Какъв човек си според кафето, което пиеш

1 коментар0/5

Еспресо, кафе с мляко и захар, капучино... Кафето, което обичате, издава много за темперамента ви. Вижте какво говори за вас любимото ви кафе?

Какъв човек си според кафето, което пиеш
Какъв човек си според кафето, което пиеш © istockphoto.com
  • Чисто кафе

Ако обичате кафето си чисто, вие сте традиционалист. Имате чувство за хумор, но не обичате да парадирате с него. Обожавате в живота ви да цари ред. Страните от новите технологии. Въпреки че ги познавате добре, те не заемат важно място в живота ви. Предпочитате да слушате класическа музика, четете книги на хартия и трудно пренасяте елементи от модерния живот в ежедневието си.

  • Капучино

Добави описаниеАко обожавате капучино, то вие сте креативни и забавни хора и не се страхувате да го демонстрирате на целия свят. Общителни сте и около вас винаги е пълно с хора. Умеете да разговаряте еднакво добре с познати и непознати. Постоянно си намирате занимания и нови хобита, защото просто не можете да стоите на едно място.

  • Еспресо

Ако любимото ви кафе е еспресо, то вие сте хора на действието. Винаги работите, винаги сте в движение. Работохолици сте и очаквате същото от хората около себе си. Подходящи сте за лидери, макар често да сте доста нетърпеливи. Успявате да балансирате професионалните и лични задължение и дори успявате да си откраднете време за себе си.

Тайната: Всяка минутка от времето ви е точно разпределена.

  • Лате

Латето е кафе с мляко и захар. Ако обичате лате, то вие сте спокойни хора. Обичате да мързелувате и да отделяте време за себе си. Кариерата не е приоритет за вас, далеч по-важен е личният комфорт. Рядко излизате с приятели, предпочитате да прекарвате време у дома през телевизора или с интересна книга.

Добави описание

  • Фрапучино

Ако си падате по студените кофеинови напитки, то със сигурност фрапучиното е сред фаворитите ви. Любителите на фрапучиното са мечтатели. Интересуват се от всичко ново и модерно и държат да са информирани. Не се спират на едно място. Обожават да „прелитат“ от едно събитие на друго, от една среща на друга. Отличават се с различен стил на обличане, мислене и отношение към живота.

А вие какво кафе предпочитате? Отговаря ли предпочитанието ви за кафе на описаните качества?

20.11.2015/ Радослава Михайлова

Още от "Загадъчно"

Какво да подарим за празниците?

Какво да подарим за празниците?

С наближаващите коледни и новогодишни празници ни обзема и еуфорията по пазаруването с (не)разрешимата дилема - подходящ подарък за всеки.Имате ли колебания, че няма да успеете да улучите техния вкус, се съобразете със зодията им.

По грима и бижутата ще ви познаят

По грима и бижутата ще ви познаят

Лицата на жените придобиват съвсем различно излъчване, след като си сложат грим. Достатъчно е да се вгледате в макиажа и бижутата на своята колежка, приятелка или роднина, за да разберете какви са качествата и недостатъците й.

Годината на Петела, 2017

2017 - Годината на Петела

Според Китайския хороскоп 2017 е Годината на Огнения Петел. Какво ни очаква през годината на 2017 - Годината на Петела. Какво е значението на елемента Огън. Вижте хороскоп за 2017 - Годината на Петела