Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

1 коментар0/5

За родените на 22-ра дата от календара.

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

Рождената дата крие много тайни, дава послания, които разкриват нашата същност. Денят на раждането е значима вибрация в нашия личен нумерологичен хороскоп и тя непрекъснато си взаимодейства с други вибрации като: лична година, число на живота (жизнен път), периоди от живота ни, в който се намираме. Денят на раждането разкрива само малка  част от цялостния образ на своя притежател.

В нумерологията изготвянето на Личен хороскоп става въз основа на рождената дата и може да даде информация, да прогнозира развитието ни за целия живот в 3-те аспекта- професионален любовен, здравен.

В бизнеса:
• развитието на нашата професионална кариера
• когато се колебаем дали да започнем самостоятелен бизнес?
• удачен ли е периодът да преструктурирате дейността си?
• можем ли да работим в съдружие?
• подходящ ли е моментът за квалификация, обучение, за работа в чужбина?

В любовните отношения:
• пасваме ли си с партньора?
• колко дълго продължава нашата връзка?
• дали сме срещнали истинската любов или е мимолетно влюбване?
• каква е кармата ни с любимия човек?
• имаме ли сексуално привличане с партньора?

Рождената дата определя също: характерът, нашите способности, умения, таланти, какво най- много умеем да правим, към  какво е най- добре да се насочим, за да се чувстваме удовлетворени.

Датата на раждане на всеки от нас може да бъде изявена като позитивна, негативна или индиферентна. Какво проявление ще има рождената ни дата в живота- зависи изцяло от  нашия персонален, (индивидуален) нумерологичен хороскоп.

Добави описание

Рожден ден на дата 22: 
В  нумерологичния анализ на даден хороскоп може да присъства числото 22. Числото 22 дава мощна енергия на своя притежател и в същото време поема тежки кармични уроци. Хората родени на 22 дата или имащи период 22 в хороскопа си, (т.е. числото 22 каквото и място да заема в хороскопа ни) - неговото значение винаги се  свързва с овладяването на тази мощна енергия, която носи и нейната трансформация в изграждането на позитивни, значими идеи, проекти, планове, стремежи. Числото 22 направлява, заставя родените да мислят съзидателно, градивно, да са активни, дейни и понякога вечно неудовлетворени от себе си.

Независимо от сферата на своята работа, родените на 22 дата винаги се стремят да се изявят. Обикновено заемат ключови позиции и не остават незабелязани от околните. В зависимост от индивидуалния (личен) хороскоп на човека могат да служат на висши идеали или да са в служба на хората, човечеството. За разлика от родените на други дати, 22 дата е изцяло прагматична, дейна, практична, стреми се да ръководи.

Позитивен аспект:
При голям процент хората родени на 22 дата се стремят към лидерски позиции, ръководни постове, имат огромни амбиции и стремеж към властване,  управление и работа в големи колективи. С годините стават стабилни, устойчиви, енергични. При изпълнение на поети ангажименти са последователни, методични, схватливи. 

Желаят неистово да просперират и правят всичко възможно за реализиране на своите идеи, цели, намерения, проекти. Дали ще им се отдаде този шанс, всичко това зависи от конкретния Личен хороскоп на индивида. Понякога са магнетични и завладяващи в зависимост от аспектите в хороскопа. При позитиви в хороскопа са високо интелигентни, работливи и точни във взаимоотношенията си с хората. Методични, изпълнителни и стриктни.

Негативен аспект:
Помощта им се изразява предимно чрез налагане на собствените им виждания, което поражда спорове, конфликти, противоречия и конфронтация при взаимоотношенията с околните. Не търпят чуждо мнение. Склонни са към налагане, диктаторство, капризи, двуличие, незачитане на закона, установените правила, норми.

Хармонични контакти за родените на 22 дата са с родените на дата:

  • 4, както и дати 13, 22, 31, които също се редуцират до 4 
  • 2, както и дати 11, 20, 29, които също се редуцират до 2

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

22.10.2013/ Нели Колева

Още от "Загадъчно"

Летен хороскоп 2015

Летен хороскоп 2015

На 21-ви юни посрещнахме астрономическото лято. Затова е време да видим какво вещаят звездите за различните зодии за лято 2015? Вижте какво ви очаква в личен и професионален план през лято 2015. Летен хороскоп 2015

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Преди да сте изяли всичко от чинията си, се вгледайте по-добре в храната, защото в нея може да се крие ключът, който ще покаже какво бъдеще ви очаква.

Зодии и хранене

Зодии и хранене

Когато става въпрос за хранене, всяка зодия подхожда различно. За едни храната е необходимост, за други - изкуство, за трети – задача, която чака своята отметка.