Какъв си според месеца на раждане: Април

2 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за вас и какво е типичното за родените през април. Какъв си според месеца на раждане: Април

Какъв си според месеца на раждане: Април
 © istockphoto.com

Родените през април като характер и в личен план

Родените през месец април са активни и динамични. Винаги са готови за приключения, за нестандартни идеи и нещо ново.

Те са добри приятели. Умеят да слушат и да утешават. Винаги са готови да помогнат със съвет или действие, затова близките им винаги разчитат на тях...понякога дори прекалено много.

Може би най-доброто им качество е щедростта – и в материално, и в духовно отношение

Какъв си според месеца на раждане: Април

Родените през април са грижливи и обичливи. Дават всичко за човека до себе си, дори това да означава да поставят себе си на заден план. Както повечето хора и те обичат и се радват на внимание, особено от половинката си.

Родените през април в професионален план

Те са от хората, които винаги тичат нанякъде, винаги имат да изпълняват задачи, винаги нещо ги очаква. И се справят чудесно с балансирането на задачите си. На тях винаги може да се разчита.

Те са гъвкави и готови да преобразуват графика си, за да вмъкнат новите задачи и задължения, които са им се появили. Не мрънкат и не се оплакват.

Какъв си според месеца на раждане: Април, април

Екипни играчи са. Умеят да мотивират колегите си, затова и са добри ръководители особено ако не се оставят емоциите им да ги владеят. Ако успеят да овладеят емоциите си, подхождат много дипломатично към всеки въпрос и са готови да изслушат всички гледни точки, преди да започнат да съдят или да предприемат някакви действия.

Родените през април: Негативни качества

Родените през април имат променливи настроения. Имат склонност да се ядосват бързо, а ядът им за нула време може да прерасне в агресия.

Понякога са твърде „слепи“ за грешките на близките си и се оставят да бъдат използвани.

Родените през април са чувствителни и раними. Често плачат, но се крият от близките си, за да не ги тревожат.

01.04.2016

2 коментарaДобави коментар »

Pi_

От Pi_01.04.2016, 14:11 ч.

И за мен е съвсем вярно! Нищо че не съм родена през април ;)

Виж всички коментари за "Какъв си според месеца на раждане: Април".

Още от "Загадъчно"

Погледнете ръката, преди да сложите халката

Погледнете ръката, преди да сложите халката

Линиите и описват характера и чертаят бъдещия съвместен живот.Стара поговорка гласи: „Преди един мъж да поиска ръката ви, разгледайте добре неговата."

Петък, 13 число

Петък, 13 число

Черна котка, разсипана сол, счупено огледало - всекидневни банални неща, но са имали значение за хората, които се стремели да победят нещастието, а и днес все още вярваме в тях.

Цветът на очите издава характера ви

Цветът на очите издава характера ви

В зависимост от това какъв е цветът на очите на даден човек, може да научите за някои негови черти на характера му. Вижте какво издава цветът на очите за характера ви?