Любов, Благодарност, Признателност!(седмичен хороскоп 29-6 март)

0 коментара0/5

Хороскоп за периода от 29 февруари до 6 март, изготвен от топ астролога Татяна Янковска специално за БГНЕС

Любов, Благодарност, Признателност!(седмичен хороскоп 29-6 март)
 © © Сн.: iStock.com

Любов, Благодарност, Признателност! През тази седмица това са "мантрите", които ще ни позволят да създаваме необикновени и понякога ексцентрични проекти в политиката, кариерата, бизнеса или изкуството. Сега идеите и концепциите са много оригинални, наелектризиращи и "пакетирани" в странно привлекателна форма. И най-важното – решенията и проектите, родени сега, са не само завладяващи, а и печеливши!

Желанието да се оценяват с признателност хора и ситуациии, които към момента не са съвършени и причиняват известни притеснения, ще ни позволи да задържим оптимистична нагласа към сложни предизвикателства, гледайки на тях не като на нещо заплашително (едва ли не – катастрофично, което трябва да бъде избегнато на всяка цена), а като на възможности да се случи нещо Ново, удобен случай за Освобождение и Промяна.

Животът понякога не е плавен и приятен. Неговият буен поток носи в своя стремителен бяг и неизбежното, и кризи, и изпитания. С тях е по-разумно да си сътрудничим, отколкото непримиримо да се опитваме да ги изключим или да ги избегнем. Точно някои от критичните периоди, каквито ще има от 25 февруари до 16 март 2016 г. може да бъдат използвани като шансове за Растеж и Развитие, като възможности да се поучим и да научим повече за живота, за себе си, за другите.

Важното е да не си създаваме сами изпитания, да не си навличаме усложнения, които не са кармични, а са плод на самонадеяно и арогантно отношение към проблемите.

С други думи, седмицата от 29 февруари до 6 март е богата на златни шансове за неочаквани постижения, за възход и напредък, като тези шансове може да са придружени от сериозни напрежения, идващи не само по линията на предстоящото Слънчево затъмнение от 9 март. Спрямо самото затъмнение астроконфигурациите са предизвикателни и трудни! Някои биха ги окачествили като драматични, поради Принудата да се тръгне към нов курс на действие, към прилагане на по-необикновени, по-оригинални подходи към проблеми, които вече са свършен факт.

Иначе казано, радвайки се на някои великолепни възможности за неочакван и ентусиазиращ напредък в бизнеса, политиката, финансите, кариерата, не бива да подценяваме необходимостта от много отговорно и сериозно отношение към най-актуалните проблеми от глобалните, през националните, до фирмените и личните. И в световен, и в регионален план въпросите, свързани с бежанците и имигрантите са много трудни и комплексни. Тези проблеми може би ще предизвикат много стрес и напрежение на политиците, дипломатите, на военните и финансистите не само на и около 6 март, а и през целия период от 25 февруари до 16 март. Ясно е, че седмицата от 29 февруари до 6 март директно попада в този твърде стресиращ времеви интервал.

Внимание! На и около 6 март някои ситуации в глобален и регионален мащаб, включващи не само проблемите с бежанците, а и високото напрежение в почти постоянните напоследък “горещи точки” на планетата, ще бъдат толкова предизвикателни, че ще трябва да се балансира на ръба на провокацията. Овладяването и справянето с подобни ситуации ще изисква чудеса от хладнокръвие, находчивост, смелост и дипломатичност, както и решимост да се защитават собствените интереси като същевременно се покаже уважение и зачитане на правата на другите. Вероятно ще се наложи да се прояви съпричастност и хуманност към чуждата уявимост в условията на много комплицирана и усложнена от силно противоречиви интереси обстановка.

Важно! Звездите към края на седмицата ще ни “тестват от какво сме направени” – дали сме "диаманти", нетрепващи от високи температури и налягане или сме "отронени листа", носещи се насам-натам, в зависимост от поредния порив на ураганния вятър ...

