Кой е вашият покровител според часа на раждане?

0 коментара0/5

Твърди се, че не само датата, но и часът на раждане влияят върху формирането ни като личности. Открийте кое животно от китайския хороскоп е вашия покровител според часа, в който сте родени:

Кой е вашият покровител според часа на раждане?
 © istockphoto.com

Тези покровители представят 12-те животни, които формират зодиите според китайския хороскоп.

Това е така тъй като според античната китайска космология на всяко животно е посветена една година от 12-годишен цикъл, един ден от 12-дневен цикъл и 2 часа от всяко денонощие.

Така например всеки нов ден започва в полунощ и този час съответства на Плъха. На всеки два часа, той се движи към следващото зодиакално животно, като в 12 часа на обяд достига до Коня.

Добави описание

Разберете, кое е вашето животно покровител и кои са чертите, които ви характеризират според часа на раждане:

23.00 – 01.00 ч. – покровител Плъх

Онези от вас, родени в този период от денонощието са надарени с остър ум. Те подхождат с особено внимание както към хората, така и към заобикалящия ги свят. За тях детайлите са от голямо значение.

01.00 – 03.00 ч. – покровител Бик

Характерното за родените в часовете между един и три сутринта е, че те са много спокойни и сдържани хора. Също така обаче могат и да избухнат, ако някой се опита да се възползва от тях.

03.00 – 05.00 ч. – покровител Тигър

Тези хора са щедри и любящи към околните. Обичат да премислят нещата и изчакват най-подходящия според тях момент, за да предприемат дейстивие. Когато обаче настъпи точното време действат с решителност и размах.

05.00 – 07.00 ч. – покровител Заек

Отличителните черти в характера на родени в часовете на заека са добродушие и благородство. Тези хора имат силно развито  чувство за справедливост, ето защо не са склонни да толерират измамите и лъжите.

07.00 – 09.00 ч. – покровител Дракон

Онези, които са родени в часовете между седем и девет сутринта притежават силен характер. Те са решителни личности и успешно могат да заемат позицията на лидер. Освен това умеят да разчитат правилно финансите си и по този начин да спестяват.

09.00 – 11.00 ч. – покровител Змия

Родените в тази част от денонощието са творчески личности. Те са надарени с изключителни умствени способности и мъдрост, които ги правят необикновени и често неразбрани от околните.

11.00 – 13.00 ч. – покровител Кон

Тези хора са енергични, точно като своя покровител. Често са спортни натури, които не търпят бездействието. Освен с активността си, те се отличават с бистър ум и целеустременост.

13.00 – 15.00 ч. – покровител Овца

Отличителни черти на хората родени в часовете от ранния следобед са търпение и чувство за справедливост. Те са спокойни личности, които обаче не се поддават на манипулация. Вярват, че трудолюбието е ключът към успеха.

15.00 – 17.00 ч. – покровител Маймуна

Това са комуникативни и предприемчиви хора. Макар околните да ги възприемат често за вятърничеви личности, те са амбициозни и целеустремени.

17.00 – 19.00 ч. – покровител Петел

Родените в часовете на Петела са организирани, точни и решителни личности. Те винаги се придържат към предварително изготвения план, не толерират импулсивните решения, както и малодушието.

19.00 – 21.00 ч. – покровител Куче

За тези хора са характерни черти като благородство, честност, вярност и общителност. Те са добри и верни приятели, обичат да контактуват с различни хора, никога не биха предали своите близки.

21.00 – 23.00 ч. – покровител Глиган

Онова, което отличава родените в часовете на глигана от останалите е тяхната безгранична смелост. Когато си поставят дадена цел, те не се страхуват от пречките, които срещат по пътя си и смело ги преодоляват. Освен това са търпеливи и почтени хора, които знаят, че положените усилия се възнаграждават.

10.03.2017/Боряна Харлова

Още от "Загадъчно"

Влиянието на планетите

Влиянието на планетите

Още в миналото астролози и учени вярвали, че планетите оказват пряко влияние върху живота на хората. Как планетите са си разпределили „задачите“ и какво е влиянието им върху зодиака?

Зарче покажи, как връзката ни ще продължи!

Зарче покажи, как връзката ни ще продължи!

Имате проблем с любимия? Или всичко върви прекрасно, но все пак искате да узнаете малко повече за съвместното бъдеще.  Тогава потърсете помощ от зарчето.

Карти Таро

Карти Таро

Хората вярват в различни техники, с които може да се предсказва бъдещето. Една от най-мистичните, от която са произлезли съвременните карти е таро.