Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

0 коментара0/5

Преди да сте изяли всичко от чинията си, се вгледайте по-добре в храната, защото в нея може да се крие ключът, който ще покаже какво бъдеще ви очаква.

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти
 © istockphoto.com

 

Гадаене на бъдещето с кафе

Това е най-популярният хранителен продукт, чрез който може да видите бъдещето си. Трябват ви само силно турско кафе и солидна доза въображение, за да видите и разгадаете формите, които образува утайката от кафето.

Вижте още:  Как се гледа на кафе и какво означават фигурите в утайката >>>

 

Гадаене на бъдещето с яйце

Сложете сурово яйце в кутийка или друг съд, така че да не се счупи, и го носете със себе си цял ден. Така то ще се зареди с вашата енергия и ще се превърне в отражение на бъдещето ви. Вечерта вземете съд с топла вода, разбъркайте я по посока на часовниковата стрелка и чукнете яйцето вътре. Образувалите се форми ще ви кажат какво ви очаква и какви са отговорите на въпросите ви. Принципът е подобен на този при гледането на кафе.

Вижте още:  Поверия и суеверия с яйца >>>

 

Гадаене на бъдещето с ориз

Намислете си въпрос, на който може да бъде отговорено с ДА или НЕ. Вземете шепа ориз и го сложете в стъклен съд. Напишете въпроса си на лист, сгънете го и го сложете в ориза. Разбъркайте три пъти, повтаряйки въпроса. След това вземете щипка от оризовите зърна и ги хвърлете на масата. Четният брой зрънца означава ДА, а нечетният - НЕ.

Вижте още:  Суеверия от цял свят с храни и напитки >>>

 

Гадаене на бъдещето с боб

Това е древен метод за предсказване на бъдещето, при който се хвърлят шепа бобови зърна на пода и се гадае какво ви очаква по формите, които се образуват.

 

Гадаене на бъдещето с плодове

Има два начина за предсказване на бъдеещто с плодове. Единият е подобен на този с боба - зърна грозде или маслини се хвърлят на пода, образувайки форми, по които се вещае бъдещето. Другият метод е да се предсказва бъдещето по формата, размера, цвета, свежестта на плодовете, които се намират в дома ви и приели вашата енергия.

 

Гадаене на бъдещето с лук

Гадаене на бъдещето с лук

Под внимание се взема начина, по който расте лука, посоката, в която расте, формата, наситеността на аромата му, размера, цвета.

 

Гадаене на бъдещето със сирене

И по-точно швейцарско или синьо сирене. Бъдещето се гадае по формите и размера на дупките, струпването им на места, наличието на мухъл и образувалите се форми от него.

 

21.04.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Гадаене на бъдещето с хранителни продукти".

Още от "Загадъчно"

Атлантида

Атлантида

Дали е съществувала Атлантида? Дали сме в ерата на петото слънце? Как са изглеждали атлантите? Коя е последната новина около този мит?

Какъв си според рождената дата?

Какъв си според рождената дата?

Човек идва на тази земя, когато му е дошло времето. А това време никога не е случайно. Датата на раждане има силно влияние върху характера ни и някои от основните му черти. Вижте какво говори рождената дата за вас. Какъв си според рождената дата?

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

Биоритмите са показатели, които определят способността на всеки човек да работи и мисли, както и емоционалната му стабилност. Научете повече за биоритмите, както и как влияят на ежедневието ни.