Какъв си според месеца на раждане: Септември

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец септември. Какъв си според месеца на раждане: Септември

Какъв си според месеца на раждане: Септември
 © istockphoto.com

Родените през септември в личен план

Родените през септември са много чувствителни и раними хора. Държат околните да подхождат към тях с тактичност и уважение, макар те невинаги да проявяват такива. По-скоро са тихи и ненабиваши се на очи личности. Предпочитат да си мълчат, особено сред малко познати хора. Никога няма да ги видите умишлено да привличат вниманието.

Проверете какво издава вашият месец на раждане ТУК >>>

Макар да не им личи, са много емоционални и лесно се изнервят. Въпреки това няма да ги чуете да крещят или да ги видите да плачат. Имат склонност да задържат чувствата в себе си.

Родените през септември са много щедри хора. Често правят дарения, и участват в различни благотворителни инициативи. 

месец септември

В свободното си време обичат да разширяват личните си хоризонти. Обичат да се информират по раязлични теми, независимо дали са част от интересите, или не. 

В любовта родените през септември са хора, които дълго избират кой да бъде техен партньор. Не се впускат твърде бързо в авантюри и не се увличат лесно. При тях разумът владее емоциите по отношение на любовта. Трудно правят компромиси за партньора си, особено в по-ранен етап на връзката.

септември месец

Рдените през септември в професионален план

Хората, родени през месец септември, са систематични в работата си. Работят по предваретелно създаден и утвърден план. Не обичат изненадващите ситуации. Не са много добри лидери, заради силно изразената си критичност и безкомпромисност. Интелигенти хора са, но ръководните позиции рядко са подходящи за тях. Занимават се с професии, при които работата е по-скоро еднообразна и с фиксирано работно време.

Родените септември: Негативни качества

Родените през септември обичат да критикуват. Често ще ги чуете да посочват грешките, но не си мислете, че го правят от злоба. Просто у тях има едно вътрешно чувство, което не им позволява да си замълчат. Околнитъе често им се ядосват, защото са много инатливи и винаги държат на своето. Ако ги ядосате, не се учудвайте, ако ви правят напук.

01.09.2016

Още от "Загадъчно"

Вярвате ли, че зодиите предначертават любовта?

Вярвате ли, че зодиите предначертават любовта?

Човешкото съзнание е изключително манипулативно, когато заговорим за зодии, партньорство и любов.

Зарче покажи, как връзката ни ще продължи!

Зарче покажи, как връзката ни ще продължи!

Имате проблем с любимия? Или всичко върви прекрасно, но все пак искате да узнаете малко повече за съвместното бъдеще.  Тогава потърсете помощ от зарчето.

Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година -  III част

Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година - III част

Рожден ден и Лична година. Датата на раждане (деня и месеца на раждане) на всеки човек имат връзка помежду си и активно си взаимодействат с вибрацията Лична година (при нейното изчисляване).