Конфликти и агресия (седмичен хороскоп 15-21 февруари)

От 0 коментара0/5

Какво вещаят звездите за тази седмица. Вижте седмичния хороскоп, изготвен от астролога Татяна Янковска

Конфликти и агресия (седмичен хороскоп 15-21 февруари)
 © istockphoto.com

Завихрят се страховити игри – и в метафоричен, и в буквален смисъл. Предвид актуалната обстановка по света и у нас, смелите и целеустремените ще действат непреклонно, други по принуда ще играят “ва банк”, трети ще заложат на агресивната реторика, прикривайки явен страх и почти прозрачно блъфиране. Подобни модели на поведение ще се наблюдават на всяко равнище, като се започне от лидери на световни колоси и икономически “тигри”, премине се през най-високи етажи на управление на национално ниво и се стигне до люти противопоставяния на политическото, корпоративното, личното или романтичното поле.

Внимание! Да не забравяме, че на 9 март 2016 г. предстои Слънчево затъмнение. Тенденцията към “вулканично, ураганно и земетръсно разместване на света”, такъв какъвто го познаваме, ще се запази и ще се усили.

Звездите към сряда, 17 февруари често ще ни поставят в ситуации, когато трябва да се работи в условия на най-високо напрежение.

Важно! През целия период, особено във времевия отрязък от 19 до 23 февруари, опасността от прояви на агресия, бруталност, насилие или екстремизъм е силно изразена. Естествено, става дума за “горещите точки”, както и за местата, където привидните мирни взаимоотношения са много крехки и под повърхността е стаена тлееща жарава на фундаментални непримиримости. На всички тези взривоопасни локации “от най-малката искра може да лумне впечатляващ пожар”, придружен с разнообразни хладни или огнестрелни оръжия.

Колкото повече се отива към интервала 19-23 февруари, толкова повече ще се умножават информациите за социални вълнения или битови драми. Те и сега почти са се превърнали в медийно ежедневие, но към края на тази седмица и в началото на следващата ще са още по-смущаващи и разтърсващи с липсата на елементарна човещина. Да! Спокойствието през тази седмица, а и през следващите месеци ще се превърне в безценен лукс, който и свръхбогатите трудно ще може да си осигуряват.

Е, нещата не са апокалиптични, но интензивността на несигурностите ще е с голяма амплитуда.

Внимание! Звездите изрично ни предупреждава за предстоящи “сблъсъци”, тъй като мнозина (според небесните тела) може да се почувстват унизени или от равнопоставени на тях по ранг фигури, или от ръководители, действащи арогантно.

Важно! Ако си позволите да дразните прекалено шефовете, имайте предвид, че има идеални условия за уволнения, за оставки, за реорганизации, при които точно вашето място може да го съкратят. А ако прекалено сте разгневили шефовете, за назидание може да ви бъде поискана оставката.

Разбира се, монетата има две страни – освен разрушителни възможности, буреносните астротенденции предоставят и златни шансове за феноменални и почти вълшебни успехи в бизнеса и кариерата под формата на изненадващо предложение да се сключат отдавна желани примирия, договори, сделки или да се получи онзи проблясващ като “висините на Еверест” служебен пост... Да! Опасните астроконфигурации подхождат селективно и може да направят така, че и договорите, и небесно-високата позиция в кариерата да се случат! Не е за вярване, че при тези трудни астроусловия звездите ще проявят щедрост и благосклонност, но е така! Считайте го за решено! По-важен е другият въпрос – готови ли сме “да платим цената на амбицията”.

Като цяло през периода от 15 до 21 февруари (а по-добре да го считаме до 23 февруари) звездите слагат край на това, което повече не работи градивно за нас. В това звездите са много добри. Важно! Може да се наложи да се освободим от нещо или някого! Ще осъзнаем, че нямаме избор освен да елиминираме – стари убеждения, предразсъдъци, ситуации и фактори, които носят застой. И ако това се случи, вярвайте, че не е случайно. Към момента звездните сили са изключително преднамерени!

