Какво е значението на асцендента?

0 коментара0/5

Никой хороскоп не е напълно верен, ако не е взет предвид личния ви асцендент. Вижте какво представлява асцендентът и каква е ролята му в живота ви?

Какво е значението на асцендента?
Какво е значението на асцендента?

Асцендентът е зодиакалният знак, който изгрява в момента на вашето раждане, т.е. се намира на изток. Асцендентът се определя с помощта на точните час и място на раждане. Можете лесно да го изчислите онлайн, стига да имате точния си час на раждане.

Асцендентът отразява от една страна начина, по който възприемате света. Зодията представя чертите на характера ви, които всички виждат. Това е лицето, което вие решавате да покажете пред света. Асцендентът разкрива една по-съкровена ваша страна. Това са качествата от характера ви, които само най-близките ви познават. Комбинацията от асцендента и зодиакалния знак разкрива истинската ви същност и именно тази комбинация трябва да се взима предвид при изчисляване на хороскопа ви.

 • Асцендент Овен

Хората с асцендент Овен са активни. Не могат да стоят на едно място и нищо да не правят. Не спират пред нищо, докато не изпълнят целите си. Сред негативните им качества е непостоянството.

Зодии и професия >>>

 • Асцендент Телец

Хората с асцендент Телец са емоционални и обичат да са в хармония с всички останали. Не обичат да влизат в конфликт с останалите. Неприятна черта от характера им е, че гледат с високомерие на чуждото мнение и рядко го уважават или приемат.

 • Асцендент Близнаци

Хората с асцендент Близнаци обичат да експериментират. Няма нещо ново, било то кухня, място или занимание, което да не опитат. Имат интереси в различни посоки. Обичат да общуват и да опознават. Хората с асцендент Близнаци обаче могат да бъдат непостоянни и това е най-негативната им страна.

Зодии и здраве >>>

 • Асцендент Рак

Родените с асцендент Рак са открити и комуникативни. Те могат да си говорят с всеки на разнообразни теми. Обожават пътуванията и не се страхуват да опознаят непознатото. Оттук идва и негативната черта на родените под асцендента на Рака – трудно се задържат на едно място и не обичат да се обвързват.

Добави описание

 • Асцендент Дева

Родените с асцендент Дева са аналитични. Работохолици са и обичат да прекарват времето си сред колеги и в работна атмосфера. Най-негативното им качество е, че винаги поставят другите пред себе си и не могат сами да защитават интересите си.

Кои са камъните на отделните зодии? >>>

 • Асцендент Лъв

При родените с асцендент Лъв всичко трябва да е мащабно и пищно. Обичат да са в центъра на събитията. Успяват винаги да задържат вниманието върху себе си, защото са артистични натури. Най-негативното качество на хората с асцендент Лъв е, че не носят на критика и не уважават чуждото мнение.

 • Асцендент Везни

Хората с асцендент Везни са открити. Никога не лъжат. Имат силно развито чувство за справедливост. Сред негативните им качества е нервността. Бързо се изнервят, но никога не са агресивни и прикриват яда в себе си.

Как да се храним според зодията? >>>

 • Асцендент Скорпион

Хората с асцендент Скорпион са оптимисти. Откриват позитивното във всяка ситуация. Трудно можете да ги изнервите, защото спокойствието им е безкрайно. Родените с асцендент Скорпион са лоялни към семейство и приятели и коректни в бизнес отношенията си. Негативно тяхно качество е, че не са много комуникативни и избягват големите компании на всяка цена.

 • Асцендент Стрелец

Родените с асцендент Стрелец са амбициозни и позитивни хора. Уверени са в уменията си. Обичат културата. Често посещават концерти, ходят на кино и театър. Увереността им понякога прелива в надменност, че останалите не са на тяхното ниво.

 • Асцендент Козирог

Хората с асцендент Козирог са традиционалисти. Не се справят добре с промените, но веднъж нагодят ли си, се стремят да са най-добрите. Най-негативното им качество е праволинейността. Често избухват и нервничат.

 • Асцендент Водолей

В тази група попадат естествените лидери. Хора с безкрайно любопитство и стремеж за опознаване на новото. Хората с асцендент Водолей са провокатори. Обичат да подлагат околните на предизвикателства и да следят реакциите им. Обичат да дават нареждания и стават много нервни, ако околните не следват указанията им.

 • Асцендент Риби

Хората с асцендент Риби са чувствителни  и емоционални. Перфекционисти са и когато нещо не им се получава, го приемат доста тежко. Когато се изправят пред нещо ново често са нерешителни. Въпреки това никога не търсят чужда помощ и се опитват сами да се справят с притесненията си. Не са сред най-общителните. Предпочитат компанията на малко, но близки приятели, пред големите групи с непознати хора.

10.04.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какво е значението на асцендента?".

Още от "Загадъчно"

Телекинезата – може ли да се научим?

Телекинезата – може ли да се научим?

Изумително е колко много от способностите на съзнанието и от капацитета  на собствения си мозък не познаваме...

Коя е твоята професия?

Коя е твоята професия?

Чудили ли сте се, какво са ви предначертали звездите за творческия ви път? Сега е моментът да разберете.   

Какъв човек сте според формата на ушите?

Какъв човек сте според формата на ушите?

Според китайците формата на ушите издава много за характера на човека. Вижте какъв човек сте според формата на ушите.