Черна луна тази нощ – какво означава?

0 коментара0/5

В нощтана 30-ти септември срещу 1 октомври ще станем свидетели на рядко явление, наречено Черна луна. Какво се крие зад тези страшни думи и как може Черната луна може да ни влияе.

Черна луна тази нощ – какво означава?
 © www.wallpapersxl.com

От астрономическа гледна точка Черна луна е, когато в рамките на един месец има две новолуния. Второто новолуние се нарича Черна луна

Важно: Не бъркайте явлението с т.нат. Синя луна. Синя луна е, когато в рамките на един календарен месец има 2 пълнолуния.

 

Последната Черна луна беше през март 2014, а следващата такава ще наблюдаваме чак през 2019г.

 

Черната луна ще се наблюдава в съботната сутрин на 1 октомври около 4:11 ч. българско време.

Суеверия за Луната >>>ВИЖТЕ СЪЩО:

Суеверия за Луната >>>

 

 

 

Влияе ли ни Черната луна и как?

За онези от вас, които се интересуват от Черната луна не само от астрономическа, но и астрологична гледна точка, ето какво трябва да знаете. Луната оказва голямо влияние върху живота на хората. Същото важи и за по-специфични явления, каквото е появата на Черната луна.

Очаквайте хората да проявят тъмната си страна. Маските падат, преструвките спират и човек показва истинското си лице. Освен това по време на Черната луна негативните качества на дори много мили и добри хора се подсилват. Хората са напрегнати и изнервени, трудно сдържат нервите си.

 

Влияе ли луната на здравето?>>>

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Влияе ли луната на здравето?>>>

 

 

Астролозите предупреждават да се пазите от действията на завистливи и злобни хора. Избягвайте да общувате с такива, особено в дните преди и след Черната луна, защото лошата им енергия ще ви повлияе негативно.

Интересен ефект от Черната луна е, че хората проявяват повече креативност в различни задачи. Очаквайте работата да ви спори, дори да се занимавате с нещо по принцип необичайно за вас. Ще намирате нови подходи за справяне с различни ситуации

ВИЖТЕ СЪЩО:

Как Луната влияе на красотата >>>

Как Луната влияе на красотата >>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Черна луна тази нощ – какво означава?".

Още от "Загадъчно"

Пречистващ ритуал със солена вода

Пречистващ ритуал със солена вода

Вярвате ли в свръхестественото? А намирате ли начини да се предпазите или пречистите от негативните енергии, които витаят наоколо? Вижте един лесен за правене пречистващ ритуал със солена вода.

Каква зодия сте според циганския хороскоп?

Каква зодия сте според циганския хороскоп?

Както маите, келтите и всякакви други народи имат свои хороскопи, така и циганте имат. Ето каква зодия сте според циганския хороскоп.

Смехът ни издава

Смехът ни издава

Смехът притежава чудодейно действие – израз на радост и веселие, той има силата да лекува, като намалява важността на проблемите. Смехът също може да бъде и много издаен за характера на събеседниците ни.