И така – седмицата от 15 до 21 февруари изисква пълна концентрация и отдаденост, тъй като главните задачи, които стоят за разрешаване изглеждат опасни, заплетени, а трудът, който влагаме – едва ли не “Сизифов труд”! Може и така да е! Сега животът приема безкомпромисно-сериозни нюанси.

И все пак, хората, които са истински, които не се колебаят да помислят и за другите и не се страхуват да последват импулса да подпомогнат и успокоят тези, които имат нужда, ще могат да се зарадват на успехи, на големи постижения, на обновление, на своеобразно Възраждане!

  • Седмичен хороскоп: ПОНЕДЕЛНИК, 15 ФЕВРУАРИ

В 09:46 ч. (българско време) Луната е във фаза “Първа четвърт”.

От 12:55 ч. до 16:36 ч. “Луната е без курс”.

По принцип, след като се съобразим и отчетем прекалено енергетизиращите особености на Луната в “Първа четвърт”, първата половина на днешния ден (до около 11:00-11:30 ч.) е градивна и успешна за работа и бизнес.

Препоръката на звездите е до 11:30 ч. да се действа със спокойствие, целеустременост, с решителност и търпение – качества, подарени от Луната в Телец, за да придвижим напред проекти, ориентирани към материален и финансов просперитет.

Часовете до 11:30 носят постижения на строителните предприемачи, на архитектите, на творците по интериорен дизайн, на стилистите и артистите, на банкерите, политиците, на туроператорите, на представителите на академичните и научните среди, на ангажираните с религиозната сфера, на различните експерти, посветили се на работа с юридическата материя. Брокерите и хората на изкуството – музиканти,художници, поети, писатели, скулптури, модни дизайнери, гримьори също ще се радват на постижения.

Времето до 11:30 ч. е благоприятно за провеждане на важни делови срещи. Ако всичко е добре подготвено, може да се пристъпи към подписване на перспективни договори и сделки с наши и чуждестранни делови партньори. Днес, най-вече до 11:30 ч., служебните и приятелските контакти с чужбина могат да бъдат успешно разширени, задълбочени и укрепени.

Периодът от около 08:00 до към 11:30 ч. ще е по-напрегнат в емоционален план, а и като физически показатели на тялото. Иначе казано, от 08:00 до 11:30 ч. и емоциите, и физиологичните процеси в организма може да са под “високо напрежение”. Теоретично, по това време са възможни храносмилателни смущения, главоболие, обостряне на хронични дискомфорти, “игра” на кръвното налягане. Добре е тези разнообразни състояния и емоции да бъдат поставени под контрол.

Важно! Часовете до 11:30 ч. са много вълшебни и притежават изключителната способност да сбъднат изречените думи. Казано по друг начин – до към 11:30 ч. звездите спускат и прехвърлят “мост” между видимите и невидимите светове, като енергията на изреченото слово безпрепятствено преминава по този мост. И ... невидимите измерения подхващат чутото и могат да го сбъднат.

В периода от 12:55 ч. до 16:36 ч. (който на практика е по-широк с поне час и половина преди 12:55 ч. и толкова след 16:36 ч.) трябва да се шофира с повишено внимание. Хората са по-разсеяни при “Луна без курс” и опасността от грешки поради невнимание е по-голяма . По това време има завишен риск от инциденти, аварии, произшествия. Предварително планирани срещи и събития или не се реализират, или се осъществяват по начин, твърде различен от очакванията и желанията.

Внимание! През втората половина на днешния понеделник, 15 февруари, има условия за възникване на конфликти, неочаквани обрати и извънредни обстоятелства. Следобед могат да бъдат решени само по-дребни финансови въпроси, като и това не е съвсем сигурно... Иронията и сарказмът през целия ден, особено през следобедните часове и до полунощ могат да причинят непредвидими и нежелани усложнения!

