2013г. според нумероложката Нели Колева?

0 коментара0/5

Какво да очакваме през 2013-та? Дали годината ще бъде трудна или пък успешна? За какви промени да се подготвим? Отговорите дава нумероложката Нели Колева.

2013г. според нумероложката Нели Колева?

2013-та е първата година от доста време, която е съставена от изцяло различни (недублиращи се) числа. Какво ни говори това?

 

2013 г. ще изисква от всеки човек усъвършенстване в духовната сфера и по-дълбока философия. Предстои голям растеж за хората, занимаващи се с интелектуален труд - всичко свързано с иновации, новите технологии, вид аналитична дейност (независимо от сферата), кино, театър, изкуство, култура, образование. Годината дава ползотворни резултати и за тези, които чакат своя съдбовен момент, свързан с изобретателски идеи.

Също така има изразен напредък за всички занимаващи се с психология и  алтернативни науки - астрология, нумерология, мистика, паранормални явления. Наличието на различните цифри в 2013 година има както позитивен аспект, така и негативен върху определени процеси от живота на всеки в зависимост от конкретния личен хороскоп на човека.

Ако съберем цифрите на настоящата година, получава числото 6. Какво се крие зад него?

 

Общия сбор на числата от 2013г. дава цифра 6 и е под влиянието на планетата Венера - олицетворение на любовта, милосърдието, съпричастността, стремежа към миролюбие, изграждането на хармонични отношения както в дома и семейството, така и в партньорските отношения между хората. През 2013г. цифра 6 при повечето хора ще е свързана с вид трансформация на работното място или промяна на условията на труд. При благоприятни ситуации е препоръчително да се направи промяна на работното място, дори е желателно хората да са активни и да се стремят да променят нещо в работата си.

В същото време вибрацията на 2013г. при много от хората ще дава колебливост, нестабилност, нерешителност, размишляване. Много ще са склонни да прощават, други ще изживяват любовни трепети, трети ще имат шанс под влияние на емоция или вдъхновение да се изявят в различни сфери на живота.Особен подход е необходим за всички, работещи в големи колективи или отговарящи за групи хора. Вибрацията на цифра 6 в 2013г. не означава, че всичко през годината ще се развива в хармония и че ще има мир в душата.

 

Добави описание

Много хора смятат, че числото 3 е магическо заради символиката му. Това, че присъства в 2013-та,означава ли, че ще ни помогне в личен и професионален план?

 

Да, наличието на цифра 3 в 2013 година ще помогне принципно на всички хора, но по различен начин - в зависимост от това към какво се стреми всеки човек и какви цели си поставя. Числото 3 има магическо послание и ще прояви своя позитивен аспект - за хората с духовни ценности, стремящи се към добруване и в помощ на близките, околните. Мъдрост, такт и разбиране трябва да е стратегията на всички хора на ръководни постове, политици, лидери, адвокати, съдии, духовници. Да не вземат бързи и прибързани решения.

 

Страница 1 от 2

  1. Начало
  2. Какво да очакваме през 2013г. ?
Предишна страницаСледваща страница

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "2013г. според нумероложката Нели Колева?".

Още от "Загадъчно"

Любимите храни на зодия Стрелец

Любимите храни на зодия Стрелец

Стрелците трябва да обръщат специално внимание на своята диета и хранене, защото са склонни към напълняване и стомашно-чревни заболявания. С какво трябва да се хранят представителите на зодия Стрелец?

Суеверия за лошо време и буря

Суеверия за лошо време и буря

Поройните дъждове, силната градушка и неприятният вятър, на които станахме свидетели това лято провокираха въпроса, защо не сме успели да предвидим проявите на лошото време. В миналото хората са използвали знаци от природата и така са тръгнали суеверията за буря.

Нели Колева: Любовта и виното през 2015-та

Нели Колева: Любовта и виното през 2015-та

Според Любовния Хороскоп, какво да очакваме в "Деня на влюбените”- 2015 година? Какво вещае Свети Валентин- празника на любовта и виното /Трифон Зарезан/, според нумерологията, цифрите /числата/?