Какъв си според месеца на раждане: Януари

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за човека и какво е типично за родените през месец януари. Какъв си според месеца на раждане: Януари

Какъв си според месеца на раждане: Януари
Какъв си според месеца на раждане: Януари © istockphoto.com

Родените през месец януари са хора с много твърд характер. Държат на позицията си и само много убедителни доказателства и търпение могат да ги убедят да променят мнението си.

Родените през януари в професионален план

Родените през януари месец са амбициозни хора. Работохолици са и обичат работата си. Родени лидери. Държат всички около тях да са отдадени на професията и критикуват колегите си, които не дават всичко от себе си и се опитват да „кръшкат“ от служебните си задължения. Имат склонността да са доста осъдителни и е възможно да имат проблеми с колегите си.

Вижте също:

Какъв си според деня на раждане? >>>

Какъв си според рождената дата? >>>

Родените през януари са добре организирани. Работното им място е винаги подредено и на него ще откриете всичко, което им трябва в ежедневието, както и всичко, което би могло да им потрябва, макар и по-рядко. Родените през януари обичат да са подготвени за всяка ситуация.

Какъв си според месеца на раждане: Януари

Родените през януари в личен план

Родените през януари са хора, които държат на традициите и семейните ценности. Семейството за тях е на първо място (с малки изключения, когато са много заети на работа). Готови са да дадат всичко за роднините си. За съжаление това често ги прави обект на злоупотреби с доверие и услуги.

Родените през януари са чувствителни хора. Имат склонността да разсъждават над сериозни проблеми в дълбочина, което често ги натъжава.

Родените през януари са романтици, макар понякога да им е трудно да правят романтични жестове. Въпреки това очакват много романтика от човека до себе си.

Какъв си според месеца на раждане: Януари

Родените през януари: Негативни качества

Родените през януари са хора със силен инат. Държат на позицията си и понякога това е причина за сериозни конфликти.

Имат малко приятели, защото понякога не умеят да спестяват критиката дори към най-приближените си. Внимавайте, когато искате мнението им, защото казаното може да не ви хареса. Упорити и откровени до болка.

Родените през януари обичат вниманието. Чувстват се комфортно, когато всички очи са вперени в тях. За съжаление, често прекрачват границата и не спират да говорят за себе си доста продължително време.

В личен план родените през януари са много ревниви. Партньорите им трябва да проявят допълнително търпение, за да се преборят с несигурността им в любовта.

Родените през януари са пресметливи хора и знаят цената на всичко. За тях парите са важен елемент от живота и това ги прави доста стиснати на моменти

04.01.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Януари".

Още от "Загадъчно"

Билките на зодиите

Билките на зодиите

Знаете ли коя миризма и растение пасва идеално на зодията ви? Джудит Уайът, автор на "Аромотерапия за цял живот", твърди, че всяка зодия трябва да използва определено ароматно олио или ежедневно, или за релаксация.

Козирогът цар на катастрофите, Девата е идеален шофьор

Козирогът цар на катастрофите, Девата е идеален шофьор

Лошото шофиране се дължи на астралната ни принадлежност според направено проучване.

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

За родените на 22-ра дата от календара.