Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014

0 коментара0/5

Датата 14 февруари съдържа всички цифри от настоящата 2014 година, но това не трябва да притеснява влюбените двойки или тези, които са в етап на опознаване с любимия.

Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014
Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014

Принципно числото 4 поражда емоционално напрежение, често води до конфронтация, поражда спорове и нежелание за близост. Но числото 4може и да структурира всичко, което до този момент не е било решено и е чакало своя съдбовен миг.

Общия сбор на цифрите в датата 14.02.2014 година е равен на 5, но за конкретния човек тази дата ще има различно проявление в любовта в  зависимост от това- какво показват нумерологичните изчисления за всеки от нас на база рождената дата (Лична година, Личен месец и Личен ден).

Нумерологичен калкулатор >>>

Влияние върху това как всеки от нас ще че чувства на този ден, какви трепети ще изживее с любимия човек, в каква вътрешна кондиция ще бъде, ще има ли съдбовен шанс да е щастлив и удовлетворен от деня- оказва взаимовръзката на вибрацията Личен месец към Личен ден в рождената дата.

Изчислите своя личен месец>>>

Какво да очакваме в деня на влюбените 14.02.2014 година?

Как да изберем подходящо време за любов?

Полезни съвети към нежния пол  от нумероложката Нели Колева:

● Опияняващи любовни мигове, много романтика и уединение с любимия човек на красиво екзотично място да очакват всички дами, които попадат в Личен месец 1 и Личен месец 2.

Ако сте самотни и няма партньор до Вас - желателно е на този ден да бъдете в приятна компания, тъй като има голяма вероятност да срещнете своята любовна половинка и да сте приятно изненадани.

● Нова любов, запознанство, флирт, мимолетно влюбване да очакват представителите на нежния пол, ако се намирате в Личен месец 9. Съществува вероятност от по- голяма фриволност и освободеност в поведението- да сте предпазливи!

● С повишено внимание за обвързаните дами попадащи в Личен месец 3 и особено в Личен месец 8. При голям процент от представителите на нежния пол ще се усеща отчуждение от партньора, дистанция в любовните отношения, нежелание за интимност и близост с любимия човек. Възможни са ситуации свързани с необмислени постъпки, влизане в нежелани спорове, разочарования- водещи до енергийно изчерпване.

● Тенденцията за флирт, романтика и изживяване на красиви моменти съществува, но процента е занижен- за дамите попадащи в Личен месец 5.

● Приятни емоции, себераздаване към половинката, но без много еуфория, изненади и бурни страсти в любовта да очакват всички дами попадащи в Личен месец 6.

● Романтична вечеря на свещи, изживяване на много вълшебни моменти с приятна компания предстоят за дамите, намиращи се в Личен месец 7.

Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014● За всички представители на нежния пол, които се намират в Личен месец 4 е препоръчително да организирате съвместно с партньора пътешествие и да се насочите към по- далечна дестинация, вместо да се отдавате на дълбоки философски размисли.

Ако все още не сте обвързани с дом, семейство, брак- не е желателно на този ден да взимате генерални решения в любовта и живота си, касаещи Вас и интимната половинка.

● Много нови приятелства, запознанство с приятни хора предстоят за дамите, които са сами и се намират в Личен месец 1, 2, 3 и 8.

Изборът на дата за брак? Питате се кога да направите бракосъчетание?

Личния Хороскоп на човека и този на партньора могат да ни покажат с абсолютна точност кой е подходящият момент за влюбените и каква дата ни носи късмет в любовните отношения с партньора.

Как ще ни се подреди любовния живот с партньора в денят на влюбените- 14.02.2014 година?

Следвайки астрологията и факта, че денят 14.02.2014 година е петък- покровителстван от Венера отдайте се на емоцията и се насладете на незабравими, красиви моменти!

Но не подценявайте и Нумерологичните послания, които носят цифрите от Вашата рождена дата. Изчислете Личен месец според рождената дата>>>

14.02.2014/Нели Колева

 

Как да се свържете с Нели Колева:

- 0888 74 21 78

- 02 832 1289

www.horoscopedia.net 

www.nelly-koleva.com

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014".

Още от "Загадъчно"

Уреди за мъчение

Уреди за мъчение

Средновековието ражда едни от най-интересните уреди за мъчение, някои от които днес са модерни методи за коригиране на човешките естетически недостатъци.

Най-популярните суеверия

Най-популярните суеверия

Понякога дори хора, които твърдо отричат да вярват в суеверия и поличби, неволно спазват някои от тях. Защото има суеверия, които са се превърнали в навик и в част от нашия живот. Вижте кои са най-популярните суеверия и какво е тяхното значение.

Суперлуна на 28 септември - какво да очакваме

Супер луна на 28 септември - какво да очакваме

На 28 септември, рано сутринта, предстои да станем свидетели на Суперлуна. Освен това на тази дата ще наблюдаваме пълно лунно затъмнение. Комбинацията от тези две явления е по-позната като Кървава Суперлуна. Вижте дали и как ни влияе Суперлуната.