Какъв човек сте според формата на ушите?

0 коментара0/5

Според китайците формата на ушите издава много за характера на човека. Вижте какъв човек сте според формата на ушите.

Какъв човек сте според  формата на ушите?
Какъв човек сте според формата на ушите?

Гадаенето на характера става според формата на ушната мида, размера на цялото ухо и формата на меката част на ухото. 

  • Големи и издължени уши

Ако имате големи и издължени уши с малка мека част, то вие сте упорити хора. Понякога упорството ви дори прераства в инат. Никога не се отказвате от започнато начинание. Хората с големи и издължени уши са спортни натури и никога не стоят на едно място.

  • Големи уши с издължена мека част

Ако ушите ви са големи с ясно издължена мека част, то вие сте работохолици. Обичате винаги да сте най-добрите в това, което правите. Издигането на работното място при вас е въпрос на време. Добри лидери сте и лесно работите в екип и ръководите екип. Затова и никога не страдате от лишения във финансов аспект.

Стъпалата издават характера ви >>>

  • Прибрани уши

Прибраните плътно към главата уши издават добър бизнес нюх. Обичате сами да вършите работата си и рядко търсите помощ от околните. Усещате, когато някой се опитва да ви мами и не оставяте действията му ненаказани.

  • Щръкнали уши

Добави описаниеВие сте луди глави. Не слушате никого и това често ви носи проблеми. Упоритостта ви бързо прераства в инат. Това може да ви донесе както големи успехи, така и сериозни неприятности. Нищо не ви спира по пътя към целта.

  • Широки и къси уши

Вие сте творчески натури. Обичате да експериментирате. Вие създавате иновации, прокарвате нови идеи. Амбициозни сте и лесно се ентусиазирате. Понякога обаче в ентусиазма си поемате необмислени рискове, което води до загуби за вас и близките ви.

  • Малки уши

Малките уши издават неконтактност. Предпочитате да се затваряте в себе си и да оставате сами, вместо да общувате с останалите. Обичате да обмисляте няколко пъти, преди да предприемете някакво действие. Склонни сте да изпускате появили се възможности заради нерешителността си.

Тайнствените линии на ръката ви >>>

  • Зачервяващи се уши

Ако често се случва да ви „пламнат“ ушите, значи сте страстна натура. Правите всичко за човека до себе си. Предпочитате уюта на дома пред шумните компании и баровете. Червените уши също издават притеснителност и скромност.

  • Светли уши

В случай, че ушите си са по-светли от останалата част на лицето, вие сте мъдри натури. Често околните се обръщат за съвет и помощ. Никога не се държите на годините си, което е едновременно хубаво и лошо.

20.06.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв човек сте според формата на ушите?".

Още от "Загадъчно"

Цветът на очите говори – 1-ва част

Цветът на очите говори – 1-ва част

Цветът на очите от физиологична гледна точка е отличителна черта, повлияна от различни гени в организма на човек. Учените смятат обаче, че освен наследствено формиран, цветът на очите е определящ и за характера и социалното ни поведение.

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

Биоритмите са показатели, които определят способността на всеки човек да работи и мисли, както и емоционалната му стабилност. Научете повече за биоритмите, както и как влияят на ежедневието ни.

Коя зодия е Дядо Коледа?

Коя зодия е Дядо Коледа?

Задавали ли сте си този въпрос? Дали Дядо Коледа е една от 12-те ни познати зодии, или е представител на съвсем различен зодиакален знак. Вижте коя зодия е Дядо Коледа.