  • Внимание! Реална е заплахата сложните астроконфигурации да ни обезверят и да предприемем импулсивни стъпки, привличащи още по-силни неблагоприятни ситуации. С риск да прозвучи наивно, но ... "спасението" от подобни обстоятелства се състои в това да намерим начини дълготрайно да се "потопим" във високите енергии на Признателността и Благодарността. Това ще ни позволи да съхраним вътрешната си хармония и да се вслушаме в гласа на Интуицията, която ще ни покаже най-добрите решения за справяне с провокациите и предизвикателствата на и около 6 март 2016.

Внимание! Атмосферата по отношение на кариерата, бизнеса, политиката, дипломацията, енергетиката, здравеопазването може да бъде много усложнена. Критиките ще са големи и едва ли ще се размине без да има оставки и уволнения.

Важно! Други важни въпроси, които изискват нашето повишено внимание през периода 29 февруари – 6 март, са здравето и проблеми, засягащи възпитанието на децата, учениците, младежите.

Астротеоретично към края на седмицата има опасност не само от инциденти, аварии и тежки катастрофи с млади хора, а и има опасност от прояви на грубо отношение, на насилие и преднамерена жестокост към деца, несретници, възрастни хора или други по-уязвими членове на обществото!

Повечко напрежение през тази седмица може да се прояви при представителите на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Лъв, Козирог, отчасти и при Водолей!

На чудесен късмет могат да разчитат представителите на Телец, Везни, Водолей, Скорпион.

Дните и часовете на Луна “без курс” са:

Понеделник, 29 февруари – от 21:56 до 24:00 ч.
Вторник, 1 март – от 00:00 до 01:57 ч.
Четвъртък, 3 март – от 04:56 до 12:03 ч.
Събота, 5 март – от 18:06 до 18:23 ч.
Понеделник, 7 март – от 10:47 до 21:10 ч.

Внимание! За да се предпазим по-надеждно от опасностите, непредвидените ситуации, от парадоксите и аномалиите, предизвикани от особеното влияние на Луна “без курс”, е желателно около час и половина преди да настъпи времето на Луна “без курс”, да не се започва нищо важно – особено инициативи, договори, проекти, сделки, на които държите да се развиват идеално в дългосрочен план.

И още – по време на Луна “без курс” по-добре НЕ сключвайте нови договори. Не стартирайте мащабни и нови проекти, не давайте интервюта и пресконференции. Не купувайте по това време скъпа техника.

През този период често човек е по-разсеян и може да допусне грешки от невнимание. При Луна “без курс” има опасност от инциденти и аварии. Шофирайте с повишено внимание.

Въздържайте се по време на Луна “без курс” от генерални и крайни решения.

В РЕЗЮМЕ - сюжетът на периода от 29 февруари до 6 март е много интригуващ.

В понеделник и вторник има условия за изненадващо благоприятно развитие на важни проблеми, свързани с политиката, кариерата, бизнеса или чужбина.

Внимание! Опасността от инциденти, аварии, трудови злополуки, катастрофи в понеделник, вторник, неделя (реално през цялата седмица) е повишена и е голяма, много голяма.

Важно! Необходимо е да се обърне специално внимание на здравето – своето и това на децата и на по-възрастните.
Бъдете бдителни при излети и екскурзии в страната и чужбина, поради опасност от инциденти, спортни травми и други произшествия, придружени със счупвания и други наранявания.

В понеделник има условия за изненадващо благоприятни случки.

В понеделник и вторник ще преобладават сензациите. На 29 февруари и на 1 март има голяма опасност от инциденти, произшествия и скандали.
На 1 март, вторник, приключете с нещо – хора или ситуации, а после стартирайте нови неща.
На 2 март, сряда, се пазете от агресия и коварства. Доверете се на Интуицията и Късмета.
На 3 март, четвъртък, да Празнуваме, да сме Благодарни и Единни. Шофирайте с повишено внимание!
В петък, 4 март, избягвайте случайните запознанства. Вечерните часове са опасни!

