Нели Колева: Какво да очакваме в Лична година 7 през 2014-та

0 коментара0/5

Числото 7 няма граници в стремежа му към опознаване на света! Числото 7 е символ на мъдрост, проницателност, способност да разбира другите хора, но това доста често става в продължение на житейския път на личността.

Нели Колева: Какво да очакваме в Лична година 7 през 2014-та

Изцяло зависи от факта дали числото 7 е рожденият ден, число на живота, лична година или период от живота ни.

Как ни въздейства Лична година 7?

Зависи от Нумерологичния Хороскоп на всеки отделен човек. Лична година 7 е идентична на лична година 6 може да ни донесе възход или падение! Лична година 7 символизира любовния порив, но не лишава своя притежател от раздори, конфликти, влизане в противоречия, разногласия, раздяла с любим човек.

Принципно всяка една Лична година от цифра 1 до числото 11 има своя позитивен и негативен аспект на действие.

Изчислявайки сами Личната година, в която се намираме и базирайки се на нейните основни характеристики, не бихме могли да прогнозираме какво ни предстои в бизнес план, как протича развитието на професионалната сфера, евентуални наши трансформации и промени.

Не бихме могли да анализираме точно развитието на партньорските отношения с любимия човек в рамките на личната година. Или ако сме сами, дали ще имаме съдбовен шанс да срещнем подходящ човек за силно емоционално влюбване, за развитие на стабилна, перспективна връзка и трансформирането и в брак, съвместно живеене.

Вижте също: Нели Колева: Лична година 7, число на живота 7, родените на дата 7

Не можем да стигнем до правилното заключение за развоя на предстоящи наши постъпки, действия, събития, начинания, касаещи както работната сфера, така също и личния живот (любовните отношения с партньора).

Единствено тълкуването и правилното разчитане на Личния Нумерологичен Хороскоп (Персоналния Хороскоп) - Хороскопа по рождената дата -  за конкретен човек ни дава тази възможност

Добави описание

Интересно за Лична година 7:
Лична година 7, подобно на година 6, е година на неочаквани обрати в професионалната кариера и личните, любовните отношения с любимия човек!

Прилики с лична година 6:
В негативен аспект:
Подобно на Лична година 6, в Лична година 7 човек може да загуби своето работно място, да се случи срив в работен план, в бизнеса и да има драстична промяна от предишно време в развитието си (процентът е занижен - при 10-15% от хората);

В Лична година 7 проблеми от семейно битов характер също са възможни - водещи до критични състояния (и тук процента е занижен); Тогава Лична година 7 е свързана с меланхолия, занижена комуникация, депресия, дистанция от околните!

Вижте също: Лична година 6 през 2014-та година

В позитивен аспект:
Лична година 7 може да ни ощастливи с емоционално привличане, поява на пламенна и страстна любовна еуфория, която да завърши с брак, съвместно живеене.

Лична година 7 е година на много нови контакти, приятелства и връзки с хора, от които се чувстваме професионално и емоционално щастливи;

Различия с лична година 6:

  • При Лична година 7 няма плахост и боязливи действия;
  • Лична година 7 в бизнес план и в любовта при голям процент от хората протича бурно, екстремно, действа зашеметяващо на своя притежател;
  • Година 7 носи много голямо напрежение както в бизнес план, така и в любовен аспект, разгарят се емоционални страсти;
  • В Лична година 7, ако човек е останал без работа от предишно време, много по- лесно намира колектива, своето ново работно място, и в голям процент от случаите е професионално удовлетворен!
  • В Лична година 7 ситуациите, събитията следват едно след друго и ни завихрят, независимо от посоката на тяхното действие.
  • Лична година 7 не дава спокойствие на духа!

Как ще се прояви Лична година 7, изцяло зависи от Личния Хороскоп (Персонален Хороскоп) на човека.

Следва продължение…

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 

07.01.2014/ Нели Колева

Още от "Загадъчно"

Камъните от Ика

Камъните от Ика

Те са колекция от камъни, на които има гравирани сцени с динозаври, изображения, представящи напреднали технологии, дори за нашата цивилизация.  Известни са под името плочките от Ика.

Смехът ни издава

Смехът ни издава

Смехът притежава чудодейно действие – израз на радост и веселие, той има силата да лекува, като намалява важността на проблемите. Смехът също може да бъде и много издаен за характера на събеседниците ни.

Екстрасенси, врачки, баячки...  – къде е истината?

Екстрасенси, врачки, баячки... – къде е истината?

Те всички твърдят, че притежават „дарба", нещо божествено. В периферията на официалната медицина, те по един или друг начин успяват да отстранят малките ни ежедневни болежки, но правят понякога и чудеса със сериозните заболявания,