Какъв си според месеца на раждане: Януари

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за човека и какво е типично за родените през месец януари. Какъв си според месеца на раждане: Януари

Какъв си според месеца на раждане: Януари
Какъв си според месеца на раждане: Януари © istockphoto.com

Родените през месец януари са хора с много твърд характер. Държат на позицията си и само много убедителни доказателства и търпение могат да ги убедят да променят мнението си.

Родените през януари в професионален план

Родените през януари месец са амбициозни хора. Работохолици са и обичат работата си. Родени лидери. Държат всички около тях да са отдадени на професията и критикуват колегите си, които не дават всичко от себе си и се опитват да „кръшкат“ от служебните си задължения. Имат склонността да са доста осъдителни и е възможно да имат проблеми с колегите си.

Вижте също:

Какъв си според деня на раждане? >>>

Какъв си според рождената дата? >>>

Родените през януари са добре организирани. Работното им място е винаги подредено и на него ще откриете всичко, което им трябва в ежедневието, както и всичко, което би могло да им потрябва, макар и по-рядко. Родените през януари обичат да са подготвени за всяка ситуация.

Какъв си според месеца на раждане: Януари

Родените през януари в личен план

Родените през януари са хора, които държат на традициите и семейните ценности. Семейството за тях е на първо място (с малки изключения, когато са много заети на работа). Готови са да дадат всичко за роднините си. За съжаление това често ги прави обект на злоупотреби с доверие и услуги.

Родените през януари са чувствителни хора. Имат склонността да разсъждават над сериозни проблеми в дълбочина, което често ги натъжава.

Родените през януари са романтици, макар понякога да им е трудно да правят романтични жестове. Въпреки това очакват много романтика от човека до себе си.

Какъв си според месеца на раждане: Януари

Родените през януари: Негативни качества

Родените през януари са хора със силен инат. Държат на позицията си и понякога това е причина за сериозни конфликти.

Имат малко приятели, защото понякога не умеят да спестяват критиката дори към най-приближените си. Внимавайте, когато искате мнението им, защото казаното може да не ви хареса. Упорити и откровени до болка.

Родените през януари обичат вниманието. Чувстват се комфортно, когато всички очи са вперени в тях. За съжаление, често прекрачват границата и не спират да говорят за себе си доста продължително време.

В личен план родените през януари са много ревниви. Партньорите им трябва да проявят допълнително търпение, за да се преборят с несигурността им в любовта.

Родените през януари са пресметливи хора и знаят цената на всичко. За тях парите са важен елемент от живота и това ги прави доста стиснати на моменти

04.01.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Януари".

Още от "Загадъчно"

Подходящи храни според зодията - част 2

Подходящи храни според зодията - част 2

Бихте ли избирали храните в дневното си меню според зодията? Вижте кои са подходящите храни и подправки за зодиите от втората половина на зодиака.

Щастливи в “окото на урагана” - седмичен хороскоп (4-10 януари)

Щастливи в “окото на урагана” - седмичен хороскоп (4-10 януари)

Щастливи в “окото на урагана” – звучи парадоксално, особено на фона на тези зашеметяващо-предизвикателни астроконфигурации, които ще се вихрят от 4 до 10 януари, но е възможно и постижимо.

Есенен хороскоп 2015

Есенен хороскоп 2015

На 23-ти септември официално ще настъпи астрономическата есен. Есента е сезон за промяна. Вижте какво очаква различните зодии тази есен. Есенен хороскоп 2015