Любими храни на зодия Дева

От 3 коментара0/5

Някои хора отделят повече време на своето хранене от други. Представителите на зодия Дева са скромни личности, които приемат храната като потребност и не се впечатляват от скъпи блюда. Кои са любимите храни на зодия Дева?

Любими храни на зодия Дева
 © istockphoto.com

Какво е отношението на зодия Дева към храната?

Те се хранят, често и по малко - като една бисквита за закуска би ги накарала да се усмихнат. Те ценят храната и не биха хвърлили остатъци, а биха помогнали на човек в нужда. Винаги, когато имат остатъци, ще ги видите да носят храната на бездомно куче или коте.

В кухнята са от онези хора, които не пилеят храна. Знаят много добре как да превърнат печеното пиле от снощи във вкусна и различна вечеря за следващия ден. Макар да не са виртуози в кухнята, когато става дума за практични рецепти, са в стихията си.

Вижте също:

10 причини да обичаме Девите >>>

любими храни на всички зодия дева

Представителите на зодия Дева обичат леките и ненатрапчиви вкусове. Не прекаляват с подправките, недолюбват лютите храни. Смятат, че трябва да оставят всеки продукт да допринесе за цялостния вкус на ястието, вместо да изменят вкуса на храната с подправки. Ще видите най-често, че готвят със сол, черен пипер, сладък червен пипер и чубрица, но в много умерени количества.

Как изглежда менюто на зодия Дева?

В менюто на зодия Дева присъстват повече зеленчуци като зеле, зелена салата, краставици, лук. На тяхната маса винаги има място за салати.

Супите са също толкова предпочитани като най-любимите са им леща и пилешка супа. Понеже слабото място на зодия Дева е храносмилателната система, супите им се отразяват добре.

супи

Хапват с удоволствие пълнозърнести хлябове, овес, бадеми, сирене, портокали, лимони, пъпеши, ябълки, круши, яйца и извара.

Не са особени почитатели на месата, но ако хапват предпочитат телешко и говеждо.

Рядко ще ги видите да злоупотребяват със сладкишите и шоколада и затова се радват на прекрасна фигура

Ето кои са любимите ястия на зодия Дева според FoodPanda:

  • Салати: Зелена и Шопска салата
  • Предястия: Тиквички с млечен сос и Пържени картофи със сирене
  • Основни: Зеленчукова мусака и Пиле със зеле
  • Супи: Леща и Пилешка супа
  • Десерти: Плодове и Плодови сладкиши
  • Девите обичат да похапват ядки, особено сурови
  • Представителите на тази зодия предпочитат паста пред пица, особено през зимните месеци.

29.08.2016

3 коментарaДобави коментар »

danimin

От danimin26.08.2016, 19:54 ч.

Паничка, много точно определение за съпруга ми , който е зодия Дева. :) Изключение прави, че обича всякакви ядки , боб и леща.:) .

Виж всички коментари за "Любими храни на зодия Дева".

Още от "Загадъчно"

Уреди за мъчение

Уреди за мъчение

Средновековието ражда едни от най-интересните уреди за мъчение, някои от които днес са модерни методи за коригиране на човешките естетически недостатъци.

Празнични поверия

Празнични поверия

Празничните поверия заемат важно място сред изобилието от традиции и обичаи по Коледа. Едни се спазват, за да бъдем здрави, други – за да имаме пари, трети – за да бъде милостива природата. Ето някои от най-разпространените празнични повери

Каква сватба искат различните зодии?

Каква сватба искат различните зодии?

За каква сватба мечтае всяка бъдеща булка в зависимост от зодията. Вижте как изглежда идеалната сватба според зодията.