Летен хороскоп 2016

0 коментара0/5

Лятото е сезон на страсти, на почивки и забавление. Вижте какво очаква отделните зодии през лято 2016

Летен хороскоп 2016
 © istockphoto.com
  • Летен хороскоп 2016: Овен

През лятото очаквайте проблеми на работното място. Ще трябва да сте внимателни в комуникацията си с висшестоящите. Фокусирайте се върху семейството и им отдайте повече внимание от обикновено. Периодът за вас е особено благоприятен за ремонти, промени в интериора на дома и освежаване. Възможно е да имате здравословни проблеми.

  • Летен хороскоп 2016: Телец

Летните месеци за вас ще са време на баланс. Не ви очакват големи промени нито за добро, нито за лошо. Очакват ви добри финансови постъпления през периода, но трябва да бъдете внимателно с харчовете. Времето не е подходящо за инвестиции. В личен план ви очакват приятни изненади от най-близкия кръг хора.

Летните месеци са наситени с малки предизвикателства и изпитания, с които обаче се справяте успешно. Периодът е подходящ за промени в личен и професионален план; времето е добро за инвестиции. Финансовото ви положение е стабилно, но има вероятност от малки здравословни проблеми.

Вижте също:

Любимите храни на зодия Близнаци >>>

летен хороскоп, 2016

  • Летен хороскоп 2016: Рак

За вас този период е пълен с промени в професионален план. Възможно е да смените работното място. Очакват ви проблеми в личен план, на които трябва да обърнете специално внимание въпреки дефицита на време. Не ви остава време за почивка, но не съжалявайте, тъй като приоритетите за този период са други.

  • Летен хороскоп 2016: Лъв

Летните месеци са белязани от релакс за Лъвовете. Имате предостатъчно време за почивка и изглаждане на всички недоразумения у дома. Периодът е идеален за пътуване, за намиране на ново хоби. Възможни са проблеми на работното място.

  • Летен хороскоп 2016: Дева

Летните месеци за вас са пълни със служебни задължения. Ще сте заети през цялото време и трудно ще намирате време за семейството си. Стресът ще ви дойде малко в повече, ще бъдете  изнервени и изтощени.  Възможни са здравословни проблеми и неразбирателства с половинката.

Нова работа или нови задължения на старата работа очакват Везните. Някъде между служебните и семейни задължения намерете време за почивка. Близките ви се чувстват пренебрегнати, затова опитайте да балансирате ситуацията.

летен хороскоп 2016, лято, море, плаж, хорокоп

  • Летен хороскоп 2016: Скорпион

Проблеми с финансите очакват Скорпионите през следващите месеци. Забравете за неразумните харчове и направете някои промени . Може да се наложи дори да потърсите помощ от близки и приятели. В личен план също са възможни незначителни проблеми. Въпреки претяпствията обаче се радвате на крепко здраве.

  • Летен хороскоп 2016: Стрелец

Периодът е благоприятен в професионално отношение за Стрелците. Очаква ви повишение на работното място. За вас настъпва период на промени, към които трябва да се нагодите. Намерете нови начини за отмора. Промените в професионален план ще ви донесат и много нови контакти. Възможно е семейството ви да се почувства пренебрегнато, но намерете начин да им обясните, че за известно време кариерата ви ще е водеща.

  • Летен хороскоп 2016: Козирог

Проблеми със здравето очакват Козирозите през следващите месеци. Отпаднали сте, мързеливо ви е и не ви се работи. Очаквайте непредвидени разходи и финансова нестабилност. Намерете повече време за почивка

  • Летен хороскоп 2016: Водолей

За Водолеите това е период на нови контакти и запознанства във всички сфери на живота. В любовта всичко върви гладко и без проблеми. Периодът е подходящ за дълги пътувания. Стабилни сте във финансово отношение.

  • Летен хороскоп 2016: Риби

Предстоят ви изпитания в личен и професионален план. Не се колебайте да потърсите помощ. Във финансово отношение сте нестабилни и ви очакват сериозни разходи. Въпреки това креативността ви е във върха си. Не се колебайте да се отдадете на необичайни за вас хобита – рисуване, музика и т.н.

10.06.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Летен хороскоп 2016".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Хороскоп за 2014 година

Нели Колева: Хороскоп за 2014 година

2014 година e динамична, пъстра на събития година! Трябва да се внимава за влизане в конфронтация и противоречия в общочовешките отношения, които могат да доведат до напрежение, конфронтация и нетърпимост! 2014 година носи и елементи на единомислие, съдружаване на групи по интереси.

Пръстенът разкрива какъв сте

Пръстенът разкрива какъв сте

Пръстен с овален камък се подарява на жена, с която сте в дълбока емоционална връзка. Квадратен камък обичат жените хедонисти, камъка във формата на сълза е за твърдо уверени жени, а камъкът във форма на сърце за романтичните души.

2013г. - година на змията

2013г. - година на змията

На 10-ти февруари 2013г. китайският хороскоп влиза в годината на змията. Какво е характерно за родените под този знак и какъв вид змия сте според китайския зодиак?