Летящите звезди през 2017 година

0 коментара0/5

Летящите, или още блуждаещите, звезди са пряко свързани с философията Фън Шуй и квадрата Ло Шу и цифрите в него. Летящите звезди ви помагат да предизвикате късмета си и да се предпазите от злото.

Летящите звезди през 2017 година
 © istockphoto.com

Според Фън Шуй домашното или работното ви пространство се дели на 9 зони с различни енергии. Деветте зони образуват квадрат (т.нар. квадрат Ло Шу), а на всеки сектор от него съответства определена цифра (летяща звезда) и различна ориентация спрямо посоките на света. Всяка година, на 4ти февруари (началото на пролетта според слънчевия китайски календар), цифрите менят своите места. Ето защо говорим за летящи или още блуждаещи звезди, тъй като местата им са непостоянни. Но винаги сборът от цифрите по вертикал, хоризонтал и диагонал в квадрата Ло Шу е едини същи – 15.

Знаейки какво е положението на летящите звезди през съответната година, може да предизвиквате късмета си и да се пазите от болести и неуспехи, използвайки енергията от 9-те части на Ло Шу. За целта, например, през 2017 година може да стоите повече в зоните с положителна енергия, отколкото в тези с негативна. 

През 2017 година разположението на летящите звезди е следното:

Добави описание

9 (зелено) – Мултипликативна звезда (Югоизток)

Това е добър сектор, ако искате да започнете нещо ново или нова кариера, защото енергията на този сектор предполага ново начало. След Изток, това се счита за втория сектор, свързан с просперитет. Следователно Югоизток е идеално място за подобряване на доходите. За да се възползвате от енергията на звезда 9, поставете движеща се вода в този сектор (малко настолно фонтанче, например).

5 (жълто) – Звездата на лошия късмет (Юг)

Югът е най-неблагоприятната зона на дома или офиса и трябва да се избягва, що се отнася до всички значими дейности в живота ви. Ако това няма как да се случи, за да неутрализирате негативната енергия на тази област, поставете солена вода или метални елементи. Избягвайте попадането на огъня (един от 5те елемента на фън шуй) под каквато и да е форма в този сектор и не правете ремонти в тази област от дома или офиса си, за да избегнете привличането на лош късмет, болести, загуба на пари и т.н.

7 (лилаво) – Звезда на обира (Югозапад)

Тази звезда ще ви донесе негативни емоции, спорове, насилие и клевети през 2017 г. Особено неблагоприятен сектор за влюбени двойки, тъй като съществува предпоставка за кавги и разногласия. Ако входната ви врата се намира в този сектор, през тази година сте изложени на риск от кражба и влизане с взлом у дома. А в професионално отношение, звезда 7 предполага съперничество и конкуренция. За да неутрализирате негативната енергия на този сектор, според фън шуй трябва да поставите нетечаща вода на това място (аквариум или ваза с цветя, например).

8 (оранжево) – Звездата на просперитета (Изток)

Ако входната ви врата се намира в този сектор, очаквайте добри финансови резултати от инвестициите си и напредване в кариерно отношение. Използвайте възможно най-често тази област от дома или офиса си.

1 (сиво) – Благоприятната звезда

Този сектор е свързан с добро, нови перспективи, нови начала, щастливи събития. Препоръчва се за двойки, които желаят да сключат брак и да създадат семейство. Използването на енергията от този сектор ще ви донесе също успехи и в много други области.

3 (червено) – Звездата на спора (Запад)

Този сектор предизвиква много разногласия и кавги. Избягвайте семейните събирания в тази област, както и служебните срещи. Този сектор предразполага и към съдебни дела.

4 (розово) – Звездата на романтиката и науката (Североизток)

Тази област е изключително благоприятна за академични и научни дейности. Ако в дома ви има ученици, студенти, писатели, редактори, учени и т.н., обособете им кът в тази област, за да се възползват максимално от енергията й. А двойките, които често се помещават в тази област, значително ще подобрят отношенията и л’бовния ис жовот.

6 (синьо) – Небесната звезда (Север)

Ако работите в сферата на политиката, това е секторът, чиято енергия ще ви е най-полезна. Този сектор предполага успехи в професионално отношение, повишение и признание от шефа.

2 (черно) – Звездата на болестите (Северозапад)

Избягвайте тази област от дома и офиса си, тъй като енергията му вещае болести и постоянни здравословни проблеми през 2017 г. Особено податливи на негативната енергия натози сектор са децата, бременните и възрастните хора. За да неутрализирате вредното влияние на тази звездам поставете солена вода и метални предмети (месинг, мед, бронз) в съответстващата й област. Избягвайте елемента огън в този сектор.

31.01.2017/Ели Йорданова


 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Летящите звезди през 2017 година".

Още от "Загадъчно"

Великден и традицията

Великден и традицията

Великден е най-големият празник за всички християни. Празнува се в три последователни дни. Великден е и символичното начало на новия живот през годината.

Числа на късмета

Числа на късмета

Ролетка, зарове, тото, лотария – хората често се надяват числата да им донесат късмет. Според китайската култура късметлийски числа има, трябва само да знаете, кои са те. Вижте числата на късмета и тяхната история.

Суеверни ли сте

Суеверни ли сте

Суеверията са се появили преди хиляди години поради невъзможността на древните народи да открият логично обяснение на мистериозни събития или понятия. В миналото хората са се страхували от неизвестното и от това, което не са можели да си обяснят.