Цветоскоп - избери си цвят и виж хороскопа си за деня

0 коментара0/5

Не става въпрос за това кой е любимият ви цвят, а кой цвят привлича вниманието ви днес, утре или в други ден. Вижте какъв е хороскопът за деня ви според избора ви на цвят.

Цветоскоп - избери си цвят и виж хороскопа си за деня
 © istockphoto.com

Добро утро! Как спахте? А в какво настроение се събудихте? То е от решаващо значение за избора ви на цвят, който пък от своя страна ще ви "разкаже" какъв ще сте днес, какъв ще е денят ви и въобще какво да очаквате.

Кой цвят ви привлича най-много?

Добави описание

1 (Слънце) - Въображението ви ще работи безотказано, а положителната ви енергия и спонтанна природа ще са като магнит за хората. Днес чувството ви за хумор ще е в топ форма. Ще избягвате отговорности , проявявайки лека страхливост.

2 (Къри) - Радвате се на живота и доброто си здраве. Но внимавайте със заобикалящите ви хора, които могат да ви завидят за личния и финансовия ви успех.

3 (Маслина) - Жаждата за големи приключения ще ви съпътства днес. Силната ви енергия ще ви дава увереност във всичко днес. А хората около вас ще се чувстват така сякаш сте си близки приятели, макар и само минути, след като са се запознали с вас. Днес е денят, в който ще се отдадете и узнаете какво е същинското значение на живота. 

4 (Детелина) - Хората ще намират успокояващо присъствието ви. Вие сте най-щастливи, когато помагате на околните, и често се усещате, че играете ролята на миротворец. Но доброто ви сърце може да ви изиграе лоша шега и да останете измамени.

5 (Мъх) - Толкова сте добри във вземането на решения. Вие сте целенасочени и силно убедени във вижданията си. Често хората не могат да ви разберат и им е трудно да ви опознаят. Но винаги може да разчитате сами на себе си за щури приключения и какво ли още не. 

6 (Мрамор) - Наистина слушате внимателно околните, но това, което получавате е само информация, но без емоционалната страна на нещата. Логическото ви мислене ще е блестящо днес. Нужно ви е убежище - място само за вас. 

7 (Басейн) - Вие сте този, когото всички питат за съвет, защото сте обективни. Нуждаете се от пространство, особено в любовните взаимоотношения.

8 (Паун) - Търпеливи и сериозни, вие обичате да откривателствате, но се страхувате на какво ще се натъкнете. Липсва ви гъвкавост в отношенията с хората, но сте състрадателни и верни.

9 (Нощ) - Вие сте традиционалисти, здраво стъпили сте на земята, но в същото време сте склонни да измените на сърцето си. Държите се твърдо и мистериозно. Популярността не ви вълнува, което ви прави още по-привлекателни за околните. 

10 (Камбанка) - Имате класически стил, романтични сте, лесни сте за обичане и хората ви намират за привлекателни. Мнозина може би ви мислят за тихи и затворени, но вие винаги сте нащрек, що се отнася до случващото се около вас, така че да придобиете перфектното решения/мнение в конкретната ситуация.

11 (Езеро) - Вие сте привлекателни, приказливи и имате красиви и изразителни очи. Една от прекрасните ви черти е искрената ви любов към хората около вас. Чувствителни и емоционални сте и помагате и на околните да постигнат тези неща. 

12 (Цвекло) - Вие сте вдъхновение за околните. Хората обичат да са около вас, защото се чувстват значими. Проявявате висша форма на съпричастност.

13 (Слива) - Визията ви е забележителна - винаги знаете какво ви отива. Притежавате неподправено очарование, успявате да намерите баланса в живота, въпреки че лошото ви настроение често ви кара да виждате само негативната страна на нещата.

14 (Фуксия) - Притежавате страст, кураж и една по детски игрива страна от характера ви, която балансира сериозната ви природа. Уверени сте и не се страхувате да направите първата крачка. И помнете, че често по-важно е пътуването, а не резултатът от усилията ви.