През уикенда запазете самообладание. Спрямо предизвикателствата и провокациите действайте оригинално, интуитивно и мъдро.

И ТАКА – периодът от 29 февруари до 6 март е пребогат на златни шансове, на изненадващ и ентусиазиращ напредък в политиката, кариерата, бизнеса.

Налице са и предпоставки за изключителни предизвикателства и дори провокации в глобален, регионален, национален, политически и дипломатически план. Взаимните обвинения и упреци често може да преминават границите на добрия тон.

Междудържавните отношения някъде може да са "на ръба"!

Сензациите и скандалите от началото на седмицата крият потенциал за ожесточаване и задълбочаване на конфликтите, което може да доведе до непримиримо втвърдяване на позициите!

Опазването и подобряване на здравето би следвало да е сред приоритетните теми за всеки от нас.

Въпросите с бежанците и имигрантите може да стоят много остро, особено към края на седмицата.

Ако проявим устойчивост, търпение и смелост спрямо предизвикателствата, ще сме възнаградени с фойерверки от неочакван късмет и добра сполука. Това може да стане, най-вече ако се доверим на Интуицията, която през тази седмица ще бъде всемогъща!

Най-любопитното за този период е Възможността за Избор: дали да следваме вълшебния път на Интуицията, на Съвпаденията и на мъдрите Синхроничности или да трепкаме от страхове и притеснения по трудния и дълъг път на опита, следвайки Интелекта.

Седмицата може да ни изправи пред сложни проблеми, като най-добрите решения ще дойдат не само чрез "претегляне" на положението отвсякъде, а като се доверим на Интуицията си. Интуицията ще ни прошепва, че човек, оставен на самия себе си, може да е жертва на обстоятелствата, но когато е свързан с Божията сила, всичко е възможно. Божията сила е в нас!

За пореден път, благодарение на предизвикателствата, ще можем да се убедим, че постоянно живеем в царството на чудесата и вълшебствата!

Любов, Благодарност, Признателност!(седмичен хороскоп 29-6 март)

ПОНЕДЕЛНИК, 29 ФЕВРУАРИ

Необикновен ден, богат на смайващи събития, на разтърсващи разкрития, на шеметни възходи и стремглави пропадания. Преувеличенията и драматизирането на ситуациите ще са до небесата. Нихилизмът, песимизмът и скептицизмът ще тласкат чувствата към нивото на абсолютната нула!

Това е ден на крайностите – в мислите, в емоциите, в поведението. Това го прави изключително опасен и по отношение на пътуванията. Промени в разписанията или маршрутите на всякакви видове превозни средства са с висока степен на вероятност. Причините ще са най-разнообразни – изненади от метеорологични условия, социални недоволства, вълнения и стачки, инциденти, породени от действията на персони, отличаващи се с неуравновесеност и нестабилност.

Не са изключени прояви на агресия и бруталност, както в “нажежените точки”, които привидно и официално са умиротворени, така и в отношения на всяко равнище – междудържавно, вътрешно-институционално, политическо, корпоративно. Балансът на тези взаимодействия е особено крехък и почти механичен.

Внимание! Прекалено многобройни и силно противоречиви са факторите, формиращи днес несигурност във финансовите, политическите, дипломатическите или ... сексуалните контакти.

Ще сме склонни да изискваме от околните безусловна честност и спазване на поети ангажименти. И ако нещата не се развият според високите ни очаквания, мнозина може би ще се почувстват смазани, предадени, ядосани или ... вбесени. Какво може да последва? Отговорът е: почти несъзнателно да се реагира с открито незачитане на споразумения, в опит инстинктивно да се упражни власт и контрол.

