Есенен хороскоп 2015

0 коментара0/5

На 23-ти септември официално ще настъпи астрономическата есен. Есента е сезон за промяна. Вижте какво очаква различните зодии тази есен. Есенен хороскоп 2015

Есенен хороскоп 2015
 © Сн.: iStock.com
 • Есенен хороскоп 2015: Овен

Овенът ще жъне успехи през есента. Всяко начинание, което досега не се е получавало, ще завърши с успех. През есента Овенът ще има добра възможност за нова работа или за повишение в службата. За съжаление личният живот остава на заден план и в тази сфера са възможни проблеми. Намирайте време за почивка!

 • Есенен хороскоп 2015: Телец

Есента няма да е толкова успешна за Телеца. Оказвате се на кръстопът в много ситуации. В някои ситуации ще жънете успехи, но в други се очаква да претърпите огромни провали. В тези моменти не се колебайте да потърсите подкрепата на семейство и приятели. Ще се чувствате нервни, но не си го изкарвайте на хората около себе си.

Вижте също:

Сезоните и характерът >>>

 • Есенен хороскоп 2015: Близнаци

Есенен хороскоп 2015Есента не се свързва с успехи в професионален план и за Близнаците. През този период ще сте отпаднали и уморени. Липсата на успех в много сфери ще ви демотивира за кратко, но не забравяйте, че не трябва да се отпускате. Въпреки проблемите на работа, личният ви живот ще бъде пълен с щастливи събития и много изненади.

 • Есенен хороскоп 2015: Рак

Есен 2015 ще донесе на Рака много нови изживявания. Ще ви се случат неща, за които отдавна мечтаете. Есента за вас е свързана с пътувания. Ще намерите нови и верни приятели, ще се сближите със семейството си. Това е един от най-добрите периоди за вас през 2015-та.

 • Есенен хороскоп 2015: Лъв

Есента ще е успешна и за Лъва. През този сезон ще сте във вихъра си. Работоспособността ви е на максимум. Чувствате се енергични и мотивирани да вършите много неща едновременно. И ако по принцип не сте човек на „мултитаскинга“, то сега всичко ви се получава от раз. Във финансово отношение сте стабилни.

 • Есенен хороскоп 2015: Дева

Есен 2015 е пълна с възходи и падения за Девите. Затова бъдете внимателни. Не бързайте да се радвате, но и недейте лесно да се отчайвате. За да ви се случат планираните събития, ще трябва просто да поработите допълнително. За сметка на това в личен план ви очакват много приятни моменти. Очаквайте изненади от любимите хора и много жестове на нежност.

 • Есенен хороскоп 2015: Везни

Есента е сезонът на купоните за вас. Оставяте работата на заден план за сметка на приятното свободно време. Отпуснете се и се насладете на този период максимално, защото след това ще сте затрупани със служебни ангажименти. По-спокойни сте от обикновено, малките проблеми не могат да ви ядосат.

Есенен хороскоп 2015

 • Есенен хороскоп 2015: Скорпион

Есента по принцип е сезонът на Скорпиона, но не и тази година. Очаквайте проблеми, с които трудно ще се справите. Възможно е да претърпите финансови загуби. Потърсете подкрепата на най-близките си, защото ще имате нужда от приятелско рамо. Липсата на мотивация и нервността ви правят по-уязвими и в здравословно отношение.

 • Есенен хороскоп 2015: Стрелец

Есента е период, пълен с позитивизъм за Стрелеца. Очакват ви спокойни месеци. Затова се отдайте на заслужена почивка. Отделете време на любимите хора, любимото занимание. Намерете време да пътувате и да релаксирате. Върви ви на работното място, няма да имате сериозни проблеми нито в личен, нито в здравословен план.

 • Есенен хороскоп 2015: Козирог

За Козирога есента ще е неприятен период, свързан с много нерви и провали. Не бъдете твърде емоционални или поне не ангажирайте близките си със своите проблеми, защото ще ги натоварите. За сметка на това няма да имате проблеми в здравословен план, което е едно от малкото хубави неща за вас в този период.

 • Есенен хороскоп 2015: Водолей

Много проблематични ситуации очакват и Водолея през есента. Въпреки това Водолеите ще се справят с повечето проблеми, изпречили се на пътя им. Стабилни сте във финансово отношение, но очаквайте малки проблеми със здравето. В личен план предстои да научите вълнуващи новини и да направите сериозни промени през следващата година.

Есенен хороскоп 2015: Риби

Рибите ще бъдат много енергични през есента. Периодът за вас е изпълнен с работа и ангажименти. За съжаление няма да ви остава много време за семейството и приятелите. Трудно балансирате различните сфери от живота си. Периодът не е подходящ за големи промени в личен план или за взимане на сериозни решения.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Есенен хороскоп 2015".

Още от "Загадъчно"

Летен хороскоп 2016

Летен хороскоп 2016

Лятото е сезон на страсти, на почивки и забавление. Вижте какво очаква отделните зодии през лято 2016

Как се прави Хороскоп?

Нели Колева: Как се прави Хороскоп?

Как се прави Хороскоп? Занимателно, увлекателно и приятно! Всички, които се интересувате от числата и цифрите. Искате да разберете тайните на нумерологията

Тест: През коя врата бихте преминали?

Тест: През коя врата бихте преминали?

Вижте един забавен тест, при който трябва да изберете една врата, през която да преминете. Създателите теста смятат, че изборът ви ще разкрие малко повече за вас като хора.