За любителите на съкровищницата със скъпоценни и полускъпоценни камъни, за първата половина на деня особено благоприятни са хелиотропът, тюркоазът, сапфирът. Универсалните “благодетели” на втората половина на деня са: ахатът, хризолитът.

Първата половина на деня носи успехи и късмет на Телец, Козирог, Дева, Везни, особено на: Близнаци родени 1-10 юни, Дева (родени 14-22 септември, Везни (родени от 23 септември до 2 октомври), Козирог (родени 2-10 януари), Водолей (родени 10-19 февруари).

И все пак, днес Близнаци, Стрелец, Везни е добре да са по-бдителни по отношение на здравето, любовта, финансите, романтиката!

  • Седмичен хороскоп: ВТОРНИК, 16 ФЕВРУАРИ

Добре е през този вторник да следваме своя вътрешен глас. Днес сме мъдри, интуитивни, склонни да проявим разбиране и съпричастност. Именно брилянтната Интуиция ще позволи много бързо да се ориентираме във всяка конкретна житейска ситуация. Обстоятелствата ще са динамични, пъстри и разнообразни. Това е приятно, тъй като под влияние на Луната в Близнаци днес ще сме динамични, жадни за разнообразие и общуване.

Внимание! В това разкрепостяване на съзнанието и развързване на езиците може да се стигне неусетно до светкавичното разпространение на непроверена информация, особено през първата половина на деня. Предиобед може ненадейно да се попадне във “водовъртежа” на тежки клюки и интриги. Това може да предизвика неприятни обрати, нежелани конфликти, водещи до извънредни ситуации. Възможни са усложнения – не само предиобед, а и през целия ден.

Важно! Налице е сериозна опасност от кражби, телефонни и документни измами.

Благотворно е днес, особено през първата половина на деня, да освободим Душата и Сърцето си от обиди и огорчения, мислено да простим на близките си някои неволни прегрешения и дори да се извиним (ако някъде се налага). Никой не е безгрешен, а като простим - конфликтите няма да се задълбочат и да се превърнат в трудно преодолима пропаст. 

Според звездите, предиобед са уязвими нервната система и стомахът. Звездната препоръка е до около 12:30 ч. да пазим ръцете и кожата си при работа с химикали, огън или взривни вещества. Има опасност от инциденти при работа с газови бутилки или може да се стигне до произшествия при неизправност в газови инсталации.

Хубаво е през целия ден да се избягват конфронтациите, тъй като те водят до натрупването на негативна енергия, която може допълнително да допринесе за появата на стомашни дискомфорти или обриви.

Важно! Звездната препоръка е: днес да не се стартират нови и обещаващи проекти, да не се подписват ключови договори и сделки. Днешните публични изяви са крайно нежелателни, тъй като има голяма вероятност крайният ефект да е противоположен на желания резултат.

В романтичен план днес ще се набляга повече на разнообразието и новостите, отколкото на дълбоките и постоянни чувства. Процъфтяват флиртовете и интимните експерименти, като се създават крехки и неустойчиви връзки.

Седмичен хороскоп зодиак хороскоп

  • Седмичен хороскоп: СРЯДА, 17 ФЕВРУАРИ

В 06:17 ч. Венера навлиза във Водолей – зодиакален знак на непредсказуемото, на нестандартното, на гениалността, на оригиналните идеи, на свободата и блестящите решения.

Венера във Водолей се стреми към равноправни, свободни и независими партньорства – и делови, и романтични.

Богинята на Любовта, финансите, красотата и лукса ще пребивава във Водолей от днес (17 февруари) до 12:24 на 12 март, когато навлиза в Риби.

Внимание! Венера във Водолей подсказва, че и романтичните увлечения, и нестандартните идеи за финансов просперитет ще са внезапни, но не винаги ще са дълготрайни.

