Какъв си според месеца на раждане: Август

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец август. Какъв си според месеца на раждане: Август

Какъв си според месеца на раждане: Август
 © istockphoto.com

Родените през август в личен план

Родените през август са от хората, които няма как да не забележите. Те са хора с харизма и силно излъчване. Атрактивни са. Обожават да са в центъра на вниманието и правят всичко възможно, за да го постигнат.

Щедри са и са готови винаги да се притекат на помощ на близките си. Винаги може да се разчита на тяхната щедрост. В труден момент, това са хората, които искате да са до вас. Винаги знаят какво да кажат, какво да направят и как да утешат. Дават полезни съвети. Ще кажат истината, а не това, което събеседникът очаква да чуе.

Наблюдателни са, дори прекалено. Това често ги прави мнителни, но само при повод.

Вижте също:

10 неща, които само Лъвовете ще разберат >>>

Какъв си според месеца на раждане - останалите месеци в годината, проверете тук

месец на раждане и характер, август

Обичат да мечтаят и да градят планове. Когато пътуват, обичат да имат всички удобства. Те са от хората, които ще предпочетат луксозния хотел със СПА пред далеч по-семплата палатка.

В свободното си време се отдават на изкуствата. Често можете да ги видите да се скитат мълчаливо в някоя галерия или музей, да снимат фасадите на интересни сгради. Родените през август определено са хора, които търсят красивото и вдъхновяващото в ежедневните неща.

Родените през август в професионален план

Родените през август са работохолици. Обичат да срещат предизвикателства в работата и еднообразието ги побърква. Те са от тези хора, които постоянно искат да се развиват, затова често сменят работното място. Добри лидери са, но също така знаят как да следват. Не бягат от работа и отговорност, съвестно вършат задачите си и винаги спазват сроковете. Работодателите ги харесват, защото са хора на бързите мисъл и действия, гъвкави и много предприемчиви.

август, какъв си според месеца на раждане

Родените през август: Негативни качества

Родените през август са хора с високо самочувствие и не се страхуват да го демонстрират. Жадни са за похвали и понякога дискретно обичат да си „просят“ комплименти. Често действат прибързано, без да обмислят последствията. Най-негативното им качество обаче е, че се ядосват много лесно. Буквално една направена забележка е способна да ги накара да избухнат. Хубавото е, че бързо им минава.

01.08.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Август".

Още от "Загадъчно"

Какво цвете съответства на месеца ви на раждане?

Какво цвете съответства на месеца ви на раждане?

Източните култури смятат, че всяко цвете носи различна енергия и има различна символика. И всеки месец от годината има съответстващо цвете, което носи различно значение. Вижте какво е вашето цвете според месеца, в който сте родени.

Страх ли ви е от уроки?

Страх ли ви е от уроки?

Урочасването е едно от най-подценяваните, но и най-опасни магии. Много хора го отхвърлят с ръка, казвайки „Бабини-деветини!“, но урокито е изключително древна практика.

Гледане на кафе

Гледане на кафе

Гледането на кафе се практикува от векове. Самата практика на пиене на кафе е много стара и според една от хипотезите води началото си от Етиопия.