Иначе казано, в страха си да не се изгуби контрол над събитията, някои фигури с висок ранг в световен, международен или регионален план, както и фактори с власт на съответните икономически, финансови, политически, корпоративни и фирмени равнища могат да се опитат да станат източник на всички отговори – при това по начин, който поражда страх и гарантира незаменимост на съответните влиятелни фактори.

Важно! В тази връзка, добре е да си припомним, че вече сме в Царството на предстоящото Слънчево затъмнение от 9 март 2016 година. Това затъмнение е заредено с високо напрежение, драматизъм и развръзки. Дали ще са положителни или отрицателни - това зависи с какви сили и с какви намерения е действано по отношение на конкретните проблеми.

Дали ще има оставки, уволнения или сериозни рокади по най-високите етажи? Със сигурност!

За да се почувстват силни, някои егоистично настроени личности днес може да се опитват с ирония и безпощаден сарказъм да предизвикат и постигнат уязвимостта на другите. В крайна сметка, точно онези, употребяващи най-агресивната реторика с цел да манипулират другите и да докажат могъществото си (най-вече в собствените си очи), точно те са най-несигурните. Точно те, изправени лице в лице с трудности, които сами са създали, се чувстват така, сякаш тичат в подвижни пясъци. И войнствено настояват и крещят, че другите са виновни, че се месят в живота им ...

Парадоксите ще са в изобилие не само в понеделник.

Това е тенденция за цялата седмица от 29 февруари до 6 март. После тенденцията с парадоксалните ситуации, изискващи парадоксални решения ще разпростре неспокойната си и заплашителна сянка и върху периода от 7 до 14 март 2016. Хубавото е, че това е ... просто сянка. Плашеща, но сянка! Когато проблемите са извадени на Светлина, погледнати с очите на Добрата воля, решение ще се намери! На Светлина проблемите “увяхват”!

Ако днес не се поддадем на страхове, а действаме целеустремено, ще може да се зарадваме на неочаквано благоприятно развитие на проблем, който от месеци ни терзае!

Да! Днес има условия за усложнения при пътувания, за произшествия, за неочаквани аварии, за пожари, за технически проблеми с електроснабдяване, за експлозии поради неправилна работа с газови бутилки или неизправности в газови или други инсталации.

Хора с най-високи позиции в международен или регионален мащаб могат да “изпуснат нервите си”.

Внимание! В този понеделник не са изключени прояви на агресия и бруталност, като особено опасни са вечерните и нощните часове. По това време Луната е “без курс” и може да внесе допълнителни усложнения в някои по-напрегнати обстоятелства.

Добре е да се избягват конфликтите с явно търсещи провокация фигури. При изясняване на отношения в по-горещи обстоятелства е възможно по-импулсивните да прибегнат до силови аргументи или до употреба на хладно или огнестрелно оръжие.

Вечерните часове са опасни – бъдете бдителни и благоразумни, избягвайте алкохола, наркотиците, опасните хора и ситуации!
И след толкова предупреждения, да не пропуснем най-главното – денят може да ни зарадва с изненадващо БЛАГОПРИЯТНИ събития.

Има условия за сполучливи договори, чудесни сделки, както и за преместване на нова работа.

И най-важното – това е хубав ден за Сватбени тържества или за предприемане на пътешествия, включително и в чужбина.
Хубаво е да сме внимателни към качеството на храната и напитките, за да не се претоварва черния дроб.

От съкровищницата със скъпоценни и полускъпоценни камъни - днешните благодетели са авантюринът и обсидианът.

Казват, че говоренето е сребро, а мълчанието злато. Ако днес се “въоръжим” с несломим оптимизъм и безусловна Вяра в себе си и се доверим на Интуицията, ще знаем кога да “плащаме в сребро, кога в злато”. Това е гаранция за изненадващи успехи!

Седмичен хороскоп: ВТОРНИК, 1 МАРТ

Честита Баба Марта!

