Анимационните герои, които точно олицетворяват всяка от зодиите - 1 част

0 коментара0/5

Анимационните герои са модели за подръжание и истински приятели за подрастващите. Те имат своя индивидуалност и черти на характера, които копират човешките. Рядко обаче се замисляме, че всъщност си приличаме с тези любими герои. Ето и кои са онези, които точно съвпадат с характерните черти на всеки от 12-те зодиакални знака:

Анимационните герои, които точно олицетворяват всяка от зодиите - 1 част
Анимационните герои, които точно олицетворяват всяка от зодиите - 1 част © Istock/Pinterest

Овен – Хадес

Хадес от анимационния филм „Херкулес” има силен характер и е страстна натура точно като представителите на зодия Овен. Той е ръководител и не обича да се вслушва в съветите на околните, а сам поставя правила и раздава заповеди. Макар Овните да не са толкова крайни, те наистина имат изявена индивидуалност и рядко се водят по чужди идеи. Като истински Овен,  Хадес вярва на своите инстинкти и гневът му не познава граници.

Телец – Хоумър Симпсън

Телците са известни с любовта си към храната, семейството и физическата наслада. Хоумър точно се вписва в тези рамки като човек, чиято основна роля е на баща, съпруг и чревоугодник. Телците лесно се превръщат в роби на инерцията и на храната, неща, които точно описват и героя от сериала „Семейство Симпсън”. Лоялността му към приятелите, с които поддържа ежедневен контакт, е отражение на същността на Телците като верни и честни приятели.

Близнаци – Анастасия

Анастасия чудесно описва човека Близнаци. Тя е независима, комуникативна, остроумна. Също така  е авантюрист, но и проявява нерешителност на моменти, черти - често срещени у представителите на зодия Близнаци. Въпреки това, тя винаги е готова да изрази своето мнение без да мисли за последствията.

Рак – Спайдърмен

Раците обичат своето семейство и съхраняват семейните ценности и дори да не се сещате точно за тези черти, когато чуете името Спайдърмен, всъщност той е особено привързан към своя чичо и тежко приема неговата загуба. Точно както повечето Раци, той е много емоционален, но не го показва, криейки своите емоции под маската на сарказма.

Лъв – Киборг

Лъвовете са много сърдечни хора. Те са особено социални и лесно си създават нови приятелства. Точно фантаситичният комиксов герой Киборг идеално пасва в представата за човека Лъв е добър и има голяма сърце. Той е страхотен приятел, макар и да се конфронтира с някои като Робин, заради природата му на лидер. Точно така, както Лъвовете не обичат да им се нарежда какво трябва да направят.

Дева – Пепеляшка

Пепеляшка е една от най-известните героини на Дисни. Тя е тиха и сръчна като много жени Деви и разбира се - маниак на тема чистота. Пепеляшка следва всяка заповед, която и поставят и се колебае, когато трябва да направи някаква промяна. Тя е изключително недооценена,  но и много упорита, точно като представителите на зодия Дева.

Още от "Загадъчно"

Почивка и зодии

Почивка и зодии

Кажи ми зодията си, за да ти кажа къде и как да си починеш! Лято е. Вярно, че сме в криза, но все пак не можем да пропуснем дозата летен отдих, нали?

Суеверни ли сте

Суеверни ли сте

Суеверията са се появили преди хиляди години поради невъзможността на древните народи да открият логично обяснение на мистериозни събития или понятия. В миналото хората са се страхували от неизвестното и от това, което не са можели да си обяснят.

Боговете на славяните

Боговете на славяните

Когато четеш история на България, често оставаш доста изненадан от факта, че по някакъв начин се пренебрегва действителността – ние сме славяни. Набляга се повече на това, че имаме прабългарски корени.