Летен хороскоп 2015

0 коментара0/5

На 21-ви юни посрещнахме астрономическото лято. Затова е време да видим какво вещаят звездите за различните зодии за лято 2015? Вижте какво ви очаква в личен и професионален план през лято 2015. Летен хороскоп 2015

Летен хороскоп 2015
Летен хороскоп 2015 © http://www.istockphoto.com/
 • Овен

Лято 2015 е време да се усъвършенствате. Сезонът ще ви помогне да развиете креативността си. Ще изпълните много лични и професионални успехи, които отдавна отлагате. Очакват ви много нови приятелства, някои от които ще са ви полезни в професионален план.

 • Телец

Очаква ви лято, пълно с романтика. Ако имате половинка, очаквайте приятни изненади. Ако пък сте сами през следващите 3 месеца ще срещнете любовта. Очаквайте целият юли да е пълен с изненади за вас – както в личен, така и в професионален план.

 • Близнаци

За близнаците лято 2015 е посветено на флиртовете. Прекарвате по-голямата част от времето си с приятели и по купони. И всичко това няма да ви умори, вие ще се забавлявате като за двама. В професионален план не ви очаква нищо вълнуващо, но няма да имате и проблеми на работното място. Отделете повече време за себе си и хобитата си.

 • Летен хороскоп 2015Рак

Лято 2015 за вас е посветено на новите запознанства. Очакват ви много промени, както в професионален, така и в личен план. Не се страхувайте, промените ще ви донесат успех. Не забравяйте да си почивате.

 • Лъв

Лято 2015 за вас е време да преоткриете своята сексуалност. Очакват ви горещи месеци на свалки. Не се страхувайте да експериментирате. Ще откриете нови хобита, а чрез тях и нови приятели. Внимавайте, възможни са проблеми на работа.

 • Дева

Лято 2015 ще е много натоварено за Девите. За съжаление няма да ви остане много време за забавления, защото сте затрупани с работа. Не се безпокойте обаче, защото усърдността ви сега, ще ви донесе много успехи през следващата година. Възможно е личният ви живот да пострада малко, но истинските ви приятели ще ви подкрепят и ще ви помогнат да преминете през трудните месеци.

 • Везни

Лято 2015 за Везните е време да осъществят мечтите си. Лесно ще преодолявате препятствията и дори няма да забелязвате трудностите. Няма да пропускате възможностите пред себе си. Обмислете ново начинание, свързано с образованието или професионалната ви квалификация. В любовен план всичко е стабилно.

Летен хороскоп 2015

 • Скорпион

Лято 2015 ще разтърси любовния свят на Скорпиона. Връзката ви, колкото и здрава да е, ще е застрашена. За сметка на това в професионален план ще жънете успехи. Очаквайте повишение. Отделяйте всяко излишно време за семейството си и им демонстрирайте колко ги обичате.

 • Стрелец

Лято 2015 е подходящо време за Стрелците да помислят за образованието си. Цялата 2015 за тях е особено подходяща за повишаване на квалификацията. Всичко ви върви, с каквото и да се захванете. Възможно е в личен план да изпитате някои сътресения, но нищо фатално.

Летен хороскоп 2015

 • Козирог

За Козирога лято 2015 е посветено на пътешествията. Не се колебайте да си пуснете отпуск и да посветите малко време на себе си. Възможно е да усетите колебание в това, което правите, затова не пропускайте да потърсите съвет от най-близките. И се вслушайте в това, което имат да ви кажат.

 • Водолей

Водолеите ще посветят лято 2015 изцяло на семейството си. Независимо дали изберете тиха ваканция в семейната къща, или щура почивка на плажа, връзката между вас и близките ви ще се заздрави. Едновременно с това на работа всичко е спокойно. Очаква ви щастливо лято, пълно с усмивки.

 • Риби

Лятото ще донесе много промени за Рибите, повечето от които ще направят живота ви по-щастлив. Очакват ви много новости на работното място или дори нова работа. В хаоса на новите неща, няма да ви остава много време за почивка, затова е възможно повече да се уморите, отколкото да си отпочинете.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Летен хороскоп 2015".

Още от "Загадъчно"

За родените на четни дати

За родените на четни дати

Едва ли някой се замисля, че при хората родени на четните дати, голямо значение върху характеровите особености на личността оказва мекотата на тези дати.

Коя зодия сте според хороскопа на викингите?

Коя зодия сте според хороскопа на викингите?

Хороскопът на викингите е свързан с различните богове в скандинавската митология. Вижте коя е вашата зодия според хороскопа на викингите и какви качества се приписват на отделните зодии.

Пречистващ ритуал със солена вода

Пречистващ ритуал със солена вода

Вярвате ли в свръхестественото? А намирате ли начини да се предпазите или пречистите от негативните енергии, които витаят наоколо? Вижте един лесен за правене пречистващ ритуал със солена вода.