15 (Пролет) - Способни сте деликатно да казвате това, което околните очакват да чуят. Имате забележителна усмивка, но я показвайте по-често на света. Твърде сериозни сте и е важно да сте по-толерантни към провала - свой или чужд. 

16 (Пъпеш) - Вие сте отдадени парти любители, които обаче крият чувствителната си и сантиментална страна. Подхождате песимистично към мечтите си, въпреки че сте невероятно можещи и иновативни. Чувствате се безстрашни, когато сте в рокля, и обичате да се обличате с невъобразими комбинации от дрехи.

17 (Папая) - Имате удивителната способност да докарвате нещата до край. Умели сте също в поправянето на всевъзможни неща. Защитавате безпомощните и бездомните. 

18 (Патладжан) - Вие сте приятел, на който може да се разчита. Имате лидерски качества, решавате проблемите по много креативни начини. Обичате да се обграждате от съмишленици, що се отнася до идеите ви, които смятате за добри. Обръщайте внимание на прозренията и на околните, които могат да ви спасят от потъване. 

Добави описание

19 (Ягода) - Късметлия сте с толкова много възможности, които ви се предоставят на тепсия. Вие сте като магьосник, който привлича хората около себе си. Отворени сте към света и хората и сте много ентусиазирани.

20 ( Портокал) - Страстта и енергията ви са като магнит за хората. Обичате живота, а любопитството ви към всичко и всички е нестихващо. Понякога се чувствате неспокойни, дори тогава, когато сте здраво стъпили на земята.

21 (Малина) - Знаете кои сте и какво искате. Известността, силата и парите са в ръцете ви. Мили и щедри сте към приятелите си. Перфекционисти сте, отстоявате до край мнението си. Обичате да се забавлявате.

22 (Шоколад) - Вие сте здраво стъпили на земята, доволни сте от това, което сте, и това, което ви се случва. Знаете как да се радвате на живота, не взимате нещата твърде присърце, умеете да се пазите от провала и да продължавате в търсене на това, което искате да постигнете.

23 (Каки) - Активисти, които могат да променят света. Хората ви се възхищават, обичат и ви ценят като приятели. Трябва да се научите да оценявате себе си и това, което сте постигнали.

24 (Чакъл) - Напрежението ви стимулира и обичате да си поставяте цели просто за спорта. Вие сте любознателни, емоционални, обичате партитата. Обграждате се с много различни едни спрямо други хора. 

25 (Цимент) - Запленени сте от идеята да превърнете света в по-добро място. Имате силна вяра в убежденията си. Действате енергизиращо и успокояващо на приятелите си.

26 (Хартия) - Вие сте много свестни и самосъзнанието ви е това, което ви помага при взимането на правилните решения в живота ви, касаещи работата, любовта и т.н. Здраво стъпили сте на земята, което се харесва от околните, но понякога ви пречи, когато е необходимо да проявите гъвкавост и адаптивност. 

27 (Черно) - Много сте емоционални и лоялни, що се отнася до приятелите ви. Сериозни и дисциплинирани сте. Гледайки с ясен поглед към миналото сте напълно наясно какви са причините и защо нещата се случват по начина, по който се случват. 

02.05.2017/Ели Йорданова

Още от "Загадъчно"

Зарче покажи, как връзката ни ще продължи!

Зарче покажи, как връзката ни ще продължи!

Имате проблем с любимия? Или всичко върви прекрасно, но все пак искате да узнаете малко повече за съвместното бъдеще.  Тогава потърсете помощ от зарчето.

Целувка под имела

Целувка под имела

Още от най-древни времена, имелът е едно от най мистериозните, чудотвотни и свещени растения, вплетени в Европейския фолклор.

Моден хороскоп

Моден хороскоп

Добрите продавачи, винаги знаят какво да ви предложат. Казват, че това се дължи на прозорливия им поглед или може би преценяват според зодията?