Какъв е характерът ви според усмивката?

0 коментара0/5

Усмихнете се, за да покажете характера си. Зъбите са отражение на вътрешната ви същност, така че внимавайте пред кого се усмихвате, защото, показвайки зъбите си, се превръщате в прочетена книга за човека срещу вас.

Какъв е характерът ви според усмивката?

Равните зъби и холивудската усмивка се смятат за признак на благия характер. Хoрата с такива зъби се радват не само на изящна усмивка, но и на качества като сговорчивост, комуникативност, позитивизъм, заразяващ дори околните. Идеално подредени зъби обикновено притежават и хората, които са добри оратори, но и склонни към избухливост и сърдене.

Вижте още:  Фасети - за по-красив аусмивка >>>

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Хората с издадени напред зъби си падат скъперници и егоисти. От тях трудно ще измъкнете пари, вещи, дори информация за каквото и да било. Те са големи спестовници, харчат в краен случай. Не си падат по комуникацията и по-скоро са еиднаци в живота.

Хората, чиито зъби са с различна височина, са обикновено художници, артисти и въобще хора на изкуството. Това са мислители, често твърде сериозни.

Наличието на разстояние между зъбите говори за слабохарактерност, трудно взимане на решения, вечно колебание за всичко. Хората с такива зъби предпочитат да са под чехъл в семейството и да изпълняват чужди желания. Те са идеални служители, тъй като съвестно изпълняват всичко, което им е дадено като задачи.

Вижте още:  8 причини да се усмихваме по-често >>>

От друга страна пък, ако разстоянието между зъбите е само между предните два резци, то вие сте човек с весел характер, изключително жизнерадостни, душата на компанията, склонни към авантюри и предизвикателства.

Малките зъби са признак за хитрост, дребнавост и сребролюбие. Хората с такива зъби са изключително изобретателни в постигането на целите си, така че внимавайте за какво им се доверявате.

Големите зъби пък са индикация за благородни хора, готови да помагат, отзивчиви, откровени и смели в действията си. Тези хора са добри и верни приятели.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Зъбите са видимата част от характера."
Генадий Малкин 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

19.05.2017

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв е характерът ви според усмивката?".

Още от "Загадъчно"

Легенда за тиквата на Хелоуин

Легенда за тиквата на Хелоуин

Според легендата тиквата на Хелоуин е свързана с историята на един селянин на име Джак ковача или Стиснатия Джак и оттам тиквеният фенер се нарича jack-o-lantern.

Как се прави Хороскоп?

Нели Колева: Как се прави Хороскоп?

Как се прави Хороскоп? Занимателно, увлекателно и приятно! Всички, които се интересувате от числата и цифрите. Искате да разберете тайните на нумерологията

Какъв си според рождената дата?

Какъв си според рождената дата?

Човек идва на тази земя, когато му е дошло времето. А това време никога не е случайно. Датата на раждане има силно влияние върху характера ни и някои от основните му черти. Вижте какво говори рождената дата за вас. Какъв си според рождената дата?