Как празнуват Коледа различните зодии?

0 коментара0/5

Как изглежда идеалната Коледа за различните зодиакални знаци - какво правят, какво е настроението им? Вижте как празнуват Коледа различните зодии.

Как празнуват Коледа различните зодии?
 © istockphoto.com

Какво правят различните зодии на Коледа, как се подготвят за празника и коя част от приготовленията е тяхната страст. Вижте как изглежда Коледа за различните зодии.

Коледата на зодия Овен

Овенът е онзи, който прави списъка със задачи за Коледа. За него е важно всеки да е има своите задължения. Перфектната Коледа е организираната Коледа. След като работата е свършена, Овенът е настроен за шеги и закачки. От него може да се очакват всякакви номера и майтапи, така че бъдете подготвени.

Коледата на зодия Телец

В центъра на Коледата на зодия Телец е храната. Той е готов да изяде всичко или поне да опита от всяко едно вкусно изкушение. Телецът се навърта в кухнята, не толкова, за да помага, колкото, за да похапва.

Коледата на зодия Близнаци

Близнаците са ангажирани да приготвят дома за Коледа. Те украсяват, пазаруват, готвят. Понеже действат бързо, Близнаците са свикнали да вършат всичко в последния момент. Няма да ги видите у дома, защото пазаруват подаръци или продукти за празничната вечеря. Коледа е тяхното време да се развихрят.

Вижте също:

Любимите храни на зодия Близнаци >>>

коледа, зодия близнаци

Коледата на зодия Рак

Ракът е отдаден изцяло на семейството. По празниците изключва телефона си за приятели и работа. Ракът обожава да помага във всяка една задача, свързана с Коледа - от украсяването на дома, през готвенето до чистенето след това.

Коледата на зодия Лъв

Лъвът ще се вихри в кухнята по Коледа. Не го занимавайте с нищо друго. Лъвовете са изкусни кулинари (само когато пожелаят). Ако Лъв готви вашата коледна трапеза, очаквайте нетрадиционни гозби, засукани десерти и интересни напитки.

Вижте също:

10 неща, които само Лъвовете ще разберат >>>

Защо Лъвовете са добри приятели? >>>

Коледата на зодия Дева

Девата се занимава изцяло с декорацията на дома. От украсата на елхата до всеки малък детайл по подреждането на масата, Девата държи всичко да е изпипано. Ако се изпречите на пътя й, по-добре бъдете готови за перфекционизъм, защото няма да ви бъдат спестявани критиките.

Вижте също:

10 причини да обичаме Девите >>>

Коледата на зодия Везни 

Енергията на Везните по Коледа е изцяло отдадена на пазаруването на подаръци. Те държат да изберат перфектния като цена и качество дар за всеки. Коледното пазаруване за тях започва от ноември и не приключва до последния момент.

Коледата на зодия Скорпион

Скорпионът не отдава огромно значение на Коледа и не се приготвя повече отколкото за всеки друг празник. Пазаруването, готвенето и украсяването за Скорпиона се случват постепенно, методично и умерено. Без крайности. Скорпионът се включва във всяка задача, но по малко и не отдава цялото си време в приготвления за празника.

Коледата на зодия Стрелец

Стрелецът обожава огромните коледни партита. В дома му винаги е пълно с роднини и приятели. Стрелецът е организатор и водещ на купона по празниците. Не винаги се включва в приготвленията, но на самия празник участва активно в забавлението на гостите.

Вижте също:

10 неща, които всеки Стрелец рано или късно разбира>>>

Коледата на зодия Козирог

Козирогът не се прехласва прекалено по Коледа. за него е важно на този ден да е със семейството, приятелите остават на задан план. Приключил с коледното пазаруване още през ноември, Козирогът се отдава на приготвяне на традиционна празнична вечеря.

коледа, зодия козирог

Коледата на зодия Водолей

Водолеят обожава празненствата. Коледният дух го е завладял през ноември и няма да го остави поне до края на месец януари. Водолеят обожава да ходи на гости по Коледа и празниците му минават от една трапеза на друга. Самият той не се включва в приготвленията, но пък изцяло се радва на празника.

Коледата на зодия Риби

Коледа е любимият празник на зодия Риби. Те посрещат празника с огромен ентусиазъм и държат да свършат всичко сами - от украсата, през пазаруването на подаръци до готвенето. Обичат да събират семейство и приятели и се радват на всяка частица Коледен дух около себе си.

23.12.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как празнуват Коледа различните зодии?".

Още от "Загадъчно"

Скритите послания на еротичните сънища

Скритите послания на еротичните сънища

Не бива да се боите, че често ви се присънват най-парадоксални неща, съветват специалистите. Според сексолозите започнете ли да анализирате еротичните си сънища, ще разберете какви са най-съкровените ви желания.

Личното ви число гуа

Личното ви число гуа

Според фън шуй за всеки човек има посоки на компаса, които са благоприятни или неблагоприятни. Може да разбере кои са те, като изчислите личното си число гуа (или още щастливо) въз основа на рождената си година.

Вуду- религия или вид магия

Вуду- религия или вид магия

„Вуду“ днес е по-известно като вид магия, въпреки че първоначално възниква като религиозно течение и все още е изповядвана религия в Африка.