Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

0 коментара0/5

Преди да сте изяли всичко от чинията си, се вгледайте по-добре в храната, защото в нея може да се крие ключът, който ще покаже какво бъдеще ви очаква.

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти
 © istockphoto.com

 

Гадаене на бъдещето с кафе

Това е най-популярният хранителен продукт, чрез който може да видите бъдещето си. Трябват ви само силно турско кафе и солидна доза въображение, за да видите и разгадаете формите, които образува утайката от кафето.

Вижте още:  Как се гледа на кафе и какво означават фигурите в утайката >>>

 

Гадаене на бъдещето с яйце

Сложете сурово яйце в кутийка или друг съд, така че да не се счупи, и го носете със себе си цял ден. Така то ще се зареди с вашата енергия и ще се превърне в отражение на бъдещето ви. Вечерта вземете съд с топла вода, разбъркайте я по посока на часовниковата стрелка и чукнете яйцето вътре. Образувалите се форми ще ви кажат какво ви очаква и какви са отговорите на въпросите ви. Принципът е подобен на този при гледането на кафе.

Вижте още:  Поверия и суеверия с яйца >>>

 

Гадаене на бъдещето с ориз

Намислете си въпрос, на който може да бъде отговорено с ДА или НЕ. Вземете шепа ориз и го сложете в стъклен съд. Напишете въпроса си на лист, сгънете го и го сложете в ориза. Разбъркайте три пъти, повтаряйки въпроса. След това вземете щипка от оризовите зърна и ги хвърлете на масата. Четният брой зрънца означава ДА, а нечетният - НЕ.

Вижте още:  Суеверия от цял свят с храни и напитки >>>

 

Гадаене на бъдещето с боб

Това е древен метод за предсказване на бъдещето, при който се хвърлят шепа бобови зърна на пода и се гадае какво ви очаква по формите, които се образуват.

 

Гадаене на бъдещето с плодове

Има два начина за предсказване на бъдеещто с плодове. Единият е подобен на този с боба - зърна грозде или маслини се хвърлят на пода, образувайки форми, по които се вещае бъдещето. Другият метод е да се предсказва бъдещето по формата, размера, цвета, свежестта на плодовете, които се намират в дома ви и приели вашата енергия.

 

Гадаене на бъдещето с лук

Гадаене на бъдещето с лук

Под внимание се взема начина, по който расте лука, посоката, в която расте, формата, наситеността на аромата му, размера, цвета.

 

Гадаене на бъдещето със сирене

И по-точно швейцарско или синьо сирене. Бъдещето се гадае по формите и размера на дупките, струпването им на места, наличието на мухъл и образувалите се форми от него.

 

21.04.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Гадаене на бъдещето с хранителни продукти".

Още от "Загадъчно"

Защо Лъвовете са добри приятели?

Защо Лъвовете са добри приятели?

Какво прави Лъвовете добри хора и какво трябва да знаете за Лъвовете като приятели. Вижте 7 любопитни неща, които астрологията разкрива за представителите на зодия Лъв по отношение на приятелството

Еротичен хороскоп

Еротичен хороскоп

Какви сте в секса според вашия зодиакален знак? Коя е подходящата за вас половинка? Дали си подхождате? Какво можете да очаквате от партньора си?

Ритуал за  предпазване от негативни влияния

Ритуал за предпазване от негативни влияния

Редовният душ не само че ще ви тонизира, но и ще ви предпази от негативните влияния.