Празникът на мартеничките, с които ще се закичим днес, освен повече усмивки и грейнали в неподправена радост детски очи, освен предчувствие за обновление и Ново Начало, ще събуди позабравеното чувство за единение. Защото в метрото или на университетската скамейка, в министерството или в детската градина, в химическата лаборатория, зад чертожната дъска или в родилната зала – сега, когато зърнем бялото и червеното на мартеничката ще ги възприемем като отличителен знак за принадлежност към една общност, наречена народ. За миг можем да забравим проблемите и да си спомним, че сме хора – весели, сърдечни, добри, готови да помогнем, защото това, което ни обединява е много по-дълбоко и по-мощно от различията.

Днес сме настроени по-ентусиазирано и по-алтруистично. Звездите прошепват, че тази нагласа е подпомогната и от позицията на Луната в Стрелец, и от благотворните взаимодействия на Венера с ключови астрофактори.

Погледът ни е вперен към покоряване на висини в бизнеса, кариерата, романтиката. Мечтаем и предприемаме пътувания – във философията или науката, в религията и духовните области или директно стягаме куфарите за по-екзотични дестинации, стремейки се да открием себе си, да преобразуваме себе си.

Днес оригиналната Венера във Водолей и достолепният, величествен и неумолимо взискателен Сатурн в Стрелец ще ни насърчават да не се отказваме пред трудностите, а да продължаваме с опитите си да постигнем своите мечти, като направим нещата по по-различен начин. Накрая ще успеем да открием правилната пътека и ще реализираме жадуваните успехи. Особено ако сме по-креативни, ако действаме мащабно, съзидателно и подчертано оригинално.

Важно! Във вторник звездите са неочаквано щедри – трябва да сме много наблюдателни и съобразителни, за да грабнем на мига обещаващите златни шансове за напредък, специално изпратени от Фортуна днес. Идеята, че “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” сега звучи направо пророчески.

Вторник, 1 март, е пълен със събития и динамика. По-важното е, че някои от днешните смайващи случки отварят пред нас врати, които очевидно не са били отворени преди случването на днешните събития.

Внимание! Днес Съдбата ни предоставя чудесни възможности да намерим и да се отправим по нови пътища в живота. И ако все пак Ви е необходимо окуражаване, приятелско рамо, влиятелна подкрепа, почти сигурно е, че днес високопоставени фигури ще Ви окажат необходимото съдействие.

Важно! На 1 март има условия за изненадващо благоприятно развитие на въпроси, които отдавна тревожат със своята неяснота. Това не означава, че трябва да витаем в облаците. Напротив! Хубаво е да сме окрилени и ентусиазирани от Новото Начало – на месеца или в кариерата... Необходимо е и да сме концентрирани, поради наличието на сериозна опасност от неочаквани инциденти, аварии, агресия, драми с употреба на насилие или оръжие!

Внимание! Има една прелюбопитна особеност – определено се изкушаваме да поставим Ново Начало в някоя сфера на живота. Чудесно! Но сами се досещате, че преди това следва да финализираме някои неща. Днес е възможно не само да се постави точка на отдавна притесняващ ни проблем, а могат да приключат и някои отношения, някои връзки, които вече не са градивни!!!

Важно! Днес нещо отива в миналото! Това може да е радостно или не съвсем желано събитие. Зависи от отношението ни към финала на определен служебен, финансов, икономически, романтичен или политически период.

С други думи, днес може да се разделим с идеи, виждания, хора, концепции, вещи, които вече са станали ... безполезни!

Днес някои ще дават щедро и даром, други – ще дават по принуда!

Денят е успешен за хора, отдадени на високи идеали, на красотата, на доброто.

Вторник е благодатен още за художници, писатели, инженери, изобретатели, педагози, артисти, дипломати, юристи, както и за всички, умеещи да трансформират състоянието на недостиг (било по отношение на кариерата, било в бизнеса, постиженията, любовта, здравето, парите, пътешествията) в ... задоволство, благодарност и самочувствие.

