Годината на Луната

0 коментара0/5

За повечето хора Луната е просто спътник на нашата планета, но всъщност те притежава много по-големи правомощия и от астрологична гледна точка може дори да диктува настроенията и решенията ни. Март месец предстои да влезем в годината на Луната – какво вещае тя?

Добави описание

Луната – символ и влияние

Луната е спътник на Земята, който виждаме всяка вечер, тъй като няма собствена атмосфера и е сравнително близо на фона на други по-големи небесни тела. На нея природата е поверила водите, затова Луната отговаря за приливите и отливите, а някои вярват, че влияе и на настроенията на морето. В миналото се е свързвала с окултното и магичното, възприемала се е и като символ на плодородието. Днес астролозите смятат, че Луната отговаря за душата и чувствата у хората.

Обикаляйки около Земята, Луната попада в „дома“ на всяка зодия, като й „гостува“ в продължение на 2-3 дни. През това време тя дава израз на определени черти от характера на хората от съответния зодиакален знак и потиска други ключови характеристики. Често хората стават по-чувствителни, понякога дори раздразнителни.

В различните фази, в които се намира Луната, хората на Земята приемат различни сигнали от нея, които влияят не само на усещанията им, но и на здравословното им състояние. При намаляваща Луна придобиват смелост, зареждат се с оптимизъм и са по-решителни, а при нарастваща тялото се чувства заредено с енергия и човек усеща прилив на адреналин. Новолунието пък прочиства от негативизъм и токсини. Но най-силно влияние Луната придобива, когато е на фаза пълнолуние – тогава бъдете подготвени за всякакви промени.

Добави описание

2013г. - годината на Луната

Според астрологията на Вавилон и Египет всяка една календарна година е подвластна на влиянието на някоя планета от Слънчевата система. На 20-ти март тази година малко след 13ч. навлизаме в годината на Луната. Това означава, че през следващите 12 месеца тя ще контролира нашите настроения и решения. В миналото годините на Луната са се свързвали с драматични и непредвидими събития – светът е видял и хубаво, и лошо. Какви изненади ни е подготвила Луната тази година, може само да гадем.

Това, което астролози съветват, е да бъдем предпазливи. През 2013-та трябва да избягваме конфликтите и да търсим преди всичко компромиса, тъй като не се знае дали битката, която всеки човек води на няколко фронта (работа, семейство, приятели), ще завърши с победа. Промяна със сигурност ще има, но за всеки тя ще бъде видима в различни сфери. Годината на Луната предвещава най-вече новости в личен и духовен план.

Според Лунния календар, ако сте решили да сключвате брак, най-добре е това да се случи в ден, който е под знака на Близнаци, тъй като зодията се асоциира със стабилност и хармония в семейните отношения. Някои пък ще предприемат важно пътуване, за да открият себе си. Желателно е пътешествията да стартират в ден, подвластен на зодия Стрелец, тъй като тя е символ на авантюризма и приключенията.

В годината на Луната силата ще бъде в ръцете на множеството, така че астролозите съветват да работите повече в екип и да търсите подкрепа от съмишленици.

15.03.2013/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годината на Луната".

Още от "Загадъчно"

Добрите ангели съществуват

Добрите ангели съществуват

Това твърдят не само вярващи, екстрасенси, гадатели и личности с паранормални способности, но и много обикновени хора, спасили се по чудодеен начин от смъртта. Дори и някои от сериозните научни издания са приели за нещо нормално съществуването им.

Нели Колева: Петък 13-ти през 2013г. и още нещо

Нели Колева: Петък 13-ти през 2013г. и още нещо

От древни времена при хората съществува постоянно противоречие свързано с посланието, което носи числото 13 : дали е по- силно изразен позитивния или негативния му аспект?

Мария Асенова - посветила живота си да помага на хората

Мария Асенова - посветила живота си да помага на хората

Мария Асенова е сред известните ясновидки и единствената у нас, която е усъвършенствала дарбата си в Бразилия и Франция.