Какъв си според месеца на раждане: Май

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за човека и неговия характер, за отношенията му в личен и в професионален план. Вижте какви са хората, родени през месец май

Какъв си според месеца на раждане: Май
 © istockphoto.com

Родените през май като характер и в личен план

Родените през март са упорити, но не в най-добрия смисъл на думата. Трудно можете да ги убедите да променят гледната си точка, дори да им им представите хиляди аргументи. Родените през май са непредвидими като пролетта – лесно могат да минат от смях до плач и обратното. Ядосват се бързо и са много лесно обидчиви.

Не обичат да им бъдат правени забележки дори самите те да осъзнават, че човекът отсреща е добронамерен. И понеже реагират първосигнално, или ще се развикат, или ще се разплачат.

Родените през месец май обичат вниманието, но няма да ги видите да опитват да го привличат насила. Харесват им големите компании

В свободното си време, родените през май обичат да мечтаят, да планират, да чертаят бъдещето си. Идеалисти са. Обичат музиката и изкуствата, в свободното си време обичат да рисуват или да се занимават с подобрения на дома в стил „направи си сам“.

какъв си според месеца на раждане: Май

Ако не са у дома да творят, най-вероятно ще ги видите да пазаруват. Толкова обичат да са по магазините, че харченето им може да се сравни с прахосничество. Самите те обаче го виждат като начин да си успокоят нервите и да се развлекат.

С личния си живот се привързват бързо към половинката си. Обичат силно и са готови на всичко за човека до себе си. Верни са и никога няма да изневерят, а любовта им е толкова безгранична, че са склонни да простят прегрешение на човека до себе си.

Родените през май в професионален план

Родените през месец май са коректни работници. Нямат нужда да им бъде напомняно какво трябва да свършат. Готови са на допълнителна работа, стига да знаят, че резултатът ще се заслужава. Работят систематично, винаги по предварително начертан план, за да са сигурни, че ще си спазят сроковете.

Стриктно спазват крайните срокове и изпълняват задачите си. Въпреки това не са добри лидери и го знаят.

Могат да играят в екип, стига да чувстват, че всички работят поравно и дават всичко от себе си.

01.05.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Май".

Още от "Загадъчно"

Аурата – какво трябва да знаем?

Аурата – какво трябва да знаем?

Аурата най-кратко може да бъде обяснена като система от енергии извън тялото ни. Не трябва да я бъркате с чакрите – система от енергии вътре в тялото ни. Вижте какво трябва да знаете за аурата.

2015-та – годината на Овцата

2015-та – годината на Овцата

Според китайския хороскоп през 2015-та изпращаме годината на Коня, за да посрещнем годината на Овцата. Какво разказва зодиакът за родните под знака на Овцата и за какво да се подготвим през новата година?

Суеверни ли сте

Суеверни ли сте

Суеверията са се появили преди хиляди години поради невъзможността на древните народи да открият логично обяснение на мистериозни събития или понятия. В миналото хората са се страхували от неизвестното и от това, което не са можели да си обяснят.