3 магически приложения на черния пипер

0 коментара0/5

Черният пипер е любима подправка за редица ястия, но може да го забъркате и в някоя любовна отвара. Вижте какви са магическите приложения на черния пипер.

3 магически приложения на черния пипер

Черният цвят, наситено лютият вкус, силният аромат превръщат черния пипер в любим на съвременните вещици. Подправката се използва както за разваляне на магии, така и за правенето на такива. С черен пипер може да се използва и в ритуали против уроки или като средство за предпазване от злото.

Вижте още:  Ритуали против уроки >>>

Черен пипер много често се използва в магиите за любов. За да направите такава, вземете лист хартия и напишете вашето име и името на този, който искате да се влюби във вас. Сложете 3 зърна черен пипер върху листа и го сгънете. Хвърлете вързопчето в огън, като изречете: "Както гори черния пипер, така и (името на мъжа) да гори по мен."

Вижте още:  Черен пипер за отслабване и здраве >>>

Черният пипер е съставна част и на заклинанията срещу зли сили. Смесете равни части сол и вода (около супена лъжица) и ги добавете към чаша с вода. Разбъркайте добре и измийте дръжките на вратите у дома, като изричате: "Всяко зло да си тръгва от дома и повече тук никога да не се връща."

Може също да поръсите черен пипер от край до край на прага на входната врата като защитна преграда срещу лоши хора, завист, омраза и всякакви злини.

Добави описание

Вижте още:  Лечение с черен пипер >>>

Заради силата си да предпазва от всичко лошо, черният пипер се използва и като амулет. Може да сложите няколко зърна черен пипер в кутийка, която да носите в дамската си чанта, или пък в медальон, който се отваря като кутийка. Вярва се, че носейки със себе си черен пипер, така успoкоявате и своето собствено съзнание и го предпазвате от негативни мисли, зли помисли. Лесно избухливите, нервни, напрегнати, често изпитващи омраза и агресия, сънуващи кошмари хора и прочие се повлияват добре само след няколко седмици носене на зърна черен пипер със себе си.

Вижте още:  Амулети за всяка зодия >>>

30.05.2017

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "3 магически приложения на черния пипер".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

За родените на 22-ра дата от календара.

Каква алкохолна напитка подхожда на личността ви?

Каква алкохолна напитка подхожда на личността ви?

Любимата ви алкохолна напитка е като огледален образ на характера, дори визията ви. Тя е вашият уникален подпис. Ако пък все още не се установили коя е вашата алкохолна напитка, вижте коя от изброените ви пасва най-добре.

Зодии и здраве

Зодии и здраве

Здравословното състояние на всеки човек се влияе от много фактори като среда и начин на живот, генетична обремененост, хранителни навици. Един от факторите е и зодиакалният знак. Кои са слабите и кои силните места на зодиите, когато говорим за здраве?