2013г. според нумероложката Нели Колева?

0 коментара0/5

Какво да очакваме през 2013-та? Дали годината ще бъде трудна или пък успешна? За какви промени да се подготвим? Отговорите дава нумероложката Нели Колева.

2013г. според нумероложката Нели Колева?

2013-та е първата година от доста време, която е съставена от изцяло различни (недублиращи се) числа. Какво ни говори това?

 

2013 г. ще изисква от всеки човек усъвършенстване в духовната сфера и по-дълбока философия. Предстои голям растеж за хората, занимаващи се с интелектуален труд - всичко свързано с иновации, новите технологии, вид аналитична дейност (независимо от сферата), кино, театър, изкуство, култура, образование. Годината дава ползотворни резултати и за тези, които чакат своя съдбовен момент, свързан с изобретателски идеи.

Също така има изразен напредък за всички занимаващи се с психология и  алтернативни науки - астрология, нумерология, мистика, паранормални явления. Наличието на различните цифри в 2013 година има както позитивен аспект, така и негативен върху определени процеси от живота на всеки в зависимост от конкретния личен хороскоп на човека.

Ако съберем цифрите на настоящата година, получава числото 6. Какво се крие зад него?

 

Общия сбор на числата от 2013г. дава цифра 6 и е под влиянието на планетата Венера - олицетворение на любовта, милосърдието, съпричастността, стремежа към миролюбие, изграждането на хармонични отношения както в дома и семейството, така и в партньорските отношения между хората. През 2013г. цифра 6 при повечето хора ще е свързана с вид трансформация на работното място или промяна на условията на труд. При благоприятни ситуации е препоръчително да се направи промяна на работното място, дори е желателно хората да са активни и да се стремят да променят нещо в работата си.

В същото време вибрацията на 2013г. при много от хората ще дава колебливост, нестабилност, нерешителност, размишляване. Много ще са склонни да прощават, други ще изживяват любовни трепети, трети ще имат шанс под влияние на емоция или вдъхновение да се изявят в различни сфери на живота.Особен подход е необходим за всички, работещи в големи колективи или отговарящи за групи хора. Вибрацията на цифра 6 в 2013г. не означава, че всичко през годината ще се развива в хармония и че ще има мир в душата.

 

Добави описание

Много хора смятат, че числото 3 е магическо заради символиката му. Това, че присъства в 2013-та,означава ли, че ще ни помогне в личен и професионален план?

 

Да, наличието на цифра 3 в 2013 година ще помогне принципно на всички хора, но по различен начин - в зависимост от това към какво се стреми всеки човек и какви цели си поставя. Числото 3 има магическо послание и ще прояви своя позитивен аспект - за хората с духовни ценности, стремящи се към добруване и в помощ на близките, околните. Мъдрост, такт и разбиране трябва да е стратегията на всички хора на ръководни постове, политици, лидери, адвокати, съдии, духовници. Да не вземат бързи и прибързани решения.

 

Страница 1 от 2

  1. Начало
  2. Какво да очакваме през 2013г. ?
Предишна страницаСледваща страница

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "2013г. според нумероложката Нели Колева?".

Още от "Загадъчно"

Васту шастра – урок по хармония

Васту шастра – урок по хармония

Чували ли сте за васту шастра? Много хора мислят, че това е някакъв вид магия, но всъщност васту шастра е урок по хармония, който ще ви помогне да организирате пространството около себе си така, че да привлечете съдбата на ваша страна.

Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)

Съвпадения и синхроничности (22-28 февруари)

Какво ни очаква тази седмица според звездите. Вижте седмичния хороскоп за периода 22-28 февруари, изготвен от топ астролога Татяна Янковска.

Теракотената армия

Теракотената армия

Колекция от над 8000 войника, 130 бойни карети, 520 коня и 150 кавалеристи пазят първия император на Китай - Цин.