Лъв - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Лъв - лак за нокти според зодията

Цариците на зодиака винаги привличат вниманието със стил и класа. Те обичат да експериментират с формите и цветовете и винаги са в крак с новите тенденции. Лакът им за нокти не прави изключение.

Идеалната цветова комбинация за зодия Лъв

Идеалната цветова комбинация за зодия Лъв

 

Златистите и тъмни нюанси с брокат олицетворяват тяхната същност най-точно. Когато обаче искат да предразположат своите събеседници и да излъчват професионализъм, залагат нанеутралните цветове, но запазват формата и средната дължина.

Нашето предложение

Нашето предложение:

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Лъв

Лъвовете са смели и енергични. Обожават останалите да ги забелязват и да са в центъра на вниманието. Във всичко в живота си са перфкционисти. Имат величествено излъчване и не се свенят да го демонстрират пред всички. Обичат луксозните продукти и държат на произхода на всичко, което използват.

1. За да е маникюрът ви перфектен, започнете с омекотяващи соли за маникюр. Те ще се погрижат за здравия и перфектен вид на кожните гънки, за да няма нито един детайл по маникюра ви, който не е царствен и изряден.

2. Почистете и оформете кожната гънка, а след това и ноктите. Не забравяйте да почистите (под) нокътната плочка, преди да нанесете основата и двата слоя лак за нокти. Перфектната ви натура не търпи чупливи нокти, затова не пропускайте да завършите маникюра си със заздравител за нокти

3. След като маникюрът изсъхне, завършете процедурата по разкрасяване на ръцете с подходящ продукт за хидратиране и омекотяване.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Лъв - лак за нокти според зодията".