Какъв си според месеца на раждане: Февруари

2 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през февруари? Какъв си според месеца на раждане: Февруари

Какъв си според месеца на раждане: Февруари
Какъв си според месеца на раждане: Февруари © istockphoto.com

Родените през февруари като характер и в личен план

Родените през февруари са трудно предвидими хора. Рядко може да се предположи как биха реагирали в една или друга ситуация. Срамежливи са, не обичат да са център на внимание и избягват големите компании.

Не обичат да бъдат ограничавани. Ако опитате да им забраните нещо, ще се амбицират и в името на това да се опълчат, ще ви направят напук.

Обичат да мечтаят навсякъде и по всяко време. В свободното си време обичат да са сред най-близките и да се забавляват, независимо от мястото.

Честни и лоялни приятели са. На тях можете да разчитате за всичко. Само трябва да ги помолите за помощ, защото не обичат да се намесват в живота на останалите.

Вижте също:

Какъв си според месеца на раждане: Януари>>>>

Какъв си според деня на раждане >>>>

Какъв си според рождената дата >>>

В любовта са отдадени и верни. Обичат сексуалните експерименти. Няма обаче по никакъв начин да покажат ексцентричността си. Ако срещнат истинската любов, се превръщат в непоправими романтици, но няма да го покажат. Обичат да правят жестове към половинките си и не очакват нищо в замяна. Отдадеността към партньора на моменти е почти сляпа до такава степен, че се „разголват“ емоционално и се оставят да бъдат наранени.

Какви са родените през месец февруари

Родените през февруари в професионален план

Родените през февруари имат абстрактно мислене и са много идейни. Винаги се опитват да подобрят работния процес и да променят атмосферата на мястото, на което работят. Изпълнителни са и винаги спазват заложените им срокове. Амбициозни са и се стараят да се развиват на работното място. За съжаление често не са много добри лидери, защото лесно се ядосват.

Характер според месеца на раждане: Февруари

Родените през февруари: Негативни качества

Родените през февруари имат склонността лесно да си изпускат нервите, което е проблем за околните. Обичат често да си сменят мнението и това може да подразни околните.

Обожават пазаруването заради самото пазаруване, а не защото имат нужда от нещо, и често са големи прахосници.

01.02.2016/ Радослава Михайлова

2 коментарaДобави коментар »

pepi_genova

От pepi_genova01.02.2016, 18:57 ч.

Здравейте,сестра ми е родена през февруари и смело мога да кажа,че кажа,че 85% от казаното е вярно

Виж всички коментари за "Какъв си според месеца на раждане: Февруари".

Още от "Загадъчно"

12-те междинни зодии

12-те междинни зодии

Зодията на всеки човек се определя от положението на Слънцето в момента на раждането, но някои попадат под влиянието и на двата знака. Така става, защото Слънцето преминава 360 градуса в зодиака, а дните в годината са 365.

Катана

Катана

Красив, нежен, но безпощаден и смъртоносен е мечът катана.

Религията на прабългарите

Религията на прабългарите

Темата за прабългари е колкото необятна, толкова и обвита в тайнственост. Всеки знае по малко или по не чак толкова малко за религията на българите. Всеки е чувал за Тангра. Сигурна съм, че всеки иска да знае малко повече за тях, или по-точно за нас.