Хубавото на тази Венерина позиция е, че ще вдъхнови творческите натури да търсят нови форми в изкуството. Посветилите се на науката, на космическите изследвания, на авангардните концепции в астрономията, квантовата физика, нанотехнологиите, модерните направления в биологията, свързани с промени в генома определено ще постигнат смайващи открития.

През първата половина на деня (до около 13:30 ч.) има “идеални” и “прекрасни” условия да се внесе в иначе добри колегиални, делови, бизнес или романтични контакти ясно доловимо охладняване на отношенията. Бъдете предпазливи предиобед, защото може да се стигне до дълготрайно дистанциране от някого - възможно е да е близък колега, бизнес партньор, роднина или приятел.

Звездите отново, подобно на препоръките от вчерашния ден, не благоприятстват стартирането на важни проекти, договори и инициативи – особено през първата половина на деня до 13:30 часа.

Представителите на Телец, Везни. Козирог, Стрелец, на Рак и Дева определено следва да са бдителни по отношение на здравето, финансите и партньорствата!

Не прекъсвайте прибързано и емоционално чудесни връзки под натиска на силни емоции за накърнена справедливост, защото възстановяването им (ако изобщо се случи), ще отнеме време и енергия.

Вечерните часове са по-хармонични, като предприемането на важни и отговорни професионални действия планирайте за времето след 13:30 часа.

Внимание! До 13:30 ч. на всяка цена се пазете да не си “изпуснете нервите”, да не “избухвате”, да не се поддавате на провокации. Ако се поддадете на провокации, може да проявите най-лошите страни на своя характер. “Бумерангът” на отрицателните емоции, желания и намерения много скоро може да се върне при вас и последиците за здравето могат да се окажат сложни и неприятни.

Важно! Днес има условия за възникване на ожесточени ситуации, включващи употреба на сила, на хладно или огнестрелно оръжие. Не са изключени прояви на леденостудена агресия, бруталност, насилие! Тази тенденция ще се задълбочава.

Ако се налагат важни делови разговори и преговори и ако може да избирате времето за провеждането им, по-добре ги насрочете за часовете след 13:30 ч.

Денят определено е сложен и труден за политици, дипломати, военни, за финансистите, медиците, юристите.

Внимавайте с храната, тъй като има опасност не само от заблуди и измами, но и съществува повишен риск от хранителни отравяния и други здравословни дискомфорти.

И предиобед, и следобед следва да се очакват неочаквани информации и ситуации. Жизнено важни и ключови партньори, на които разчитате, внезапно могат да заемат диаметрално противоположна на желаната позиция – при това в решаващ момент!

Важно! Официално от 18:38 до 21:25 ч. “Луната е без курс”, като реално времето, изискващо повишена концентрация при шофиране и при всички други занимания е от 16:38 до към 23:25 ч.

Ако има възможност, по-добре се въздържайте от устремяването към важни делови и лични разговори по това време и най-вече от договаряния и други съдбовни решения!

И така – днес има условия за известен напредък в бизнеса и кариерата – най-вече след 13:30 ч. Все пак, бъдете бдителни във всяка сфера на живота, тъй като могат да възникнат ожесточени конфликти, като словесните схватки бързо могат да бъдат заменени от юмручни аргументи! Избягвайте агресивни фигури. Които лесно прибягват към употреба на хладно и огнестрелно оръжие.

Повишете вниманието към работата с газови бутилки и проверете изправността на газовите инсталации – особено при автомобилите!

  • Седмичен хороскоп: ЧЕТВЪРТЪК, 18 ФЕВРУАРИ

Проверка и тест за силата на нашия Дух, за Светлината на нашата Душа, за добротата на нашето Сърце – в общи линии това са “изпитите” в четвъртък.

Все повече се приближаваме към периметъра на влияние на зашеметяващо-предизвикателни астроконфигурации,чиито максимуми са в интервала 20-22 февруари. Посоченият времеви отрязък разпростира провокиращо-стимулиращото си въздействие върху дните от 10-12 февруари до около 3 март.

