Какъв си според месеца на раждане: Февруари

2 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през февруари? Какъв си според месеца на раждане: Февруари

Какъв си според месеца на раждане: Февруари
Какъв си според месеца на раждане: Февруари © istockphoto.com

Родените през февруари като характер и в личен план

Родените през февруари са трудно предвидими хора. Рядко може да се предположи как биха реагирали в една или друга ситуация. Срамежливи са, не обичат да са център на внимание и избягват големите компании.

Не обичат да бъдат ограничавани. Ако опитате да им забраните нещо, ще се амбицират и в името на това да се опълчат, ще ви направят напук.

Обичат да мечтаят навсякъде и по всяко време. В свободното си време обичат да са сред най-близките и да се забавляват, независимо от мястото.

Честни и лоялни приятели са. На тях можете да разчитате за всичко. Само трябва да ги помолите за помощ, защото не обичат да се намесват в живота на останалите.

Вижте също:

Какъв си според месеца на раждане: Януари>>>>

Какъв си според деня на раждане >>>>

Какъв си според рождената дата >>>

В любовта са отдадени и верни. Обичат сексуалните експерименти. Няма обаче по никакъв начин да покажат ексцентричността си. Ако срещнат истинската любов, се превръщат в непоправими романтици, но няма да го покажат. Обичат да правят жестове към половинките си и не очакват нищо в замяна. Отдадеността към партньора на моменти е почти сляпа до такава степен, че се „разголват“ емоционално и се оставят да бъдат наранени.

Какви са родените през месец февруари

Родените през февруари в професионален план

Родените през февруари имат абстрактно мислене и са много идейни. Винаги се опитват да подобрят работния процес и да променят атмосферата на мястото, на което работят. Изпълнителни са и винаги спазват заложените им срокове. Амбициозни са и се стараят да се развиват на работното място. За съжаление често не са много добри лидери, защото лесно се ядосват.

Характер според месеца на раждане: Февруари

Родените през февруари: Негативни качества

Родените през февруари имат склонността лесно да си изпускат нервите, което е проблем за околните. Обичат често да си сменят мнението и това може да подразни околните.

Обожават пазаруването заради самото пазаруване, а не защото имат нужда от нещо, и често са големи прахосници.

01.02.2016/ Радослава Михайлова

2 коментарaДобави коментар »

pepi_genova

От pepi_genova01.02.2016, 18:57 ч.

Здравейте,сестра ми е родена през февруари и смело мога да кажа,че кажа,че 85% от казаното е вярно

Виж всички коментари за "Какъв си според месеца на раждане: Февруари".

Още от "Загадъчно"

Ретрограден Меркурий – какво трябва да знаем?

Ретрограден Меркурий – какво трябва да знаем?

Вярвате ли, че планетите имат влияние върху живота ни? Ако е така със сигурност се тревожите, че от днес навлизаме в период на Ретрограден Меркурий. Вижте какво трябва да знаете за Ретроградния Меркурий и как влияе той върху нас.

Какво мислят звездите за вашия аксесоар през 2009 г.

Какво мислят звездите за вашия аксесоар през 2009 г.

Без какво не бива за излизате следващата година? Какви аксесоари или вид дрехи препоръчват звездитe - за всяка зодия?

Тест: Избери врата и виж какво означава

Тест: Избери врата и виж какво означава

Вижте един бърз и забавен тест. При него трябва да изберете врата от картинката и да видите какво издава изборът ви за вас.