалист, учен, изобретател.

Какво знаем за родените на 7 дата?

Родените на 7-ма дата са: магнетични, енергични, дейни, амбициозни още от ранните години. Стремят се към реализация, преуспяване, непрекъснато усъвършенстване в областта си. Родените на тази дата са доста интуитивни и идейни. Притежават силен и властен характер. Имат индивидуален и оригинален начин на мислене. Открояват се от околните. Стремят се към самостоятелност при взимане на решения,  изцяло независими, не търпят вмешателство и критики. При определени показатели в нумерологичния хороскоп притежават ораторски способности. Любознателни, природно интелигентни. 

Добави описаниеПодобно на родените на 7 дата, жизнен път (число на живота) 7 са склонни към размишления, самоанализ, самоусъвършенстване, но при тях това е отчетливо изразено едва след 40, 42-ра година и се развива в продължение на житейския път, с годините. Тъй като числото на живота (жизнен път) си взаимодейства не само с  вибрацията лична година, но и с рождената дата, за това как ще премине нашия живот от голямо значение е денят на който сме родени. В зависимост от ден на  раждането число на живота 7 може да се изрази в позитивен аспект или в негативен.

Когато жизнен път 7 се изрази в позитивен план хората са: аналитични,  дисциплинирани, сдържани, спазват реда и закона.  Повечето от тях имат талант в определена област. С напредване на годините стават все по- благоразумни, решителни, дейни, склонни са към добри дела и действия, разгръщат своя енергиен потенциал и заложби. Успехите ги вдъхновяват и с охота помагат на другите.

Негативния аспект на жизнен път 7 се изразява в: изолация, уединение на личността, трудно вземане на решения, липса на собствено мнение, бягство от разрешаване на проблеми, липса на конкретика, на цели, мечти, стремежи, влизане в депресивни състояния или конфликтни ситуации, вътрешни противоречия.

Необходимо е човек често да се вслушва в собствения си глас, да има стремеж към изучаване на вселенските закони, към мистика, окултни науки, нумерология, астрология, тайното познание, необозримото, независимо от сферата на работа, които подпомагат духовното израстване на индивида.

Добави описание

В зависимост от индивидуалния, личен (персонален) нумерологичен хороскоп на човека, при някои числото на живота (жизнен път) 7 с напредване на годините може да развие интуицията, екстрасензорни способности (при наличие на предпоставки и показатели в рождената дата), а при други дава насоченост и задълбочаване в определена сфера на живота.

Как ще се прояви числото на живота(жизнен път) 7 зависи от нашия личен, персонален, индивидуален хороскоп.

А ето и тълкуването на Лична година 7 :

В лична година 7 човек е деен, инициативен, активен. Годината дава шансове за професионална реализация и финансова стабилност. Подобно на лична година 1, в лична година 7 човек е изключително борбен, организиран и принципен. Винаги си поставя високи цели и се стреми да ги реализира.

Но дали винаги Лична година 7 има едно и също проявление в живота ни с това на число на живота (жизнен път) 7, както и с родените на 7 дата?

Oчаквайте продължение…

01.08.2013/ Нели Колева

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 

Още от "Загадъчно"

Ом - свещената мантра

Ом - свещената мантра

Ом е свещен звук и духовен символ в индуизма. Ом е мантра, свързана с божественото и сътворението.

Датата 11.1.2011 - Напред и Нагоре

Датата 11.1.2011 - Напред и Нагоре

Датата 11.1.2011 прави силно впечатление с наличието на 5 единици. Числото 1 е числото на Слънцето. Олицетворява съзидателно и амбициозно начало на замислите, въпреки препятствията.

Азбуката на съдбата

Азбуката на съдбата

„В началото бе словото. И словото беше у Бога. И Бог бе словото. ”