Иначе казано - от четвъртък, 18 февруари, навлизаме в период на непредотвратими и фундаментални трансформации. Промените може да засегнат най-влиятелни фигури на всяко равнище – от световно и политическо, до корпоративно и фирмено. Съществени изменения могат да настъпят в професионален, финансов, личен или романтичен план.

Важно! От днес (18 февруари) до 3 март сгъстените събития от последните месеци ще ни подтикват да направим нещо, което никога преди това не сме изпробвали. Има условия за напредък в разрешаване на проблемите на някои прекалено “горещи точки” – по света и у нас. Очевидно животът ни превръща в гросмайстори, обмислящи поне 10 хода напред.

Внимание! Денят е сложен, но и много силен, особено в часовете след 14:30 ч.

Ако желаем да постигнем успехи, добре е да се съобразим с особеностите на Луната в Рак, а именно: стремеж да удовлетворим първо собствените си емоционални потребности от внимание, егоцентрично погазвайки или пренебрегвайки чувствата и интересите на другите. Ако по инерция постъпите така спрямо другите, ефектът от съвместна работа с тях с голяма вероятност ще е негативен.

Днес търсим сигурност и ще я получим, като обърнем истинско, а не лицемерно внимание на другите. Колкото повече топлота, грижовност, сърдечност и съпричастност даряваме на околните (дори на цветята и животните), толкова по-голяма закрила, благосклонност и подкрепа ще получим от другите и от живота.

Не е нужно днес да се “вкопчваме” в хората, а да пренасочим усилията си към цели, идеи и каузи, които са по-големи от личния живот.

Има Висша сила, плеяда от Светли енергии, към които, ако се обърнем с благодарност и обич, то непременно ще почувстваме и ще получим подкрепата на тези могъщи влияния. Тези Светли енергии ще се проявят чрез хората с които общуваме, които по вълшебен начин ще станат по-отзивчиви към съкровените ни желания.

Не се изисква много, за да успеем днес – достатъчно е да проявим и да излъчим към другите неподправена съпричастност към техните вълнения. Просто да покажем, че независимо от свирепата конкуренция, все пак дълбоко в сърцето си сме хора – добри хора! Внимание! Това не е пожелание на идеалист и романтик. Това е звездното изрично условие за постижения през днешния ден. Иначе … метафорично казано – може да се очаква “нож в гърба” – или от враговете (което е разбираемо), или от … приятели!

С други думи, днес Меркурий, Юпитер, Уран и други от звездната компания ни призовават да тръгнем “въоръжени” със съпричастност и добронамереност към другите по нови пътища. Да приложим решителен натиск, където е необходимо, и да го направим в рамките на добрия тон – елегантно, уютно, дипломатично. Като отчитаме в достатъчна степен чуждите интереси и покажем истинско уважение към постиженията на другите.

И така – днешният ден може да бъде суров и безкомпромисен, а може да бъде и нежен, успешен и неочаквано триумфиращ. Въпрос на личен избор!

Важно! Каквото стартирате днес (особено във времето след 14:30 ч.), доведете го до край! Действайте решително в кариерата, бизнеса (задължително дипломатично), в деловите и финансовите ангажименти, като не забравяте да се предпазвате от инциденти, от аварии или от неочаквано развихрили се природни стихии, включващи и четирите елемента – огън, вода, въздух и земя. В по-неспокойните географски места по света не са изключени такива природни “емоции”, като вулкани, силни бури, наводнения, земетресения, гръмотевични бури ...

хороскоп зодии зодиак седмичен хороскоп

  • Седмичен хороскоп: ПЕТЪК, 19 ФЕВРУАРИ

В този петък можем да се издигнем до шеметни висоти или да се сгромолясаме в дълбока бездна в кариерата, бизнеса или в романтиката.

Ако решите да се отправите на път в по-ранните часове на деня, шофирайте с повишено внимание, поради голяма опасност от инциденти, аварии или други неочаквани опасни усложнения по пътищата.

