Любими храни на зодия Рак

От 0 коментара0/5

Представителите на зодия Рак са едни от най-големите чревоугодници сред всички ни, съобщават от foodpanda. Те обожават всичко, което са обичали да хапват в детството си.

Добави описание

Някои хора обичат да похапват повече от други, но трети изключително много харесват да глезят както себе си, така и своите близки, това важи изцяло за представителите на зодия Рак. 

От здравословна гледна точка в менюто трябва да присъстват моркови, цвекло, грах, карфиол, аспержи, защото тези продукти съдържат калциев хлорид. Ракът винаги е във вътрешен конфликт и той е подвластен на нервни разстройства, затова приемът на тези храни му действа успокояващо.

аспержи

Ако познавате човек с тази зодия сигурно сте запознати с изискания му вкус. Блюдата с морски дарове са едно от любимите му ястия, още повече, ако разкрие романтичната си същност – вечеря на свещи на брега на морето, прохладен бриз и чаша бяло вино.

морски дарове

Изненадите са неговата стихия, затова не винаги може да изрази идеите си „скъпо“. Раците обожават уюта на дома и в повечето случаи предпочитат магията от малките жестове.

Чрез различни анкети за малки и големи, успяхме да отбележим любимите храни на Раците. Зеленчуците са неизменна част от менюто им. Те обичат да спортуват, затова изискванията им към храната са високи. Любимата им салата е зелената и не пропускат да започнат вечерята си с нея. Също така пилето присъства почти всеки ден в менюто им, приготвено по разнообразен начин.

Когато готвим пилешко месо - идеи и съвети >>>

ястия с пилешко месо

Представителите на тази зодия имат специално отношение към десертите и категорично не могат без сладко.

Вижте също:

Десерт за 2 минути подлуди света >>>>

десерт

Също така обичат и свежите плодове, спрямо сезона, но номер едно десерт за тях си остава изцяло шоколада и всички шоколадови изделия, без значение под каква форма са поднесени.

13.07.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Любими храни на зодия Рак".

Още от "Загадъчно"

5 начина за защита от негативна енергия

5 начина за защита от негативна енергия

Дали от суеверие, или от горчив опит, хората търсят начини да се предпазят от негативната енергия, която се разхожда около тях. Предлагаме ви 5 популярни начина за защита от негативна енергия.

Зодии и цветове

Зодии и цветове

Кои цветове са подходящи за вас според характера на вашата зодия? В какви тонове да се обличате, за да подчертаете положителните страни на зодиакалния си знак? Вижте най-важното за зодиите и цветовете.

Каква алкохолна напитка подхожда на личността ви?

Каква алкохолна напитка подхожда на личността ви?

Любимата ви алкохолна напитка е като огледален образ на характера, дори визията ви. Тя е вашият уникален подпис. Ако пък все още не се установили коя е вашата алкохолна напитка, вижте коя от изброените ви пасва най-добре.