Звездната препоръка е: да не се фокусираме на недоволството, а да открием неща, хора, ситуации, предмети, които ни изпълват с възхищение и благодарност за тяхното наличие. Съумеем ли да се изпълним с благодарност и да задържим това състояние, ние сякаш казваме на Вселената “Искам още от тези неща, които ме изпълват с благодарност”!

Ако все пак се налага днес да се разделим с нещо, нека да го направим с признателност. Важното е по пътя на благодарността да повишим енергията си, за да привлечем в живота си Новото Начало и нови ситуации, които ще ни карат да се чувстваме добре. Намерим ли ги, Законът на Привличането ще ни донесе още повече Благополучие.

Внимание! Нека не помрачаваме толкова жизнеутвърждаващия празник с последиците от безразсъдното шофиране. Астротеоретически, преди обед (а реално и през целия ден) има условия за тежки катастрофи, аварии, пожари, травми или произшествия – резултат на самонадеяно поведение.

Важно! Вторник е богат на сюрпризи, като не всички може да са с положителен знак!

Възможни са многобройни информации, включващи стряскащата дума “Извънредно”!

При положение, че днес на сцената се изявява и Плутон, със сигурност ще има новини за смайващи разкрития за злоупотреба с власт или пари.

Мрачни тайни “ще видят бял свят” и това може да доведе до приключване на не едно или две привидни приятелства.

И така – този вторник е зареден с предчувствие за обновление и радост, като същевременно има и многобройни условия за избухване на неочаквани и нежелани ситуации.

Важно! Денят е силен, но сложен, поради действието на астросили, движещи се в противоположни посоки. Огнените сили на Луната, Венера, Меркурий ще ни притеглят нагоре – към успехи, към сключване на важни договори, сделки и фундаментални промени, а благодарение на суровите и ледено студени сили на Плутон ще гравитираме към подозренията, недоверието и коварството. Днес всеки от нас е арена на противоположни сили, като техния баланс ще ни донесе успехите.

Седмичен хороскоп: СРЯДА, 2 март

Есенцията на начина, по който ви карат да се чувствате нещата, за които мислите най-често и най-много, след време (по-кратко или по-дълго) може да се прояви в реалния ви живот.

Иначе казано - доминантните ви мисли и чувства на практика съвпадат с онова, което се случва във вашия житейски път. Тук е и разковничето, благодарение на което богатите стават по-богати, а бедните – по-бедни.

Ако ситуацията по отношение на кариерата, бизнеса, здравето, парите и любовта към момента не ви удовлетворява и вие ден след ден постоянно се тревожите и “сън не ви лови” от основателни притеснения, може да попаднете в омагьосан кръг – от там идва и приказката, че “едно зло никога не идва само”.

Най-краткият път постепенно да се освободите от нежелани житейски положения е, като навреме осъзнаете и наблюдавате мислите си и така предварително ще знаете какво самите вие създавате в живота си – още преди да се проявило.

Ценно е също така след като нещо вече е свършен факт, “да върнете лентата” и да проследите какви мисли, чувства и действия са довели до тези нежелани резултати.

Звездите днес държат да обръщаме внимание на мислите и чувствата си, защото днешните астроконфигурации са мощни и всичко, за което интензивно мислим, може скоро да се прояви! Още повече, че вече се намираме в обхвата на предстоящото Слънчево затъмнение, което е магическо и е “овластено” да сбъдва най-силните мисли.

Всъщност опасността не идва от мислите, а от чувствата, които ги придружават. Слънчевото затъмнение сгъстява енергиите, компресира ги и може да се стигне до проявление. Което може да е чудесно, ако мислите са позитивни, пълни с увереност за успехи и благополучие! Но ако постоянно циклите върху страховете и неволите си, вероятността тази ситуация от временнна и отстранима да се превърне в една пропадаща спирала, е повече от реална!

Внимание! Ако днес сте решителни (въпреки явно повишената енергичност, някъде стигаща до агресивност), може да постигнете неочакван напредък по отношение на професионалните и личните си амбиции, особено през обедните и следобедните часове.

