7 знака, че познавате този човек от предишния си живот

0 коментара0/5

Вярвате ли в прераждането и съществуването на минали животи? А смятате ли, че е възможно да срещнете някого, когото вече познавате от предишен живот?

7 знака, че познавате този човек от предишния си живот
 © istockphoto.com

Вижте още:  Дежа ву и какво се крие зад това явление >>>

Знаете ли какво е дежа ву? А случвало ли ви се е да се почувствате така сякаш вече сте били на това място, преживявали сте този момент или познавате този човек? Според мнозина, заинтересовани от свръхестественото, това са знаци от миналото, доказващи, че прераждането е възможно. Но с прераждането не изчезват спомените, които се капсулират дълбоко в подсъзнанието ви, и само срещата с неща или хора от миналите ви животи могат да ги отключат.

Ето как да разберете дали вече познавате от минали животи хората, с които се срещате в настоящия си живот:

  • Макар и току-що да сте се запознали, чувствате този човек толкова близък, че да му споделите всичко. Усещането е сякаш сте го познавали цял живот. А, когато си говорите с него, имате чувството, че напълно ви разбира, съчувства, подкрепя и т.н. 
  • Случвало ли ви се е, когато се запознаете с някого и се окажете насаме с него, тишината да ви смущава и това да ви кара да приказвате за всевъзможни неща, само и само да не си мълчите? Е, когато сте срещнали приятел от предишния си живот, макар и в настоящия да ви е съвсем непознат, с когото сте се запознали преди 10 мин, проблемът с неловката тишина липсва. Дори и да си мълчите, ще се чувствате повече от комфортно в компанията си.
  • Когато сте срещнали някого от миналия ви живот, няма как да не ви обземат всевъзможни чувства, макар и необясними за вас. Подсъзнателно си спомняте този човек и реакцията ви е като към стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Ако пък този човек ви е бил враг в миналия ви живот, сега нвярно срещата с него несъзнателно ще предизвика неприязън и негативни чувства като цяло. 

Добави описание

  • Говорейки с човек, когото познавате от минал живот, навярно имате усещането, че го познавате по-добре от самия него. Той е като прочетена книга за вас и навярно ще му споделите неща за самия него, които ще го удивят с точността си.
  • В разговорите с човек, когото вече познавате от преди, често ви се случва да казвате еднакви думи и фрази по едно и също време. Сякаш сте в абсолютна хармония с този човек. Способни сте дори да завършвате изреченията си един на друг, което е резултат от това, че имате подсъзнателни еднакви спомени.
  • Твърде вероятно е с човек, когото познавате от минал живот, да владеете телепатия, да усещате, ако е в беда и т.н. 
  • С хора, които познавате от предишни животи, може да изградите много силна приятелска връзка в настоящия си живот. 

21.03.2017/Ели Йорданова

Още за: загадъчно

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Тълкуване на Лична година 2 в нумерологията

Нели Колева: Тълкуване на Лична година 2 в нумерологията

Лична година 2 в голям процент е свързана с просперитет, стабилизация в работен план. Човек доста по- лесно си намира подходящата работа, която да го устройва, така че да е доволен.

Петък, 13 число

Петък, 13 число

Черна котка, разсипана сол, счупено огледало - всекидневни банални неща, но са имали значение за хората, които се стремели да победят нещастието, а и днес все още вярваме в тях.

Нумерология на Лична година 7

Нели Колева: Нумерология на Лична година 7

Лична година 7 носи голям енергиен потенциал на своя притежател, възможност да реализира цели, идеи и да получи пълна професионална удовлетвореност.