До 15:00 ч. има достатъчно благоприятни възможности за изключителен напредък в професионален и личен план. Чудесно! Това, с което задължително следва да се съобразим през целия ден е повишеният риск от прояви на неочаквана агресия, бруталност или насилие – не само в “най-горещите точки на света”, а навсякъде, където има “тлееща жарава” от нерешени социални, икономически, етнически или религиозни конфликти. Достатъчна е една обидна дума, една провокация и ... мигновено може да “лумне пожарът” на ожесточени словесни или напълно осезаеми сражения. Опасната сянка на тази нежелана възможност надвисва не само над петък, а се разпростира и над уикенда, като се прехвърля и към първите дни на следващата седмица.

“Луната е без курс”. При желание да се презастраховаме, обхватът на “Лунната пауза” обхваща часовете от 14:37 на петък до 02:00 в събота, 20 февруари

Важно! Съчетанието между астрофактори, които обикновено се свързват с възможности за настъпването на неочаквани аварии, произшествия, катастрофи, кибератаки, стачни и други социални брожения и вълнения с периода на “Луна без курс” предупрежава, че трябва да се провери техническата изправност на автомобила, наличието на аптечка и пожарогасител и да се прояви максимална концентрация при шофиране.

Внимание! Ако сте в командировка или на екскурзия – в страната или в чужбина, не се насочвайте към потенциално опасни места и по-добре пропуснете (поне тази вечер) нощните клубове! Най-добре се приберете по светло в хотела, за да си спестите някой нежелан екшън.

Като изключим това-онова, денят си е супер – най-вече до към 14:30-15:00 часа.

През този интервал, ако всичко е прецизно обмислено и подготвено, може да пристъпите към подписването на дългосрочни споразумения и мащабни сделки.

Важно! Въпросът за повишение на заплатата или за издигане в служебната йерархия може да бъде обсъден с шефовете – естествено, по най-дипломатичния, но и достатъчно категоричен начин. По тази линия днес сред любимците на звездите се нареждат представителите на Рак, Стрелец, Овен.

Лъвовете днес ще имат успехи, ако действат по-задкулисно, като проявят благоразумно отношение към здравето си – пазейки собствения си душевен комфорт.

Внимание! До към 14:30-15:00 ч. устремете цялата си мощ към реализиране на най-важната цел в настоящия момент.

  • Седмичен хороскоп: СЪБОТА-НЕДЕЛЯ, 20-21 ФЕВРУАРИ

Внимание! През целия период от 15 до 21 февруари, особено в петък, събота и неделя, както и в началото на следващата седмица, ситуацията с бежанската вълна може да е много нестабилна и понякога – страховито напрегната! Хуманитарният аспект на кризата спешно ще постави изключително остри въпроси, което ще принуди ръководителите на заинтересованите държави на “пожар” да свикват ВИП срещи, за да се намерят по-балансирани решения. Това на този етап определено изглежда като “Мисията невъзможна”...

Проблемът с мигрантите вероятно ще бъде водещ през този уикенд, като неуредиците косвено или пряко ще сложат отпечатък върху плановете и намеренията за събота и неделя, 20 и 21 февруари.

Може да се наложи да внесете промени в идеите си за пътуване зад граница – най-вече в определени направления. С други думи, може да се наложи в събота, а и в неделя, да внесете промени в предварителните си програми за тези дни.

В събота, 20 февруари, Луната е в Лъв. Подсъзнателно ще търсим по-радостни преживявания – по възможност сред вълнуващи, колоритни, артистични и по-многобройни компании. Ако имате повод за семейни тържества, организирайте ги днес.

Утрешният ден (неделя) също е чудесен за парти и приятни мигове с приятели и роднини.

Ако имате проблеми с кръвното налягане или със сърцето, вземете предпазни мерки – не само в събота и неделя, а и на 22 и 23 февруари – понеделник и вторник.

