Домашен любимец според зодията - част 1

0 коментара0/5

Домашният любимец е смел избор за подарък. Често изборът не е само между куче и коте. Как обаче да изберем перфектният домашен любимец? Някои вярват, че има връзка межу зодията ни и животните, които харесваме. Вижте кои домашни любимци за коя зодия са подходящи.

Домашен любимец според зодията - част 1
Домашен любимец според зодията - част 1

Мнозина вярват, че зодиите определят характера на човека. Според други разположението на звездите влияе на ежедневието. Зодиите могат дори да определят вкусовете на човек. Затова, в последните дни от предпразничното пазаруване, ви предлагаме една по-нестандартна идея за подарък - домашен любимец. Вижте кои са най-подходящите домашни любимци за различните зодии.

Овен

Представителите на зодия овен обичат винаги да са в действие. Наслаждават се на разходки в парка, карат колело, спортуват. Затова е най-подходящият домашен любимец за тях е куче. Овните ще харесат по-едро куче, като лабрадор или ретрийвър, което да извеждат на дълги разходки сред природата. Разновидностите на хрътката също ще допаднат на представителите на зодията. Ако човекът не си пада по кучете, заложете на странностите на овена.

Подарете му нестандартен домашен любимец – влечуго или пор например.

Телец

Телците предпочитат малки пухкави домашни любимци, които да прегръщат всеки ден след работа. Тази зодия не обича нестандартните подаръци, затова трябва да сте много внимателни с домашния любимец, който избирате за тях. Вземете им коте с гальовен характер или дребна порода куче. В случай, че телецът, за когото пазарувате, няма време за такива животни, купете му хамстер или морско свинче. Грижите около тях отнемат много по-малко време.

Добави описание

Близнаци

Близнаците са една от най-лесните зодии, за които да избирате домашен любимец. Те са активни, усмихнати и с чувство за хумор. Няма най-подходящ или неподходящ домашен любимец за близнаците. Те ще обичат всяко животинче, което им подарите. Куче, коте, морско свинче, рибки или домашен пор. Близнаците ще намерят място в сърцето си за всеки домашен любимец.

Вижте още за връзката между коледните подаръци и астрологията:

Коледен подарък според зодията - част 1

Коледен подарък според зодията - част 2

Рак

Раците са пазители на дома. За тях децата и роднините са на първо място. Няма домашен любимец, който да промени това. Затова най-подходящият домашен любимец за тях трябва да пази дома и да обича да играе с децата. Най-подходящи в това отношение са кучета като лабрадор и голдън ретрийвър. Друг подходящ избор за домашен любимец са декоратвините рибки. Раците няма да ги възприемат толкова като попълнение в семейството, колкото като красива жива украса за любимия си дом.

Добави описание

Лъв

Лъвът е царят на животните, но преди всичко е котка. Затова не се учудвайте, че ще успеете да впечатлите лъвовете с породиста котка. Представителите на зодия лъв не обичат изтърканите и клиширани домашни любимци като кучета. С рибките ще им е твърде скучно. В същото време лъвовете не са достатъчно авантюристични, за да им подарите змия или игуана. Ще уцелите в десетката обаче, ако им вземете говорещ папагал или друга екзотична птица.

Вижте също:  Избор на бельо според зодията

Дева

Девите са грижовни и търпеливи. На тях можете да подарите домашен любимец, който изисква грижи и отдаденост. Представителите на тази зодия ще имат нервите да възпитат домашния си любимец. Девите са най-добрите стопани на по-непокорни породи кучета и котки – чихуахуа, померан, сиамка.

Очаквайте следващата седмица Домашен любимец според зодията - част 2

20.12.2013/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Домашен любимец според зодията - част 1".

Още от "Загадъчно"

Подходящи храни според зодията - част 1

Подходящи храни според зодията - част 1

Вярвате ли, че зодията ви определя най-подходящите храни за вас? Когато говорим за хранене според зодията значение имат връзката между зодията, основния й елемент (Земя, Огън, Въздух и Вода) и управляващата планета. Вижте кои са най-подходящите храни за първите шест знака от зодиака.

Зодии и цветя

Зодии и цветя

В миналото са вярвали, че съществува силна връзка между цветята и съзвездията, които контролират живота на хората. На всяка зодия отговаряло цвете, което олицетворявало характерните особености на знака от зодиака. Ето кои са те: