Японски хороскоп – коя е вашата зодия?

0 коментара0/5

Японският хороскоп има 11 знака, всички дълбоко свързани с Япония, японската култура и история. Вижте зодиите от Японския хороскоп и проверете коя е вашата зодия.

Японски хороскоп – коя е вашата зодия?
Японски хороскоп – коя е вашата зодия?

Луна (27 декември – 18 януари)

Родените под знака на Луната са спокойни и хармонични личности. Предпочитат да прекарват времето си сами, отколкото в големи компании. Най-доброти им качество е, че умеят да изслушват събеседниците си и не са конфликтни. Най-лошото им качество е, че понякога оставят околните да се възползват от отзивчивостта им.

Костенурка (19 януари – 14 февруари)

Родените под знака на костенурката са умерени и в мислите, и в действията си. Понякога това изкарва околните извън релси. Костенурките са много търпеливи и обичат да премислят ситуацията преди да действат. Това търпение обаче често прераства в мудност и е възможно да изпуснат някои златни възможности, особено в професионален план.

Черешов цвят (15 февруари – 20 март)

Хората, родени по знака на черешовия цвят, са винаги усмихнати. В тяхно лице ще откриете неуморните оптимисти. Авантюристи са и не се спират пред никакви предизвикателства. Най-негативното им качество е, че понякога се хвърлят с главата напред в дадено начинание, без да премислят рисковете.

Слънце (21 март – 29 април)

Съвсем логично, родените под японския знак на Слънцето са лъчезарни хора. Общителни са и лесно се приобщават. Могат да се впишат във всяка компания без проблем. Негативното им качество е, че понякога общителността им лесно се превръща в досада за околните.

Бамбук (30 април – 04 юни)

Представителите на зодия бамбук са сред най-големите приключенци в японския зодиак. Колкото по-непозната е дадена територия или начинание, толкова по-мотивирани за бамбуците. Родените по този знак обичат животните и често имат по няколко домашни любимци.

Японски хороскоп – коя е вашата зодия?

Оризище (05 юни – 06 юли)

Хората, родени по знака на зодия оризище са пазители на семейното огнище. Най-близките им хора са винаги в семейството, докато приятелите остават на заден план. Хората от зодия оризище са родители за пример – отделят много внимание за възпитанието на децата си.

Лотос (07 юли – 01 август)

Родените под знака на лотоса са в хармония с природата. Увличат се по източни учения, обичат да остават сами със себе си и да релаксират. Рядко влизат в директен конфликт. Предпочитат да са по-умерени в действията си и в думите си, дори сърцето да им говори друго.

Мост (02 август – 27 септември)

Представителите на зодия Мост са идеалните преговарящи. Винаги успяват да балансират между две страни в конфликт. Успяват да балансират между служебните и семейни задължения. Рядко заемат позиция, което е едновременно най-доброто и най-лошото им качество.

Градина (28 септември – 10 октомври)

Родените под знака на зодия Градина са творчески личности. Те са може би най-артистичните представители на зодиака. Винаги ще ги познаете сред тълпата – дали по цветните дрехи, дали по шантавата прическа или просто по широката усмивка. Най-негативното им качество е, че са непостоянни.

Император (11 октомври – 18 ноември)

Зодия император в японския хороскоп се отличава с лидерски умения. Родените под този знак умеят да управляват. Успешно застават начело на колективи. Императорите са кариеристи и лесно се издигат в професионално отношение. Понякога обаче в стремежа си да успяват, може да проявят агресия.

Императрица (19 ноември – 26 декември)

Родените под знака на императрицата са много властни натури. Обичат да командват. Често са нетактични към околните в стремежа си да изпълнят желанията си. Сред най-позитивните им качества са честността и откритостта, независимо от обстятелствата.

06.06.2014г./ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Японски хороскоп – коя е вашата зодия?".

Още от "Загадъчно"

Коя зодия е Дядо Коледа?

Коя зодия е Дядо Коледа?

Задавали ли сте си този въпрос? Дали Дядо Коледа е една от 12-те ни познати зодии, или е представител на съвсем различен зодиакален знак. Вижте коя зодия е Дядо Коледа.

Нели Колева: За връзката на личната година с числото жизнен път

Нели Колева: За връзката на личната година с числото жизнен път

Какво представлява числото на личната година? Може ли то да ни предскаже бъдещето? Каква е връзката му с числото на жизнения път? Нели Колева за връзката на личната година с числото жизнен път.

Аурата – какво трябва да знаем?

Аурата – какво трябва да знаем?

Аурата най-кратко може да бъде обяснена като система от енергии извън тялото ни. Не трябва да я бъркате с чакрите – система от енергии вътре в тялото ни. Вижте какво трябва да знаете за аурата.