Какъв си според месеца на раждане: Май

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за човека и неговия характер, за отношенията му в личен и в професионален план. Вижте какви са хората, родени през месец май

Какъв си според месеца на раждане: Май
 © istockphoto.com

Родените през май като характер и в личен план

Родените през март са упорити, но не в най-добрия смисъл на думата. Трудно можете да ги убедите да променят гледната си точка, дори да им им представите хиляди аргументи. Родените през май са непредвидими като пролетта – лесно могат да минат от смях до плач и обратното. Ядосват се бързо и са много лесно обидчиви.

Не обичат да им бъдат правени забележки дори самите те да осъзнават, че човекът отсреща е добронамерен. И понеже реагират първосигнално, или ще се развикат, или ще се разплачат.

Родените през месец май обичат вниманието, но няма да ги видите да опитват да го привличат насила. Харесват им големите компании

В свободното си време, родените през май обичат да мечтаят, да планират, да чертаят бъдещето си. Идеалисти са. Обичат музиката и изкуствата, в свободното си време обичат да рисуват или да се занимават с подобрения на дома в стил „направи си сам“.

какъв си според месеца на раждане: Май

Ако не са у дома да творят, най-вероятно ще ги видите да пазаруват. Толкова обичат да са по магазините, че харченето им може да се сравни с прахосничество. Самите те обаче го виждат като начин да си успокоят нервите и да се развлекат.

С личния си живот се привързват бързо към половинката си. Обичат силно и са готови на всичко за човека до себе си. Верни са и никога няма да изневерят, а любовта им е толкова безгранична, че са склонни да простят прегрешение на човека до себе си.

Родените през май в професионален план

Родените през месец май са коректни работници. Нямат нужда да им бъде напомняно какво трябва да свършат. Готови са на допълнителна работа, стига да знаят, че резултатът ще се заслужава. Работят систематично, винаги по предварително начертан план, за да са сигурни, че ще си спазят сроковете.

Стриктно спазват крайните срокове и изпълняват задачите си. Въпреки това не са добри лидери и го знаят.

Могат да играят в екип, стига да чувстват, че всички работят поравно и дават всичко от себе си.

01.05.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Май".

Още от "Загадъчно"

Киприянова молитва – за разваляне на магия

Киприянова молитва – за разваляне на магия

Ако имате притеснения, че над вас тегне магия или сте засегнати от уроки, но не вярвате във врачки, опитайте Киприянова молитва. Вижте какво трябва да знаете за Киприяновата молитва.

Какъв си според месеца на раждане: Октомври

Какъв си според месеца на раждане: Октомври

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец октомври. Какъв си според месеца на раждане: Октомври

Суеверия за Луната

Суеверия за Луната

Дълго време хората са ползвали Луната като ориентир в своя живот. С течението на времето са се родили различни суеверия относно силата на Луната и въздействието й върху хората. Вижте кои са най-популярните суеверия за Луната.