Амулети за всяка зодия

0 коментара0/5

Ако сте суеверни, то със сугърност вярвате, че има амулети - предмети, които ви носят късмет, прогонват злините, свеждат до минимум деструктивното влияние на негативните черти от характера ви и прочие. Вижте какъв е вашият амулет според зодията.

Амулети за всяка зодия
 © istockphoto.com

Овен

Най-подходящият амулет за тази огнена зодия е златото. То активира силата и положителните качества на Овните. Ако представителите на тази зодия имат нужда от късмет, подкрепа или въобще са изпаднали в безисходица, е добре да държат в ръка или близо до сърцето си златен предмет (бижу, монета и т.н.). Огънят и червеният цвят също влияят положително на зодия Овен. Ето защо може да носите със себе си запалка, например, или някакъв червен предмт.

Телец

Талисманът на тази зодия е слонът. Този амулет предпазва от уроки и зли помисли, спомага за финансовото благосъстояние на Телците, помага за взимането на правилни решения и активира положителните качества на представителите на тази зодия. Подходящи талисмани са и нефритът и зеленият оникс.

Вижте още:  Подходящи бижута за всяка зодия >>>

Близнаци

Ключът е най-добрият талисман за зодия Близнаци. Представителите на тази зодия са състезателни и борбени натури, а ключът е талисманът, който ще им помогне да постигнат целите си и да бъдат победители в живота. Когато изпаднат в трудни моменти и се чувстват безсилни, Близнаците трябва да държат ключ в ръцете си или да сложат ключ в десния си джоб. Друг, подходящ за тях, талисман е броеницата, която ще им помогне да подредят мислите и и да вземат правилното решение.

Рак

Раците се нуждаят от амулет под формата на луна. Луната носи вдъхновение, семейно щастие, нежност - все неща, към които се стремят Раците. Може да носите със себе си сребърна луна (висулка), тъй като среброто ще ви предпазва от уроки, зли помисли и ще ви избави от меланхолията и депресивните състояния, така характерни за зодията.

Вижте още:  Подарък според зодията >>>

Лъв

Какъв по-подходящ талисман от слънце или звезда за звездната натура на представителите на зодия Лъв. Звездата е символ на успех и величие, нещо към което Лъвовете са целеустремени. Злато, бронз и червеният цвят също се вписват в идеята за подходящ талисман за тази огнена зодия.

Добави описание

Дева

Девите са мъдри, постоянни, педантични, подредени и за тях най-добрият талисман е совата. Тя ще активира тези им положителни качества и ще им помага да взимат правилните решения в живота си, предпазвайки ги от беди. Подходящи талисмани за тази претенциозна зодия са също хематитът и ониксът.

Везни

Сърцето е амулетът, който ще направи Везните по-уверени и решителни, ще провокира стремежът им към успех и ще ги направи по-силни в живота.

Вижте още:  Кой е кристалът за вашата зодия? >>>

Скорпион

На скорпионите им отива талисман жаба, която ще накара представителите на тази зодия да бъдат една идея по-разумни. Жабата символизира също промяната и плодородитето. Ето защо, Скорпиони, ако ви предстоят важни решения, носете със себе си фигурка на жаба.

Стрелец

Бръмбарът е талисманът, който ще помогне на Стрелците да бъдат по уверени и верни, както на себе си, така и на хората около тях. Бръмбарът символизира също мъдрост и дълголетие.

Вижте още:  Талисмани и амулети за щастлив живот >>>

Козирог

Козирозите е добре да отглеждат костенурка у дома или просто да носят фигурка на костенурка в себе си. Тя е идеалният амулет, който ще напътства Козирозите към верния път и ще ги пази от беди. Гранитът е също подходящ амулет, който ще балансира и умиротворява Козирозите.

Водолей

Стъклена или керамична фигурка на ангел е талисманът, от който се нуждаят Водолеите. Този амулет ще провокира нежната същност на Водолеите, но ще ги пази и укоражава, когато изпаднат в трудни моменти.

Риби

Рибите трябва да носят раковина със себе си. Този амулет ще им подейства успокояващо, обнадеждаващо, ще ги предпазва от злини и ще им помага да бъдат смели в живота.

Вижте още:  Зодии и техните камъни >>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Амулети за всяка зодия".

Още от "Загадъчно"

Какво не знаем за Любовната Съвместимост?

Нели Колева: Какво не знаем за Любовната Съвместимост?

Питагор, питагорейците и нумерологията твърди, че всяко събитие, явление може да бъде представено с числата от 1 до 9.

Любими храни на зодия Дева

Любими храни на зодия Дева

Някои хора отделят повече време на своето хранене от други. Представителите на зодия Дева са скромни личности, които приемат храната като потребност и не се впечатляват от скъпи блюда. Кои са любимите храни на зодия Дева?

Кои са най-добрите дати за сватба през 2016 г.?

Кои са най-добрите дати за сватба през 2016 г.?

2016 е високосна година и мнозина смятат, че двойките, които ще се оженят в тази година, няма да имат късмет.