Децата на дъгата – едно от тях ли сте?

0 коментара0/5

Децата на дъгата са ново поколение хора с уникални качества. Дали сте едно от децата на дъгата, вижте сами.

Децата на дъгата – едно от тях ли сте?
 © istockphoto.com

Децата на дъгата, кристалните деца и децата индиго попадат под общия знаменател на звездните деца – хора, родени с уникални качества и важна мисия в живота.

Вижте също:
Кристалните деца – как да ги познаем? >>> 
Децата Индиго >>>

Децата на дъгата са най-новото поколение звездни деца, родени след 2000 година.

Те са въплъщение на божественото, а мисията им в живота е да служат и помагат на останалите. Те са още малки, но съвсем скоро влиянието им ще започне да се усеща. Смята се, че именно те ще допринесат до духовното извисяване на хората, нещо, което напоследък липсва.

А мнозина вярват, че тази еволюция на човешкото съзнание и придобиването на нов морал ще бъде последвана от изчезването на вече ненужни институции като полиция и съд. Просто светът ще бъде по-хармоничен , хуманен и изпълнен с любов и разбирателство.

За разлика от кристалните и децата индиго, децата на дъгата са родени, за да обичат и да заразяват околните с любовта си. Те са чувствителни, но умеят бързо да се лекуват от заразни негативни емоции на околните, като в същото време им предават своя позитивизъм.

Родителите, които са благословени да имат деца на дъгата, се радват на силна връзка помежду си и хармонични отношения.

Друга отличителна черта на децата на дъгата е, че те са безстрашни, защото се оповават на вярата, че Господ ги защитава.

Децата на дъгата владеят и телепатията и имат способността да четат чувствата на хората.

Добави описание

Децата на дъгата са и самородни лечители, като дори само присъствието им е достатъчно, за да излекува главоболие, замаяност, нервност и други леки неразположения.

От друга страна пък, на децата на дъгата често им бива поставяна диагноза аутизъм, тъй като имат склонността да потъват в свой собствен свят, неразбираем за останалите. Децата на дъгата трудно приемат и разбират емоциите на околните, особено ако те са негативни и деструктивни. За тях нормалната реакция е да бъдат добри и разбиращи, а любовта им е безусловна.

Вижте още:Аутизъм – стремеж към самота >>>

Децата на дъгата се наричат така не само, защото аурата им е многоцветна, но и защото са привлечени от цветя, цветни дрехи и въобще всичко цветно в света около тях.

Вижте още:Аурата - какво трябва да знаем >>>

27.12.2016/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Децата на дъгата – едно от тях ли сте?".

Още от "Загадъчно"

Добрите и лошите месечни дни

Добрите и лошите месечни дни

Едно на друго почти всички месеци се състоят от средно 30 дни, които според наблюденията на астрономите се разделят на лоши и добри по следния начин:

Мохамед и неговите видения

Мохамед и неговите видения

Пророк, политик, изкусен оратор, реформатор, завоевател или просто талантлив лъжец е Мохамед?

Храната разкрива характера ви

Храната разкрива характера ви

Кулинарните пристрастия подсказват вашия нрав.