Кой е кристалът за вашата зодия?

0 коментара0/5

Кой е подходящият кристал за вашата зодия и как може да ви помогне да подсилите някои от слабите си страни или да откроите още повече силните си качества. Вижте кой е вашият кристал според зодията.

Кой е кристалът за вашата зодия?
 © istockphoto.com/ колажи: Rozali.com

Вярвате ли в лечебната сила на кристалите? Мнозина използват кристалите като част от различни холистични практики за лечение на ума и тялото. 

Всяка зодия има определен кристал, който й действа благотворно. Вижте кой е подходящият лечебен кристал за вашата зодия.

Кристал според зодията: ОВЕН - аквамарин и нефрит

Овните са креативни хора. Адаптират се лесно. Овните са амбициозни, обичат да се целят високо, макар понякога да са неуверени. Подходящи за тях камъните аквамарин и нефрит, които ги правят по-уверени. Повишават ефективността им и им помагат да намират баланса между цели и средства за постигането им.

ОВЕН - аквамарин и нефрит

Кристал според зодията: ТЕЛЕЦ - диамант и опал

Телците е силен и енергичен представител на зодиака. Телците са обичливи и симпатични. Хора, които правят и ценят малките жестове. Имат силен бизнес нюх и умеят да преподават. Подходящите камъни за тях са диамантът и опалът, защото ги правят още по-силни и решителни, като добавят и щипка търпение към иначе сприхавия им нрав.

ТЕЛЕЦ - диамант и опал

Кристал според зодията: БЛИЗНАЦИ - изумруд и сапфир

Близнаците са гъвкави и се адаптират лесно към всяка ситуация. Те са хора на действието и държат винаги да постигат най-добрите резултати. перфекционизмът е в кръвта им, понякога дори стигащ до крайности, които околните трудно разбират. Подходящи кристали за Близнаците са изумруд (смарагд) и сапфир, камъни, които подсилват интелигентността, помагат за комуникацията и поддържат любознателността.

БЛИЗНАЦИ - изумруд и сапфир

Кристал според зодията: РАК - перли и лунен  камък

Раците обичат дома и семейния уют. Те могат да прекарват време само със семейството вкъщи, без да им стане скучно. Консервативни са в мисленето и действията си. Подходящи за раците са перлите и лунния камък. Те им помагат да бъдат малко по-открити към света и по-решителни в отношенията си.

РАК - перли и лунен  камък

Кристал според зодията: ЛЪВ - рубин

Лъвовете са силни личности, които обичат гласът им да се чува. Те са хора на материалното, добри лидери са и са много щедри към близките си. Чувствителни са, понякога дори прекалено много, и лесно се обиждат. Подходящ камък за тях е рубинът, защото подсилва увереността им.

ЛЪВ - рубин

Кристал според зодията: ДЕВА - диамант и перидот

Девите са топли хора, с които се разговаря много лесно. Имат много развито чувство за интуиция и винаги усещат, ако някой е нечестен спрямо тях.  Подходящи камъни за тях са диамантът и перидотът, защото им помагат да мислят практично. Тези камъни стимулират наблюдателността и са пряко свързани с интуитивното мислене.

ДЕВА - диамант и перидот

Кристал според зодията: ВЕЗНИ - сапфир, ахат и лунен камък

Везните са личности на баланса. Умерени във всичко, освен ако говорим за сдържане на нервни изблици, Везните са чудесни медиатори в различни спорове. Везните с грижовни, често пъти доста срамежливи. Подходящи кристали за тях са сапфир, ахат и лунен камък, пряко свързани с баланса в живота. Те им помагат да контролират нервите си и да се отворят малко към околния свят.

ВЕЗНИ - сапфир, ахат и лунен камък

Кристал според зодията: СКОРПИОН - яспис и опал

Сдържани и уверени, Скорпионите са трудни за разбиране личности. Отстрани може да изглеждат надути, но всъщност просто имат нужда от повече време да се открият пред хората. Подходящи камъни за тях са яспис и опал, които им помагат да са по-целенасочени в намеренията си и по-независими. Те ще им дадат увереност да общуват и да се открият по-лесно към хората.

СКОРПИОН - яспис и опал

Кристал според зодията: СТРЕЛЕЦ - топаз, цитрин и перли

Стрелците са хора, които имат много ясни цели и не толкова ясни пътища, по които да вървят до целта. Изнервят се лесно и макар да не са лоши хора, често остават недоразбрани. Обичат да говорят, макар не винаги да казват правилните думи и да е възможно да засегнат някого. Подходящи камъни за зодия Стрелец са топаз, цитрин и перла, които им помагат да бъдат оптимисти и малко по-умерени и сдържани в реакциите си.

СТРЕЛЕЦ - топаз, цитрин и перли

Кристал според зодията: КОЗИРОГ - оникс, тюркоаз и рубин

Козирогът е практичен и прилага този свой принцип във всяко нещо, което върши. Представителите на тази зодия са традиционалисти и не обичат промените. Планират всяко нещо от ежедневието си, ако нямат план, са склонни да се изнервят. Подходящите камъни за тях са тюркоаз, оникс и рубин, които подкрепят практичната им страна и им помагат с емоционалната стабилност.

КОЗИРОГ - оникс, тюркоаз и рубин

Кристал според зодията: ВОДОЛЕЙ - гранат и изумруд

Водолеите са хора на действието. Никога обаче няма да ги видите да вървят по утъпкани пътеки. Те избират нетрадиционни пътища. Те са лоялни към всички около себе си и лесно се сприятеляват. Подходящи за зодия Водолей са камъните изумруд и гранат за знание, сериозност и вдъхновение.

ВОДОЛЕЙ - гранат и изумруд

Кристал според зодията: РИБИ - хелиотроп и аметист

Рибите са различната зодия в зодиака. Втори като тях няма. Те са всичко добро, събрано на едно място. Честни и кореткни са, умерени в действията и думите си. Мислят логично и действат също толкова разумно. Подходящи камъни за тях са аметистът и хелиотропът, които ги правят по-активни и им помагат да мислят по-креативно и да използват въображението си в ежедневието.

РИБИ - хелиотроп и аметист

18.11.2016

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ, СВЪРЗАНИ С КРИСТАЛИТЕ, МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ, КАТО КЛИКНЕТЕ НА СНИМКИТЕ ДОЛУ:

кристали за здраве и щастиефън шуй кристали

  Кристали за здраве и щастие     Кристалите според Фън Шуй

 

5 начина да използвате кристали в ежедневието си

кристали

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кой е кристалът за вашата зодия?".

Още от "Загадъчно"

Древният хороскоп на африканското племе Гереро

Древният хороскоп на африканското племе Гереро

Разберете кой е вашия покровител според древния хороскоп на южноафриканското племе Гереро и как може да ви помогне да откриете нещо повече за своя характер:

Кои са сънищата, които никога не трябва да пренебрегвате

Кои са сънищата, които никога не трябва да пренебрегвате

Разберете кои са най-значимите символи, които може да сънувате и какво предупреждение се опитват да ви дадат.

Суеверни ли сте

Суеверни ли сте

Суеверията са се появили преди хиляди години поради невъзможността на древните народи да открият логично обяснение на мистериозни събития или понятия. В миналото хората са се страхували от неизвестното и от това, което не са можели да си обяснят.