Какъв си според месеца на раждане: Август

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец август. Какъв си според месеца на раждане: Август

Какъв си според месеца на раждане: Август
 © istockphoto.com

Родените през август в личен план

Родените през август са от хората, които няма как да не забележите. Те са хора с харизма и силно излъчване. Атрактивни са. Обожават да са в центъра на вниманието и правят всичко възможно, за да го постигнат.

Щедри са и са готови винаги да се притекат на помощ на близките си. Винаги може да се разчита на тяхната щедрост. В труден момент, това са хората, които искате да са до вас. Винаги знаят какво да кажат, какво да направят и как да утешат. Дават полезни съвети. Ще кажат истината, а не това, което събеседникът очаква да чуе.

Наблюдателни са, дори прекалено. Това често ги прави мнителни, но само при повод.

Вижте също:

10 неща, които само Лъвовете ще разберат >>>

Какъв си според месеца на раждане - останалите месеци в годината, проверете тук

месец на раждане и характер, август

Обичат да мечтаят и да градят планове. Когато пътуват, обичат да имат всички удобства. Те са от хората, които ще предпочетат луксозния хотел със СПА пред далеч по-семплата палатка.

В свободното си време се отдават на изкуствата. Често можете да ги видите да се скитат мълчаливо в някоя галерия или музей, да снимат фасадите на интересни сгради. Родените през август определено са хора, които търсят красивото и вдъхновяващото в ежедневните неща.

Родените през август в професионален план

Родените през август са работохолици. Обичат да срещат предизвикателства в работата и еднообразието ги побърква. Те са от тези хора, които постоянно искат да се развиват, затова често сменят работното място. Добри лидери са, но също така знаят как да следват. Не бягат от работа и отговорност, съвестно вършат задачите си и винаги спазват сроковете. Работодателите ги харесват, защото са хора на бързите мисъл и действия, гъвкави и много предприемчиви.

август, какъв си според месеца на раждане

Родените през август: Негативни качества

Родените през август са хора с високо самочувствие и не се страхуват да го демонстрират. Жадни са за похвали и понякога дискретно обичат да си „просят“ комплименти. Често действат прибързано, без да обмислят последствията. Най-негативното им качество обаче е, че се ядосват много лесно. Буквално една направена забележка е способна да ги накара да избухнат. Хубавото е, че бързо им минава.

01.08.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Август".

Още от "Загадъчно"

Какъв си според месеца на раждане: Септември

Какъв си според месеца на раждане: Септември

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец септември. Какъв си според месеца на раждане: Септември

Подходящи храни според зодията - част 2

Подходящи храни според зодията - част 2

Бихте ли избирали храните в дневното си меню според зодията? Вижте кои са подходящите храни и подправки за зодиите от втората половина на зодиака.

Поверия и суеверия за зачеване

Поверия и суеверия за зачеване

Има ли начин да минете по пряк път, за да забременеете? Дори да сте от скептиците, има много бъдещи майки, които се вслушват в различни поверия и суеверия, за да заченат по-бързо.