Децата на дъгата – едно от тях ли сте?

0 коментара0/5

Децата на дъгата са ново поколение хора с уникални качества. Дали сте едно от децата на дъгата, вижте сами.

Децата на дъгата – едно от тях ли сте?
 © istockphoto.com

Децата на дъгата, кристалните деца и децата индиго попадат под общия знаменател на звездните деца – хора, родени с уникални качества и важна мисия в живота.

Вижте също:
Кристалните деца – как да ги познаем? >>> 
Децата Индиго >>>

Децата на дъгата са най-новото поколение звездни деца, родени след 2000 година.

Те са въплъщение на божественото, а мисията им в живота е да служат и помагат на останалите. Те са още малки, но съвсем скоро влиянието им ще започне да се усеща. Смята се, че именно те ще допринесат до духовното извисяване на хората, нещо, което напоследък липсва.

А мнозина вярват, че тази еволюция на човешкото съзнание и придобиването на нов морал ще бъде последвана от изчезването на вече ненужни институции като полиция и съд. Просто светът ще бъде по-хармоничен , хуманен и изпълнен с любов и разбирателство.

За разлика от кристалните и децата индиго, децата на дъгата са родени, за да обичат и да заразяват околните с любовта си. Те са чувствителни, но умеят бързо да се лекуват от заразни негативни емоции на околните, като в същото време им предават своя позитивизъм.

Родителите, които са благословени да имат деца на дъгата, се радват на силна връзка помежду си и хармонични отношения.

Друга отличителна черта на децата на дъгата е, че те са безстрашни, защото се оповават на вярата, че Господ ги защитава.

Децата на дъгата владеят и телепатията и имат способността да четат чувствата на хората.

Добави описание

Децата на дъгата са и самородни лечители, като дори само присъствието им е достатъчно, за да излекува главоболие, замаяност, нервност и други леки неразположения.

От друга страна пък, на децата на дъгата често им бива поставяна диагноза аутизъм, тъй като имат склонността да потъват в свой собствен свят, неразбираем за останалите. Децата на дъгата трудно приемат и разбират емоциите на околните, особено ако те са негативни и деструктивни. За тях нормалната реакция е да бъдат добри и разбиращи, а любовта им е безусловна.

Вижте още:Аутизъм – стремеж към самота >>>

Децата на дъгата се наричат така не само, защото аурата им е многоцветна, но и защото са привлечени от цветя, цветни дрехи и въобще всичко цветно в света около тях.

Вижте още:Аурата - какво трябва да знаем >>>

27.12.2016/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Децата на дъгата – едно от тях ли сте?".

Още от "Загадъчно"

Най-популярните суеверия

Най-популярните суеверия

Понякога дори хора, които твърдо отричат да вярват в суеверия и поличби, неволно спазват някои от тях. Защото има суеверия, които са се превърнали в навик и в част от нашия живот. Вижте кои са най-популярните суеверия и какво е тяхното значение.

Подходящи храни според зодията - част 2

Подходящи храни според зодията - част 2

Бихте ли избирали храните в дневното си меню според зодията? Вижте кои са подходящите храни и подправки за зодиите от втората половина на зодиака.

Великаните – първите хора

Великаните – първите хора

Големи, различни, силни. Великаните са най-митологизираният образ в съзнанието ни, но дали са съществували?