Как празнуват Коледа различните зодии?

0 коментара0/5

Как изглежда идеалната Коледа за различните зодиакални знаци - какво правят, какво е настроението им? Вижте как празнуват Коледа различните зодии.

Как празнуват Коледа различните зодии?
 © istockphoto.com

Какво правят различните зодии на Коледа, как се подготвят за празника и коя част от приготовленията е тяхната страст. Вижте как изглежда Коледа за различните зодии.

Коледата на зодия Овен

Овенът е онзи, който прави списъка със задачи за Коледа. За него е важно всеки да е има своите задължения. Перфектната Коледа е организираната Коледа. След като работата е свършена, Овенът е настроен за шеги и закачки. От него може да се очакват всякакви номера и майтапи, така че бъдете подготвени.

Коледата на зодия Телец

В центъра на Коледата на зодия Телец е храната. Той е готов да изяде всичко или поне да опита от всяко едно вкусно изкушение. Телецът се навърта в кухнята, не толкова, за да помага, колкото, за да похапва.

Коледата на зодия Близнаци

Близнаците са ангажирани да приготвят дома за Коледа. Те украсяват, пазаруват, готвят. Понеже действат бързо, Близнаците са свикнали да вършат всичко в последния момент. Няма да ги видите у дома, защото пазаруват подаръци или продукти за празничната вечеря. Коледа е тяхното време да се развихрят.

Вижте също:

Любимите храни на зодия Близнаци >>>

коледа, зодия близнаци

Коледата на зодия Рак

Ракът е отдаден изцяло на семейството. По празниците изключва телефона си за приятели и работа. Ракът обожава да помага във всяка една задача, свързана с Коледа - от украсяването на дома, през готвенето до чистенето след това.

Коледата на зодия Лъв

Лъвът ще се вихри в кухнята по Коледа. Не го занимавайте с нищо друго. Лъвовете са изкусни кулинари (само когато пожелаят). Ако Лъв готви вашата коледна трапеза, очаквайте нетрадиционни гозби, засукани десерти и интересни напитки.

Вижте също:

10 неща, които само Лъвовете ще разберат >>>

Защо Лъвовете са добри приятели? >>>

Коледата на зодия Дева

Девата се занимава изцяло с декорацията на дома. От украсата на елхата до всеки малък детайл по подреждането на масата, Девата държи всичко да е изпипано. Ако се изпречите на пътя й, по-добре бъдете готови за перфекционизъм, защото няма да ви бъдат спестявани критиките.

Вижте също:

10 причини да обичаме Девите >>>

Коледата на зодия Везни 

Енергията на Везните по Коледа е изцяло отдадена на пазаруването на подаръци. Те държат да изберат перфектния като цена и качество дар за всеки. Коледното пазаруване за тях започва от ноември и не приключва до последния момент.

Коледата на зодия Скорпион

Скорпионът не отдава огромно значение на Коледа и не се приготвя повече отколкото за всеки друг празник. Пазаруването, готвенето и украсяването за Скорпиона се случват постепенно, методично и умерено. Без крайности. Скорпионът се включва във всяка задача, но по малко и не отдава цялото си време в приготвления за празника.

Коледата на зодия Стрелец

Стрелецът обожава огромните коледни партита. В дома му винаги е пълно с роднини и приятели. Стрелецът е организатор и водещ на купона по празниците. Не винаги се включва в приготвленията, но на самия празник участва активно в забавлението на гостите.

Вижте също:

10 неща, които всеки Стрелец рано или късно разбира>>>

Коледата на зодия Козирог

Козирогът не се прехласва прекалено по Коледа. за него е важно на този ден да е със семейството, приятелите остават на задан план. Приключил с коледното пазаруване още през ноември, Козирогът се отдава на приготвяне на традиционна празнична вечеря.

коледа, зодия козирог

Коледата на зодия Водолей

Водолеят обожава празненствата. Коледният дух го е завладял през ноември и няма да го остави поне до края на месец януари. Водолеят обожава да ходи на гости по Коледа и празниците му минават от една трапеза на друга. Самият той не се включва в приготвленията, но пък изцяло се радва на празника.

Коледата на зодия Риби

Коледа е любимият празник на зодия Риби. Те посрещат празника с огромен ентусиазъм и държат да свършат всичко сами - от украсата, през пазаруването на подаръци до готвенето. Обичат да събират семейство и приятели и се радват на всяка частица Коледен дух около себе си.

23.12.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как празнуват Коледа различните зодии?".

Още от "Загадъчно"

Калина Трендафилова – необикновената история на един екстрасенс

Калина Трендафилова – необикновената история на един екстрасенс

„Моля ви да се пазите и да не храните злоба и омраза към другите! Дори някой да ви е сторил зло, отговорете му с доброта! ...“ - из книгата на Калина Трендафилова „Видението“

Призраците – реалност или мит?

Призраците – реалност или мит?

Дали наистина съществуват призраци? И ако е така, какво са те?

Какъв човек си според кафето, което пиеш

Какъв човек си според кафето, което пиеш

Еспресо, кафе с мляко и захар, капучино... Кафето, което обичате, издава много за темперамента ви. Вижте какво говори за вас любимото ви кафе?