Домашен любимец според зодията - част 2

0 коментара0/5

Имате ли домашен любимец у дома? А дали това е най-подходящият домашен любимец според подредбата на звездите. Вижте най-подходящите домашни любимци за зодиите от втората половина на зодиака.

Домашен любимец според зодията - част 2
Домашен любимец според зодията - част 2

Изненадайте най-близките си, като им подарите домашен любимец за празника. Вижте кои да най-подходящите домашни любимци според зодията за втората половина от зодиака.

Вижте също: Домашен любимец според зодията - част 1

Везни

Везните са зодията на баланса. Те не обичат домашни любимци, които биха разваляли реда у дома. В същото време няма да им хареса, ако им подарите твърде спокойните рибки. Домашният любимец на везните трябва да е златната среда – да могат да си играят с него и да го милват, но и когато решат, да могат да ограничат действията му. Затова най-подходящи за везните са хамстерите или морските свинчета.

Вижте също:  Зодиите в любовта

Скорпион

Скорпионите са сред най-емоционалните представители на зодиака. Те ще се зарадват на всяко животинче, което им подарите. Освен това скорпионите са смели. Няма да се изплашат, ако решите изненадващо да им подарите гущер или паяк. Най-подходящият домашен любимец за скорпионите обаче са големите породи кучета. Скорпионът ще се зарадва на хъски, аляски маламут, немска овчарка или дог. Все пак, преди да направите толкова „голям“ подарък, консултирайте се с бъдещия собственик.

Добави описание

Стрелец

Стрелците обичат да се забавляват. Те са енергични и имат нужда от енергичен домашен любимец. Най-подходяши за това са кучетата. изберете куче от порода със средна големина - например болонка. Ако можете да си го позволите, подарете и малко по-скъпия, но много по-игрив джак-ръсел териер. Джак-ръселът е една от най-енергичните породи кучета. Внимавайте обаче, защото тези кучета на са добър избор за семейства с малки деца.

Вижте също:  Целувка според зодията

Козирог

Козирозите са сдържани и обичат да следват определен ред и порядък. Затова прекалено големи породи кучета не им се нравят. Вземете на козирога домашен любимец, който няма да нарушава строго установения ред у дома. Подходящ домашен любимец за козирозите са декоративните (червенобузи) костенурки. Може да им вземете и аквариум със златна рибка. 

Добави описание

Водолей

Водолеите са дръзки и непредсказуеми. Затова при тях можете да рискувате с всякакъв домашен любимец. Те ще се забавляват каквото и да им подарите. Подарете им котка или плъх без козина, екзотична чинчила, дори змия. Водолеят ще приеме подаръка ви с усмивка и като поредното предизвикателство.

Вижте също:  Билките на зодиите

Риби

Рибите са любвеовилни и обичливи. Спокойната им натура обаче не се разбира с екзотичните животни. Ако подарявате домашен любимец на рибите, придържайте се към стандартните коте и куче. Ако представителят на зодия риби, на когото купувате домашен любимец, няма място за пухкави животни у дома, купете му рибки. Златна рибка в красив аквариум ще изненада рибите, защото ще е едновременно домашен любимец и красив аксесоар за дома.

27.12.2013/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Домашен любимец според зодията - част 2".

Още от "Загадъчно"

Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014

Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014

Датата 14 февруари съдържа всички цифри от настоящата 2014 година, но това не трябва да притеснява влюбените двойки или тези, които са в етап на опознаване с любимия.

Свръхестествени способности

Свръхестествени способности

Определението "свръхестествени способности" е доста неточно. Тези способности всъщност са потенциални, т.е. всеки човек е възможно да ги притежава.

Розата

Розата

Кралицата на цветята също има история за своя тежък път на славата.