7 знака, че познавате този човек от предишния си живот

0 коментара0/5

Вярвате ли в прераждането и съществуването на минали животи? А смятате ли, че е възможно да срещнете някого, когото вече познавате от предишен живот?

7 знака, че познавате този човек от предишния си живот
 © istockphoto.com

Вижте още:  Дежа ву и какво се крие зад това явление >>>

Знаете ли какво е дежа ву? А случвало ли ви се е да се почувствате така сякаш вече сте били на това място, преживявали сте този момент или познавате този човек? Според мнозина, заинтересовани от свръхестественото, това са знаци от миналото, доказващи, че прераждането е възможно. Но с прераждането не изчезват спомените, които се капсулират дълбоко в подсъзнанието ви, и само срещата с неща или хора от миналите ви животи могат да ги отключат.

Ето как да разберете дали вече познавате от минали животи хората, с които се срещате в настоящия си живот:

  • Макар и току-що да сте се запознали, чувствате този човек толкова близък, че да му споделите всичко. Усещането е сякаш сте го познавали цял живот. А, когато си говорите с него, имате чувството, че напълно ви разбира, съчувства, подкрепя и т.н. 
  • Случвало ли ви се е, когато се запознаете с някого и се окажете насаме с него, тишината да ви смущава и това да ви кара да приказвате за всевъзможни неща, само и само да не си мълчите? Е, когато сте срещнали приятел от предишния си живот, макар и в настоящия да ви е съвсем непознат, с когото сте се запознали преди 10 мин, проблемът с неловката тишина липсва. Дори и да си мълчите, ще се чувствате повече от комфортно в компанията си.
  • Когато сте срещнали някого от миналия ви живот, няма как да не ви обземат всевъзможни чувства, макар и необясними за вас. Подсъзнателно си спомняте този човек и реакцията ви е като към стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Ако пък този човек ви е бил враг в миналия ви живот, сега нвярно срещата с него несъзнателно ще предизвика неприязън и негативни чувства като цяло. 

Добави описание

  • Говорейки с човек, когото познавате от минал живот, навярно имате усещането, че го познавате по-добре от самия него. Той е като прочетена книга за вас и навярно ще му споделите неща за самия него, които ще го удивят с точността си.
  • В разговорите с човек, когото вече познавате от преди, често ви се случва да казвате еднакви думи и фрази по едно и също време. Сякаш сте в абсолютна хармония с този човек. Способни сте дори да завършвате изреченията си един на друг, което е резултат от това, че имате подсъзнателни еднакви спомени.
  • Твърде вероятно е с човек, когото познавате от минал живот, да владеете телепатия, да усещате, ако е в беда и т.н. 
  • С хора, които познавате от предишни животи, може да изградите много силна приятелска връзка в настоящия си живот. 

21.03.2017/Ели Йорданова

Още за: загадъчно

Още от "Загадъчно"

Най-популярните символи, тяхното значение и произход

Най-популярните символи, тяхното значение и произход

Какво означава обърнатият кръст? Свастиката – символ на какво е? Пентаграмът – знак на дявола или защита срещу него? Чували ли сте за папският кръст?

Суеверни ли сте

Суеверни ли сте

Суеверията са се появили преди хиляди години поради невъзможността на древните народи да открият логично обяснение на мистериозни събития или понятия. В миналото хората са се страхували от неизвестното и от това, което не са можели да си обяснят.

Пророчески сънища между Коледа и Йордановден

Пророчески сънища между Коледа и Йордановден

Вярвате ли в пророческите сънища? Според народните вярвания едни от най-показателните сънища за бъдещето са тези между Бъдни вечер и Йордановден.