Летен хороскоп 2015

0 коментара0/5

На 21-ви юни посрещнахме астрономическото лято. Затова е време да видим какво вещаят звездите за различните зодии за лято 2015? Вижте какво ви очаква в личен и професионален план през лято 2015. Летен хороскоп 2015

Летен хороскоп 2015
Летен хороскоп 2015 © http://www.istockphoto.com/
 • Овен

Лято 2015 е време да се усъвършенствате. Сезонът ще ви помогне да развиете креативността си. Ще изпълните много лични и професионални успехи, които отдавна отлагате. Очакват ви много нови приятелства, някои от които ще са ви полезни в професионален план.

 • Телец

Очаква ви лято, пълно с романтика. Ако имате половинка, очаквайте приятни изненади. Ако пък сте сами през следващите 3 месеца ще срещнете любовта. Очаквайте целият юли да е пълен с изненади за вас – както в личен, така и в професионален план.

 • Близнаци

За близнаците лято 2015 е посветено на флиртовете. Прекарвате по-голямата част от времето си с приятели и по купони. И всичко това няма да ви умори, вие ще се забавлявате като за двама. В професионален план не ви очаква нищо вълнуващо, но няма да имате и проблеми на работното място. Отделете повече време за себе си и хобитата си.

 • Летен хороскоп 2015Рак

Лято 2015 за вас е посветено на новите запознанства. Очакват ви много промени, както в професионален, така и в личен план. Не се страхувайте, промените ще ви донесат успех. Не забравяйте да си почивате.

 • Лъв

Лято 2015 за вас е време да преоткриете своята сексуалност. Очакват ви горещи месеци на свалки. Не се страхувайте да експериментирате. Ще откриете нови хобита, а чрез тях и нови приятели. Внимавайте, възможни са проблеми на работа.

 • Дева

Лято 2015 ще е много натоварено за Девите. За съжаление няма да ви остане много време за забавления, защото сте затрупани с работа. Не се безпокойте обаче, защото усърдността ви сега, ще ви донесе много успехи през следващата година. Възможно е личният ви живот да пострада малко, но истинските ви приятели ще ви подкрепят и ще ви помогнат да преминете през трудните месеци.

 • Везни

Лято 2015 за Везните е време да осъществят мечтите си. Лесно ще преодолявате препятствията и дори няма да забелязвате трудностите. Няма да пропускате възможностите пред себе си. Обмислете ново начинание, свързано с образованието или професионалната ви квалификация. В любовен план всичко е стабилно.

Летен хороскоп 2015

 • Скорпион

Лято 2015 ще разтърси любовния свят на Скорпиона. Връзката ви, колкото и здрава да е, ще е застрашена. За сметка на това в професионален план ще жънете успехи. Очаквайте повишение. Отделяйте всяко излишно време за семейството си и им демонстрирайте колко ги обичате.

 • Стрелец

Лято 2015 е подходящо време за Стрелците да помислят за образованието си. Цялата 2015 за тях е особено подходяща за повишаване на квалификацията. Всичко ви върви, с каквото и да се захванете. Възможно е в личен план да изпитате някои сътресения, но нищо фатално.

Летен хороскоп 2015

 • Козирог

За Козирога лято 2015 е посветено на пътешествията. Не се колебайте да си пуснете отпуск и да посветите малко време на себе си. Възможно е да усетите колебание в това, което правите, затова не пропускайте да потърсите съвет от най-близките. И се вслушайте в това, което имат да ви кажат.

 • Водолей

Водолеите ще посветят лято 2015 изцяло на семейството си. Независимо дали изберете тиха ваканция в семейната къща, или щура почивка на плажа, връзката между вас и близките ви ще се заздрави. Едновременно с това на работа всичко е спокойно. Очаква ви щастливо лято, пълно с усмивки.

 • Риби

Лятото ще донесе много промени за Рибите, повечето от които ще направят живота ви по-щастлив. Очакват ви много новости на работното място или дори нова работа. В хаоса на новите неща, няма да ви остава много време за почивка, затова е възможно повече да се уморите, отколкото да си отпочинете.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Летен хороскоп 2015".

Още от "Загадъчно"

Смъртта – умеем ли да я приемаме?

Смъртта – умеем ли да я приемаме?

Смъртта е нещото, което плаши човешкото съзнание най-много. Това е най-тежкият момент от живота, с който рано или късно всеки се сблъсква. Изисква се сила, кураж и философски мироглед.

Какво представляват "орбовете"?

Какво представляват "орбовете"?

Случвало ли ви се е да се натъкнете на странни необясними петна, различни по големина, форма и плътност  по снимките ви?

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Преди да сте изяли всичко от чинията си, се вгледайте по-добре в храната, защото в нея може да се крие ключът, който ще покаже какво бъдеще ви очаква.