Каква сватба искат различните зодии?

0 коментара0/5

За каква сватба мечтае всяка бъдеща булка в зависимост от зодията. Вижте как изглежда идеалната сватба според зодията.

Каква сватба искат различните зодии?
 © istockphoto.com

Овен

Булката Овен е силна и независима. Не обича никой да й нарежда, да й се пречка или да действа вместо нея. Затова трудно се справя с роднини, които опитват да налагат мнението си за сватбената визия. Сватбата на булката Овен е нетрадиционна и с нотки авантюризъм. Необичайно място, необичайна декорация, нещо, с което да се отличи.

Телец

Булката Телец харесва сватбите на открито. Сватба тип градинско парти или ресторант/ хотел сред природата описват специалния ден от нейните мечти. Булката Телец предпочита нежните цветове, като пастелните нюанси чудесно балансират буйния й нрав.

Близнаци

Булката Близнаци предпочита малка сватба на специално място. За нея на първо място е локацията, а след това традициите, роклята и ритуалите. Въпреки това булката Близнаци често е нерешителна и лесно се влияе от странични мнения, които обикновено я тласкат в по-традиционна насока.

Рак

Булката Рак обича да се включи във всичко за сватбата. Тя иска да участва в изработката на декорацията, на подаръчетата на гостите, на поканите. Готова е към всичко да добави по малко от себе си, за да са уникални. Дори булчинската рокля трябва да е модифицирана от моделите в магазина.

Вижте също:

Маникюр според зодията >>>

Червило според зодията >>>

zodii, зодии, сватба според зодията

Лъв

Булката Лъв обича сватбите в семеен стил. Ако има възможност, би предпочела церемония в дома си, в тесен кръг. Биха поканили само най-близките роднини, без излишни хора. Искат в деня на сватбата да са спокойни.

Дева

Булката Дева обича големите и пищни сватби. Блясък, стотици хора, луксозно място, всичко това описват перфектната сватба на Девите. Искат всичко да е изпипано до последния детайл, да има перфектна организация. Нищо не е оставено на случайността, затова почти винаги се доверяват на помощта на сватбена агенция.

Везни

Булките Везни искат сватбата им да е романтична. Предпочитат вечерна церемония, с приглушени светлини и много блясък. Сватба като от приказките е тяхната представа за идеалния ден. Нищо нетрадиционно, само нежност и женственост.

Скорпион

Булката Скорпион предпочита малка сватба с най-близките хора. Церемонията трябва да е семпла, без излишни детайли, за да не е натруфена. Семпла булчинска рокля и прием в тесен кръг, това е идеалната сватба за зодия Скорпион.

Стрелец

Булката Стрелец е ентусиазирана и малко разпиляна. Тя иска това и онова, по малко от традиционното, по малко от необичайното. Тя има нужда от помощ в организирането на сватбата си, защото иначе ще получи сватба-хаос. Булката Стрелец ще се чувства страхотно на сватба на плажа в меки пастелни и неутрални тонове.

Козирог

Булката Козирог е параноична по отношение на сватбата си. Ужасява я, че нещо няма да е по нейния вкус, че някой ще поднесе изненада, която не влиза в плана. Булката Козирог има нужда от помощ в организирането, защото се пренапряга. Като един от най-големите традиционалисти в зодиака, Козирогът мечтае за семпла, но стилна сватба в изискан ресторант.

зодиак, хороскоп

Водолей

Булката Водолей иска много семпла и обрана откъм детайли сватба. Без оркестри, без излишен шум, само елегантна церемония. Булката Водолей ще предпочете дневна сватба с церемония и прием на открито.

Риби

Емоционална, традиционна, но без излишни детайли, булката Риби предпочита класическа сватба на закрито. Тя организира сватбата си стриктно, без да харчи излишни пари. Важно при булката Риби е най-близките й хора да участват в организирането на сватбата, да търси мнението им и да се опита максимално да угоди на най-близкия кръг роднини.

16.05.2017/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Каква сватба искат различните зодии?".

Още от "Загадъчно"

Черна магия – какво да правим?

Черна магия – какво да правим?

Много хора не вярват в магиите, но дори най-скептичните се страхуват да не ги сполети черна магия, защото са чували колко опасна може да е тя. Какво да правим, ако някой ни направи черна магия?

Легенда за тиквата на Хелоуин

Легенда за тиквата на Хелоуин

Според легендата тиквата на Хелоуин е свързана с историята на един селянин на име Джак ковача или Стиснатия Джак и оттам тиквеният фенер се нарича jack-o-lantern.

Поверия за времето

Поверия за времето

Кои са най-разпространените и странни поверия, свързани с времето и промените в климата? Какво ни предсказва природата и можем ли да разчитаме на нейните знаци?