Каква зодия сте според циганския хороскоп?

0 коментара0/5

Както маите, келтите и всякакви други народи имат свои хороскопи, така и циганте имат. Ето каква зодия сте според циганския хороскоп.

Каква зодия сте според циганския хороскоп?
 © istockphoto.com

Чаша
Януари 21 - Февруари 19

Чашата е символ на съюза и гъвкавостта. Булката и младоженеца пият от една и съща чаша, символ на силна връзка и споделяне на една съдба. Тези, родени под знака на Чашата са креативни, честни, умни и се стремят да направят околните щастливи. Това са родени късметлии, които обичат хармонията, но често се оказват в средата на хаос, тъй като оставят нещата недовършени, заради липсата си на решителност.

Църква
Февруари 20 - Март 20

Родените под този знак за верни, тихи, спокойни, отдадени, що се отнася до любовта. Вие сте като прочетена книга за тях, имат силна интуиция и идеално ви разбират, заради което завързват лесно приятелства. Много са предани и лоялни и получават същото от околните. Инициативни идейни са, когато става въпрос за работа. 

Кама
Март 21 - Април 20

Представителите на тази зодия са родени за лидери, обичат победата и знаят как да я постигат. Умеят да си проправят нови пътища и да си печелят симпатизанти. Но търпението не им е присъщо, лесно губят контрол. Много са амбициозни, отнасят се с околните така, както се отнасят с тях. Ако ги нараните, очаквайте да ви наранят, ако ги обичате с цялото си сърце, ще получите същото и от тях. 

Корона
Април 21 - Май 20 

Този знак се асоциира с лукса и комфорта. Представителите на тази зодия знаят как да си живеят живота, така че другите да им завиждат. Обичат да си почиват, а когато става дума за работа, предпочитат да работят за себе си, тъй като не търпят да имат шеф. Те са много упорити и инатливи, настояват нещата да се случват така, както те смятат за добре. Макар и привърженици на материалното, представителите на тази зодия могат да създадат здрава и стабилна връзка в емоционално отношение. 

Свещник
Май 21 - Юни 20

Представителите на тази зодия са много комуникативни, начетени, спокойни, добродушни, Имат много приятели, защото са обичани и търсени от всички. Винаги са готови да помогнат и да се жертват при нужда. Падат си леко скъперници, което обаче им помага да не изпадат във финансови затруднения. 

Колело
Юни 21 - Юли 21

Родените под този знак са емоционални и психическото им състояние често се оказва нестабилно. В любовно отношение са винаги раздвоени, но когато става въпрос за работа са концентрирани, дисциплинирани и силни. Падат си мечтатели, а настроенията им са в постоянна борба между щастието и отчаянието. 

Добави описание

Звезда
Юли 22 - Август 22

Звездите са звезди в истинския смисъл на думата. Родени са да блестят, да успяват, да се харесват от околните. Те са магнетични, позитивни и оптимистични. Звездите се стремят да бъдат най-добрите в това, което правят. Имат склонност да си поставят високи цели, но пък с хъс успяват да ги постигат. Звездите определено знаят как да се забавляват и как да осмислят живота си. 

Камбана
Август 23 - Септември 22

Камбаните са много дисциплинирани, обичат реда, който ги кара да се чувстват спокойни, държащи нещата под контрол. Падат си перфекционисти, дразнещо организирани и безкрайно взискателни към околните. Камбаните са реалисти, добри слушатели, много прями, дори и с цената на това да ви засегнат.

Монета
Септември 23 - Октомври 22

Като всяка монета, така и представителите на тази зодия имат две страни. Не се учудвайте, ако разпознаете две личности, затворени в едно тяло - едната добра, любвеобилна, спокойна, а другата е зла, склонна към нервни изблици, депресивни състояния и агресия. Но като цяло монетите са чаровни, талантливи, интелигентни, забавни, но трудно показват истинското си Аз пред околните. 

Нож
Октомври 23 - Ноември 21

Ножовете имат буен темперамент, горделиви и състезателни натури са. Чуждият успех не е нещо, на което могат да се зарадват, а нещо, което може да ги амбицира да бъдат по-добри и да станат първи. Ножовете имат твърд характер и не отстъпват от мнението си. Когато казват нещо, наистина го вярват. Има нещо силно мистериозно с личността им, интуицията им е съвършено добра, така че те редовно разчитат на нея. 

Брадва
Ноември 22 - Декември 21

Представителите на тази зодия обичат предизвикателствата , много свободолюбиви са, смели и мъдри са. Лесно се нагаждат към всякакви ситуации. Склонни са към работохолизъм, добри са в преговорите и са много остроумни. Не отстъпват лесно, дори това да им коства физическо и психическо изтощение. 

Подкова
Декември 22 - Януари 20

Те са късметлии, а животът им предлага много шансове, от които те умело се възползват. Подковите са много активни, дейни, отговорни, склонни са да се претоварват с един куп неща, но накрая успяват да доведат всичко докрай. Подковите са едни от най-верните приятели, готови да се притекат на помощ във всеки един момент. Склонни са да поемат рискове в живота си, но обикновено са оправдани и увенчани с успех.

13.06.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Каква зодия сте според циганския хороскоп?".

Още от "Загадъчно"

Най-популярните суеверия

Най-популярните суеверия

Понякога дори хора, които твърдо отричат да вярват в суеверия и поличби, неволно спазват някои от тях. Защото има суеверия, които са се превърнали в навик и в част от нашия живот. Вижте кои са най-популярните суеверия и какво е тяхното значение.

Сциентология – религия за милиони долари

Сциентология – религия за милиони долари

Сциентологията е система от религиозни вярвания, създадена миналия век. Популярността на сциентологията се дължи на някои холивудски звезди, които са нейни верни последователи. Научете повече за сциентологията.

Летен хороскоп 2016

Летен хороскоп 2016

Лятото е сезон на страсти, на почивки и забавление. Вижте какво очаква отделните зодии през лято 2016