Любими храни на зодия Рак

От 0 коментара0/5

Представителите на зодия Рак са едни от най-големите чревоугодници сред всички ни, съобщават от foodpanda. Те обожават всичко, което са обичали да хапват в детството си.

Добави описание

Някои хора обичат да похапват повече от други, но трети изключително много харесват да глезят както себе си, така и своите близки, това важи изцяло за представителите на зодия Рак. 

От здравословна гледна точка в менюто трябва да присъстват моркови, цвекло, грах, карфиол, аспержи, защото тези продукти съдържат калциев хлорид. Ракът винаги е във вътрешен конфликт и той е подвластен на нервни разстройства, затова приемът на тези храни му действа успокояващо.

аспержи

Ако познавате човек с тази зодия сигурно сте запознати с изискания му вкус. Блюдата с морски дарове са едно от любимите му ястия, още повече, ако разкрие романтичната си същност – вечеря на свещи на брега на морето, прохладен бриз и чаша бяло вино.

морски дарове

Изненадите са неговата стихия, затова не винаги може да изрази идеите си „скъпо“. Раците обожават уюта на дома и в повечето случаи предпочитат магията от малките жестове.

Чрез различни анкети за малки и големи, успяхме да отбележим любимите храни на Раците. Зеленчуците са неизменна част от менюто им. Те обичат да спортуват, затова изискванията им към храната са високи. Любимата им салата е зелената и не пропускат да започнат вечерята си с нея. Също така пилето присъства почти всеки ден в менюто им, приготвено по разнообразен начин.

Когато готвим пилешко месо - идеи и съвети >>>

ястия с пилешко месо

Представителите на тази зодия имат специално отношение към десертите и категорично не могат без сладко.

Вижте също:

Десерт за 2 минути подлуди света >>>>

десерт

Също така обичат и свежите плодове, спрямо сезона, но номер едно десерт за тях си остава изцяло шоколада и всички шоколадови изделия, без значение под каква форма са поднесени.

13.07.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Любими храни на зодия Рак".

Още от "Загадъчно"

Любими храни на зодия Дева

Любими храни на зодия Дева

Някои хора отделят повече време на своето хранене от други. Представителите на зодия Дева са скромни личности, които приемат храната като потребност и не се впечатляват от скъпи блюда. Кои са любимите храни на зодия Дева?

Призраците – реалност или мит?

Призраците – реалност или мит?

Дали наистина съществуват призраци? И ако е така, какво са те?

Най-популярните символи, тяхното значение и произход

Най-популярните символи, тяхното значение и произход

Какво означава обърнатият кръст? Свастиката – символ на какво е? Пентаграмът – знак на дявола или защита срещу него? Чували ли сте за папският кръст?