Аурата – какво трябва да знаем?

3 коментара0/5

Аурата най-кратко може да бъде обяснена като система от енергии извън тялото ни. Не трябва да я бъркате с чакрите – система от енергии вътре в тялото ни. Вижте какво трябва да знаете за аурата.

Аурата – какво трябва да знаем?
Аурата – какво трябва да знаем?

За аурата накратко

Аурата има различни пластове в различни цветове. Смята се, че цветът на аурата отразява настроението на човека. Смята се, че човек не може да прикрива истинските си чувства и емоци в аурата, защото те винаги се отразяват там под определен цвят.

Чакрите - извор на енергия >>>

По-научното обяснение е, че аурата отразява електромагнитни вибрации, които се образуват като резултат от някакво вътрешно вълнение. Тази електромагнитна енергия на аурата обгражда тялото ни в овална форма.

Всичко за кармата >>>

Аурата е различна във всеки един момент, защото отразява моментните чувства на човека. По аурата може да се разчете информация за миналото на човек, за здравословното му състояние и характера му. Колкото по-ярка е аурата и колкото по-надалеч от тялото се простира, толкова по-щастлив, удовлетворен и здрав е човекът.

Аурата – какво трябва да знаем?

Пластове на аурата

Аурата има 7 нива (пластове, слоеве, тела), които предават информацията, която се случва в резултат на взаимодействието на тялото (чакрите) и външната среда.

 1. Етерно – отразява усещане за сигурност и здраве
 2. Емоционално тяло – отразява възприятията на човек за себе си
 3. Ментално тяло – отразява способността за логичен начин на разсъждаване и трезв поглед върху събитията
 4. Астрално тяло – отразява връзката ви със семейството и приятелите
 5. Етерен двойник - може да се определи като дубликат на тялото ви, но допълнен от едно духовно възвисяване. 
 6. Селестиално тяло - свързва се с просветлението и т.нар. "трето око". Показва способността на човек да вижда невидимото.
 7. Каузално тяло - отразява историята на човек, преражданията и миналите животи. Каузалното тяло се свързва с една по-висша, божествена енергия

Цветове на аурата

Цветът на аурата ви издава освен моментните ви състояния и чувства, и положителните и отрицателните черти на характера ви. Ако цветът на аурата е по-скоро в светлата гама, например светло зелено, издава позитивни емоции. Ако обаче  е в тъмната гама, тъмно зелено, говори за негативно състояние.

Аурата – какво трябва да знаем?

 • Червено – червената аура отразява здравословното състояние на сърцето. Позитивните вибрации на червената аура говорят за здраве, а негативните – за напрегнатост и сдържан гняв.
 • Оранжево – отразява здравето на репродуктивните органи и емоционалността на човек. Може да говори за креативност и емоционална сила или стрес.
 • Жълто – отразява здравето на далака. Жълтата аура говори за интелект, креативност и безгрижие. От друга страна  разкрива склонност за контрол и властност.
 • Зелено – говори за здравето на белите дробове и дихателната система. Говори за балансираност и обичливост, но и за несигурност и липса на самочувствие.
 • Синьо – отразява здравето на гърлото и щитовидната жлеза. От една страна издава интуитивност, от друга – страх от бъдещето и страх да се изразиш.
 • Лилаво – отговаря за епифизата и нервната система. Издава чувствителност и мъдрост, но и физическа сила, която трудно се контролира и понякога излиза извън рамките на приемливото.
 • Сребърно – говори за психическо и физическо изобилие. Говори за стабилност и уравновесеност.
 • Златно – свързва с с божественото. Показва връзка с една по-висша сила.
 • Черно – говори за преживяна тежка лична драма. Издава скръб и тъга, които в някакъв момент могат да се отразят негативно на здравословното състояние.
 • Бяло – говори за чистота и истина. В някои от прочитите може да е знак, че наблизо има ангел. В други, ако е жена, може да е знак за бременност.

21.11.2014/ Радослава Михайлова

3 коментарaДобави коментар »

Insight

От Insight23.11.2014, 23:51 ч.

Отворена аура често се получава при раздразнения, гняв, емоционални афекти и т.н. Тогава астралните ни аспекти са силно стихийни и мисловната конструкция трудно ги удържа. Една неовладяност понякога може да е толкова...

Виж всички коментари за "Аурата – какво трябва да знаем?".

Още от "Загадъчно"

Цветен хороскоп

Цветен хороскоп

Какво цвете сте? На всяка рождена дата съответства цвете.

Нумерология на Лична година 7

Нели Колева: Нумерология на Лична година 7

Лична година 7 носи голям енергиен потенциал на своя притежател, възможност да реализира цели, идеи и да получи пълна професионална удовлетвореност.

Пророчески сънища между Коледа и Йордановден

Пророчески сънища между Коледа и Йордановден

Вярвате ли в пророческите сънища? Според народните вярвания едни от най-показателните сънища за бъдещето са тези между Бъдни вечер и Йордановден.