Как да привлечете късмета си през май?

0 коментара0/5

От астрологична гледна точка, стига да използвате силата на кристалите и позицията на планетите през май, късметът, доброто настроение и въобще благоденствието ви са гарантирани.

Как да привлечете късмета си през май?

10 Май - Пълнолуние в Скорпион

Това е единственото пълнолуние под знака на Скорпиона тази година. Tова е времето, когато в най-пълна сила вниманието ви ще бъде насочено към интимните ви отношения, към връзката ви с любимия човек, дори и към отношението ви към себе си. Този ден носете малахит, камъкът на трансформацията, който ще ив помогнете да просперирате днес. Благодарение на пълнолунието ще имате възможността да преоткриете себе си и скритата си енергия, както и да се освободите от ограниченията, които сами сте си наложили подсъзнателно.

Вижте още:
Здравословната сила на скъпоценните камъни >>>
Целебната сила на камъните >>>

19 Май – Сатурн и Уран са в хармония

На този ден Сатурн и Уран се намират на 120 градуса разстояие – състояние, вкоето се смята, че планените взаимно насърчават енергията си. От астрологична гледна точка Сатурн е подвластен на правилата, а Уран – техен нарушител.

На този ден носете строматолит, който ще потуши чувствителността в и ще ви помогне да прозрете някои истини в живота си. Ако страдате от тревожност, страх, съмнение, липса на решителност, то този камък ще ви помогне да прочистите ума си и да възстановите положителната си гледна точка.

Вижте още:  Зодиите и техните камъни >>>

Тъй като Сатурн се синхронизира с прогресивния Уран, имате възможност да постигнете прогрес и в личен план. В този ред на мисли ще ви помогне силата на аметиста, така че или носете такъв камък със сенбе си, или го сложете на нощното си шкафче, където ще ви зарежда енергийно. Аметист в комбинация със строматолит ще ви помогнат да се концентрирате върху важните и позитивни неща в живота и да загърбите всичко маловажно, ненужно и песимистично.

Добави описание

20 Май – Навлизане в знака на Близнаците

Слънцето излиза от знака на Телеца и с влизането си в знака на любопитния Близнак, напомня, че в света има много гледа точни.  Въпреки че понякога ви се иска и останалите да имат гледна точка като вашата, това не винаги се случва. Но имайте едно наум, че в дискусията се раждат още много гледни точки, за които не сте се замисляли.

Носете със себе си кристала лепидолит, за да балансирате емоциите си и да запазите спокойствието си по време на прехода от Телец към Близнаци. Лепидолитът ще ви помогне първо да дишате и помислите и чак след това да говорите.

25 Mай – Новолуние в Близнаци

Това е денят, в който може да си изясните много истини и да достигнете до много прозрения. Съзнанието ви ще бъде изчистене от замъгляващи го мисли.

Носете съ себе си нумит, смятан за магически камък, който ще ви донесе късмет, хармонияи и положителна енергия.  От решаващо значение е да сте възприемчиви към всякакви идеи, които се раждат около тази дата, тъй като те имат потенциал да постигнат успех на пълнолунието на Близнаци на 3 декември.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Вижте още:
Кой е кристалът за вашата зодия? >>>
5 начина да използвате кристали в ежедневието >>>

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

кристали за здраве и щастиефън шуй кристали

  Кристали за здраве и щастие     Кристалите според Фън Шуй

09.05.2017/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как да привлечете късмета си през май?".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Лична година  4 в нумерологията

Нели Колева: Лична година 4 в нумерологията

Всяка лична година има своя негативен и позитивен аспект на действие. Как ще ни въздейства личната година в 3-те сфери на живота- зависи от нашия личен, персонален нумерологичен хороскоп.

Вино според зодията

Вино според зодията

Кое е правилното вино за всяка зодия според чертите от характера, които са предначертани от звездите. Вино според зодията

Тест: През коя врата бихте преминали?

Тест: През коя врата бихте преминали?

Вижте един забавен тест, при който трябва да изберете една врата, през която да преминете. Създателите теста смятат, че изборът ви ще разкрие малко повече за вас като хора.