Есенен хороскоп 2015

0 коментара0/5

На 23-ти септември официално ще настъпи астрономическата есен. Есента е сезон за промяна. Вижте какво очаква различните зодии тази есен. Есенен хороскоп 2015

Есенен хороскоп 2015
 © Сн.: iStock.com
 • Есенен хороскоп 2015: Овен

Овенът ще жъне успехи през есента. Всяко начинание, което досега не се е получавало, ще завърши с успех. През есента Овенът ще има добра възможност за нова работа или за повишение в службата. За съжаление личният живот остава на заден план и в тази сфера са възможни проблеми. Намирайте време за почивка!

 • Есенен хороскоп 2015: Телец

Есента няма да е толкова успешна за Телеца. Оказвате се на кръстопът в много ситуации. В някои ситуации ще жънете успехи, но в други се очаква да претърпите огромни провали. В тези моменти не се колебайте да потърсите подкрепата на семейство и приятели. Ще се чувствате нервни, но не си го изкарвайте на хората около себе си.

Вижте също:

Сезоните и характерът >>>

 • Есенен хороскоп 2015: Близнаци

Есенен хороскоп 2015Есента не се свързва с успехи в професионален план и за Близнаците. През този период ще сте отпаднали и уморени. Липсата на успех в много сфери ще ви демотивира за кратко, но не забравяйте, че не трябва да се отпускате. Въпреки проблемите на работа, личният ви живот ще бъде пълен с щастливи събития и много изненади.

 • Есенен хороскоп 2015: Рак

Есен 2015 ще донесе на Рака много нови изживявания. Ще ви се случат неща, за които отдавна мечтаете. Есента за вас е свързана с пътувания. Ще намерите нови и верни приятели, ще се сближите със семейството си. Това е един от най-добрите периоди за вас през 2015-та.

 • Есенен хороскоп 2015: Лъв

Есента ще е успешна и за Лъва. През този сезон ще сте във вихъра си. Работоспособността ви е на максимум. Чувствате се енергични и мотивирани да вършите много неща едновременно. И ако по принцип не сте човек на „мултитаскинга“, то сега всичко ви се получава от раз. Във финансово отношение сте стабилни.

 • Есенен хороскоп 2015: Дева

Есен 2015 е пълна с възходи и падения за Девите. Затова бъдете внимателни. Не бързайте да се радвате, но и недейте лесно да се отчайвате. За да ви се случат планираните събития, ще трябва просто да поработите допълнително. За сметка на това в личен план ви очакват много приятни моменти. Очаквайте изненади от любимите хора и много жестове на нежност.

 • Есенен хороскоп 2015: Везни

Есента е сезонът на купоните за вас. Оставяте работата на заден план за сметка на приятното свободно време. Отпуснете се и се насладете на този период максимално, защото след това ще сте затрупани със служебни ангажименти. По-спокойни сте от обикновено, малките проблеми не могат да ви ядосат.

Есенен хороскоп 2015

 • Есенен хороскоп 2015: Скорпион

Есента по принцип е сезонът на Скорпиона, но не и тази година. Очаквайте проблеми, с които трудно ще се справите. Възможно е да претърпите финансови загуби. Потърсете подкрепата на най-близките си, защото ще имате нужда от приятелско рамо. Липсата на мотивация и нервността ви правят по-уязвими и в здравословно отношение.

 • Есенен хороскоп 2015: Стрелец

Есента е период, пълен с позитивизъм за Стрелеца. Очакват ви спокойни месеци. Затова се отдайте на заслужена почивка. Отделете време на любимите хора, любимото занимание. Намерете време да пътувате и да релаксирате. Върви ви на работното място, няма да имате сериозни проблеми нито в личен, нито в здравословен план.

 • Есенен хороскоп 2015: Козирог

За Козирога есента ще е неприятен период, свързан с много нерви и провали. Не бъдете твърде емоционални или поне не ангажирайте близките си със своите проблеми, защото ще ги натоварите. За сметка на това няма да имате проблеми в здравословен план, което е едно от малкото хубави неща за вас в този период.

 • Есенен хороскоп 2015: Водолей

Много проблематични ситуации очакват и Водолея през есента. Въпреки това Водолеите ще се справят с повечето проблеми, изпречили се на пътя им. Стабилни сте във финансово отношение, но очаквайте малки проблеми със здравето. В личен план предстои да научите вълнуващи новини и да направите сериозни промени през следващата година.

Есенен хороскоп 2015: Риби

Рибите ще бъдат много енергични през есента. Периодът за вас е изпълнен с работа и ангажименти. За съжаление няма да ви остава много време за семейството и приятелите. Трудно балансирате различните сфери от живота си. Периодът не е подходящ за големи промени в личен план или за взимане на сериозни решения.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Есенен хороскоп 2015".

Още от "Загадъчно"

Гадаене – поглед в бъдещето

Гадаене – поглед в бъдещето

Началото на новата година прави хората по-любопитни и те търсят отговори на различни въпроси, свързани с тяхната съдба. А различните методи за гадаене им помагат да отправят поглед в бъдещето.

Летен любовен хороскоп - вашите най-силни моменти

Летен любовен хороскоп - вашите най-силни моменти

Дали сме избрали партньора (партньорката) си, с когото (която) ще споделяме живота си или все още го (я) търсим. Любопитно е да знаем какви са шансовете разбирателството, хармонията и любовта да са трайни.

Освещаване на дома – какво, кога, как и защо?

Освещаване на дома – какво, кога, как и защо?

Когато човек се нанесе в нов дом, бил той купен или под наем, трябва да се освети. Вижте какво трябва да знаете за освещаването на дома.