Нели Колева: Лична година 6 през 2014-та година

0 коментара0/5

Как ни влияе Личната година 6 в 3-те сфери на живота (професионален, емоционален и здравен аспект), какво проявление има върху случващите се събитията през 2014г., ето какво споделя нумероложката Нели Колева.

Нели Колева: Лична година 6 през 2014-та година

Рожден ден

Всеки от нас на рождения си ден сменя личната година, в която се намира. Новата Лична година започва да действа на нашия рожден ден. Нейното действие е до следващия ни рожден ден. Числото на Личната ни година принципно е различно от това на календарната година, в която се намираме (понякога може да съвпада).

Личната година е от цифра 1 до 11. При получаване на сбор 10, редуцираме до 1.

В нумерологията можем да дадем обща характеристика на всяка една Лична година, но не можем да кажем, че конкретна Лична година дава само позитиви или само негативи. Не само изчисляването, но и прецизното тълкуване на Личната година е от  значение за точността на нашия нумерологичен хороскоп. За по-обстоен анализ се разглежда и вибрацията личен ден (при избор на дата за брак, избор на име, закупуване на имот, учредяване на фирма).

Как ни влияе Личната година в 3-те сфери на живота (професионален, емоционален и здравен аспект), какво проявление има Личната година върху случващите се събитията през годината, зависи от нашия Персонален, Личен нумерологичен хороскоп.

Добави описаниеВсички, които през 2013-2014 година се намират в Лична година 6:

Лична година 6 съществено се различава от останалите лични години. Тя би могла да носи на всеки човек както по–голямо спокойствие, душевен баланс, хармония, така също и голямо безпокойство, притеснения,  емоционален срив. Какво проявление ще има Лична година 6 в живота ни, зависи от нашия персонален хороскоп.

Интересно:
Лична година 6 може да носи много контакти, хармонични приятелства и връзки с хора, от които се чувстваме удовлетворени и щастливи. Лична година 6 при определен процент хора е свързана с поява на силна и опияняваща емоция, с поява на голяма любов, прерастваща в съвместно живеене, брак, създаване на дом, семейство. 

Но често Лична година 6 дава меланхолия, загуба на работно място, срив в бизнеса,  страдания свързани с емоцията към любимия, партньора до нас или събития от семейно- битов характер. Дава също апатия, нежелание за комуникация, отдръпване, дистанция на своя притежател. 
Човек по-трудно намира своето работно място, ако от предишно време е останал без работа, и не винаги е удовлетворен професионално.

Как ще се прояви Лична година 6, изцяло зависи от нашия личен нумерологичен хороскоп.

Лична година 6 в Професионален план:

Принципно в лична година 6 човек има по-големи притеснения, относно реализация, напредък и финанси. Само при добри показатели в хороскопа и силни съдбовни дадености хората имат перфектния шанс да направят доста голям скок в своето развитие.

Единствено при наличие на позитивни аспекти в Личния хороскоп, бихме могли да очакваме генерални, съдбовни трансформации в кариерата. Ако по стечения на обстоятелствата сме останали без работа, попадайки в Лична година 6, не можем да имаме големи претенции свързани с конкретно работно място. Нямаме съдбовен шанс и липсва Космична възможност за намиране на перспективна работа, която да ни харесва и устройва напълно.

Негативен аспект:

Лична година 6 е свързана с депресия, меланхолия и скептицизъм. Човек трудно се концентрира и активира, така че да действа адекватно на появилите се обстоятелства. Годината не дава голяма стабилност и устойчивост на духа. Трудно се  стига до преуспяване, добра реализация. Много често има ситуации, към които човек трябва да се приспособява. Лична година 6 лишава своя притежател от към бърза изява, просперитет, напредък.

Лична година 6 в голям процент не е свързана с материални блага. Собствените финансите ги заработваме с много упоритост, последователност.

Добави описаниеЕмоции, Любов:
Лична година 6 е една от малкото години, в която хората по-бързо вземат решения свързани с обвързване, брак, съвместно живеене, при поява на връзка и наличие на хармонични отношения между партньорите. Дали това е брака ни, зависи от нашия личен хороскоп.

Попадайки в година 6, емоциите разделят хората на  2 групи. Към едната група спадат хора, които са щастливи, доволни, радостни, обнадеждени, не са лишени от силна и завладяваща емоция, развиваща се във времето напред. Другата група от хора в Лична година 6 са безкрайно ощетени от към поява на опияняваща любов, на подходящ партньор, изпитват огромно разочарование, вътрешен дискомфорт и голяма доза самота.

Интересно за  Лична година 6 е:
Процентът на разводите в Лична година 6 е занижен, но всичко зависи от персоналния хороскоп на човека и съдбовните дадености на 2-та партньори.

Какво трябва да знаем за Лична година 6?

В емоционален план Лична година 6 се свързва не само с намиране на подходящ партньор в живота ни, привличане,  харесване, опияняващи страсти, влюбване, но и съвместно живеене, създаване на дом. Също така Лична година 6 не лишава своя притежател от раздяла, развод, самота.

Преместване в друго населено място, имотни придобивки, инвестиране:

В лична година 6 се правят трансформации - много често могат да са продиктувани от външни обстоятелства. Тя е подходяща за премествания и промяна на местоживеенето, но е необходимо доста време, докато човек свикне с новите условия.

Лична година 6 не е удачна за инвестиции и големи покупки (само ако е наложително). Относно инвестирането - да се внимава!

Водене на съдебни дела, процедури:
Лична година 6 не е от благодатните години за водене на съдебни процедури, тъй като вероятността за финализиране  на събития, ситуации е занижена.

Като цялостна характеристика през Лична година 6:
Човек трудно се справя и реализира своите идеи, проекти, стремежи, начинания.  Почти винаги има разминаване между нашите очаквания и действителни резултати.  Лична година 6 може да се нарече година на късмета, но само при позитивни аспекти в хороскопа на човек.

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

15.11.2013/ Нели Колева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нели Колева: Лична година 6 през 2014-та година".

Още от "Загадъчно"

Зодии и цветя

Зодии и цветя

В миналото са вярвали, че съществува силна връзка между цветята и съзвездията, които контролират живота на хората. На всяка зодия отговаряло цвете, което олицетворявало характерните особености на знака от зодиака. Ето кои са те:

Странни съвпадения

Странни съвпадения

Съществуват ли съвпадения или всичко е предначертано?

Дама Пика

Дама Пика

Безброй легенди се носят за страховитата Дама Пика. Дали е плод на човешката фантазия или наистина е съществувала такава личност, остава загадка. Ето какво открихме за Дама Пика.