Внимание! Целият месец февруари е силно рисков по отношение на здравето. Пазете се от вирусите, настинките, нервното пренапрежение, от стреса и преумората, защото усложненията могат да са сериозни и с неочаквана развръзка!

В събота и неделя, понеделник и вторник – 20, 21, 22, 23 февруари, представителите на Скорпион, Лъв, Водолей, Риби, Овен, Козирог е добре да са по-внимателни по отношение на пътуванията, контактите с влиятелни фигури и особено към здравето. Не само представителите на посочените зодии, а и всички трябва да сме бдителни по отношение на здравето и живота си в петък, събота, неделя, понеделник и вторник – 19-23 февруари, поради възможност от възникване на неочаквани ситуации, налагащи необходимостта от внезапно пренастройване към нови обстоятелства. Някои от тях ще са хубави, други – различни от желаното! Твърде различни!

Внимание! На всяка цена избягвайте конфликтите, особено конфронтациите с непознати и чужденци, най-вече на посочените дати!

Важно! Хубаво е да не стартирате големи проекти в събота и неделя – 20 и 21 февруари.

Благоприятният момент за стартиране на нови планове, мащабни инициативи и по-големи проекти е от 17:00 ч. на 21 февруари до 24:00 часа.

Сравнително добро време за нови стартове е интервалът между 14:30 и 17:30 часа на 22 февруари, понеделник. Тази препоръка е с доста уговорки, тъй като едновременно с благоприятните условия тогава има и много напрегнати астроконфигурации.

Звездните препоръки за събота са: да сме по-отзивчиви, по-съпричастни, по-благосклонни към чуждите неволи. Ако сега проявим щедрост, благородство и сърдечна топлота, хората ще оценят доброто ни сърце и скоро ще се отблагодарят. Щом започнем да помагаме на другите, ще видим, че някои от проблемите са “бели ядове”, а и в живота започват да се случват по-хубави събития. Направо чудеса!

В събота дозирайте по-внимателно физическите натоварвания и щадете сърцето, гръбначния стълб.

Внимание! Едно от най-важните неща за събота е да внимавате как изразявате чувствата и емоциите си – и хубавите, и особено онези, породени от обиди, огорчения, разочарования. Помислете преди да кажете нещо остро и нараняващо – ако сега се скарате с важни за живота си хора, възстановяването на предишното доверие ще е трудно!

Важно! При развой на събитията, който не Ви допада, запазете спокойствие. С твърда воля ще се справите с предизвикателствата!

Неделя, 21 февруари, е пъстър, вдъхновяващ, а на моменти – зашеметяващ ден

В международен план не са изключени много екстремни ситуации, притежаващи всички елементи на спиращ дъха екшън. Най-влиятелни фигури в световен план, както и държавни ръководители от най-висок ранг може да бъдат изправени пред предизвикателства, които са на ръба на провокацията. Словесните заплахи ще бъдат придружени от демонстрация на сила под формата на мащабни и впечатляващи маневри, както и промотиране на футуристични военни “играчки” и технологии.

На места не могат да бъдат изключени прояви на агресия, насилие, бруталност.

/БГНЕС/

Още от "Загадъчно"

Нумеролог Нели Колева: Любовна магия за родените през юли

Нумеролог Нели Колева: Любовна магия за родените през юли

Нели Колева предсказва какво ви очаква в любовта за месец юли 2016!

Нели Колева: За връзката на личната година с числото жизнен път

Нели Колева: За връзката на личната година с числото жизнен път

Какво представлява числото на личната година? Може ли то да ни предскаже бъдещето? Каква е връзката му с числото на жизнения път? Нели Колева за връзката на личната година с числото жизнен път.

Ритуали и суеверия за късмет

Ритуали и суеверия за късмет

Черни котки, бели пеперуди и разсипани солници са само част от многото ритуали и суеверия, които носят късмет или съответно ви лишават от него. Кои са най-срещаните ритуали и суеверия за късмет?