По-ранните часове на деня са сложни, някъде – трудни!

Важно! Не се отдавайте на самосъжаление, на гнетящо чувство на самота, отчаяние, вина, душевна болка и горчивина от това, че ви изглежда че на всички около вас им е добре, а на вас – не. Подобни негативни емоции могат да се дължат на това, че може би сте срещнали някого от миналото и нещо ви напомня за отминали събития. Приятните отминали събития в този момент (по-ранните часове на деня) също могат да ви натъжат, защото ви изглеждат безвъзвратно отминали.

Въпреки че ще бъде голямо предизвикателство да отблъснете тези чувства, опитайте се да поддържате реалистична представата за тях.

Внимание! Избягвайте склонността да се изолирате и отчайвате през първата половина на деня – особено в интервала от 7.00 до към 10.30 -11.00 часа.

Близките хора, приятелите, колегите ще ви бъдат от полза, ако потърсите и помолите за тяхната подкрепа. По тази линия малко повечко внимание следва да обърнат представителите на Близнаци, Стрелец, Риби, Дева, Рак, Козирог.

Намерете и отделете поне 10 минути за себе си, за размисъл в тишина. Така може да откриете подсъзнателните сили и мотиви, блокади, които са допринесли за дадена нежелана ситуация.

Или още по-добре – за 10 минути се фокусирайте само върху дишането.

Някои астрологически школи приписват силно негативни характеристики на положението на Луната през днешния ден. Препоръката е да се избягват рискованите ситуации, да не се поддавате на провокации и да обърнете гръб на хора, които ви заливат с гняв, омраза, обида и всякаква словесна агресия.

Е, в името на “астрологическия протокол” редно е да се посочи, че обедните часове са заредени с чудесни възможности за постижения, за по-благосклонно отношение от страна на административни фигури към нашите предложения, молби и желания, свързани с бизнеса и кариерата.

Важно! Обедните часове, както и времето на ранния следобед предлагат разкошни шансове да включите нови хора в живота си, някои от които могат да станат ваши вдъхновяващи приятели. По това време екипната работа ще върви по-плавно, по-усмихнато, особено ако сте по-отворени към новаторските идеи на деловите партньори, на сътрудниците, съдружниците, на колегите, на любимите хора.

Някое неочаквано и оригинално хрумване, дошло от почти непознат човек, от колега или делови партньор, може да се окаже преломен и щастлив момент за бъдещето на бизнеса и кариерата ви.

Не подминавайте с лека ръка хората, които се появяват в живота ви около и след 12.00 часа в сряда, 2 март 2016 година.

Важно! Обедните и следобедните часове предлагат уникални шансове да излезете от рутината. Има добри условия да се проявите като креативни, артистични, необикновени и да надскочите себе си. Ще можете да моделирате живота си по начин, който ви кара да се чувствате добре и да се усмихнете доволно, предвкусвайки бъдещи успехи!

И така – през обедните и следобедните часове на постижения могат да разчитат не само представителите на Овен, Лъв, Стрелец, на Водолей, Телец и Везни, а и всички, които са стигнали до прозрението, че има зависимост между постоянните мисли и чувства и онова, което се проявява на живо в реалността.

Още от "Загадъчно"

Зодии и пари

Зодии и пари

Както планетите влияят на настроението, любовните пориви и професионалното развитие на зодиите, така те не остават безучастни и когато става въпрос за пари.

Магията на митологията

Магията на митологията

Липсват ли ти създанията от приказките? Вече пораснал, можеш отново да се върнеш към тях, поглеждайки ги с мъдри, но все още детски очи.

Предсказанията на Калина Трендафилова винаги се сбъдват

Предсказанията на Калина Трендафилова винаги се сбъдват

Известната ясновидка и нумероложка Калина Трендафилова вече 35 години помага на хората със своята пророческа дарба.