Анимационните герои, които точно олицетворяват всяка от зодиите - 1 част

0 коментара0/5

Анимационните герои са модели за подръжание и истински приятели за подрастващите. Те имат своя индивидуалност и черти на характера, които копират човешките. Рядко обаче се замисляме, че всъщност си приличаме с тези любими герои. Ето и кои са онези, които точно съвпадат с характерните черти на всеки от 12-те зодиакални знака:

Анимационните герои, които точно олицетворяват всяка от зодиите - 1 част
Анимационните герои, които точно олицетворяват всяка от зодиите - 1 част © Istock/Pinterest

Овен – Хадес

Хадес от анимационния филм „Херкулес” има силен характер и е страстна натура точно като представителите на зодия Овен. Той е ръководител и не обича да се вслушва в съветите на околните, а сам поставя правила и раздава заповеди. Макар Овните да не са толкова крайни, те наистина имат изявена индивидуалност и рядко се водят по чужди идеи. Като истински Овен,  Хадес вярва на своите инстинкти и гневът му не познава граници.

Телец – Хоумър Симпсън

Телците са известни с любовта си към храната, семейството и физическата наслада. Хоумър точно се вписва в тези рамки като човек, чиято основна роля е на баща, съпруг и чревоугодник. Телците лесно се превръщат в роби на инерцията и на храната, неща, които точно описват и героя от сериала „Семейство Симпсън”. Лоялността му към приятелите, с които поддържа ежедневен контакт, е отражение на същността на Телците като верни и честни приятели.

Близнаци – Анастасия

Анастасия чудесно описва човека Близнаци. Тя е независима, комуникативна, остроумна. Също така  е авантюрист, но и проявява нерешителност на моменти, черти - често срещени у представителите на зодия Близнаци. Въпреки това, тя винаги е готова да изрази своето мнение без да мисли за последствията.

Рак – Спайдърмен

Раците обичат своето семейство и съхраняват семейните ценности и дори да не се сещате точно за тези черти, когато чуете името Спайдърмен, всъщност той е особено привързан към своя чичо и тежко приема неговата загуба. Точно както повечето Раци, той е много емоционален, но не го показва, криейки своите емоции под маската на сарказма.

Лъв – Киборг

Лъвовете са много сърдечни хора. Те са особено социални и лесно си създават нови приятелства. Точно фантаситичният комиксов герой Киборг идеално пасва в представата за човека Лъв е добър и има голяма сърце. Той е страхотен приятел, макар и да се конфронтира с някои като Робин, заради природата му на лидер. Точно така, както Лъвовете не обичат да им се нарежда какво трябва да направят.

Дева – Пепеляшка

Пепеляшка е една от най-известните героини на Дисни. Тя е тиха и сръчна като много жени Деви и разбира се - маниак на тема чистота. Пепеляшка следва всяка заповед, която и поставят и се колебае, когато трябва да направи някаква промяна. Тя е изключително недооценена,  но и много упорита, точно като представителите на зодия Дева.

Още от "Загадъчно"

Гадаене – поглед в бъдещето

Гадаене – поглед в бъдещето

Началото на новата година прави хората по-любопитни и те търсят отговори на различни въпроси, свързани с тяхната съдба. А различните методи за гадаене им помагат да отправят поглед в бъдещето.

Кажи кога си родена, за да ти кажа каква си

Кажи кога си родена, за да ти кажа каква си

Дата на която сте родени може да разбули тайни страни на характера ви, за които не сте и подозирали, да ви подскаже какво ценят у вас близки и познати,както и какъв ще бъде житейският ви път...

Поверия и суеверия с яйца

Поверия и суеверия с яйца

Какво символизира яйцето, кои са най-популярните поверия и суеверия с яйца и как можем да използваме яйцето за гадаене. Вижте най-разпространението поверия и суеверия с яйца.